Trabzonspor 20 bin dolar, evet sadece 20 bin dolar isteyen rakip kaleciye bunu vermeyip o maçı kaybetmeyi göze alacak kadar büyük takımdır. Üstelik o maçı kaybederek şampiyonluğu kaybetmiştir. Ama benim gözümde bu Trabzonspor u daha da büyütmüştür. Bu sayede ben her zaman ve her yerde avazım çıktığı kadar gururla "Ben Trabzonlu olmasaydım da Trabzonsporlu olurdum" diyebiliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 20 bin dolar, evet sadece 20 bin dolar isteyen rakip kaleciye bunu vermeyip o maçı kaybetmeyi göze alacak kadar büyük takımdır. Üstelik o maçı kaybederek şampiyonluğu kaybetmiştir. Ama benim gözümde bu Trabzonspor u daha da büyütmüştür. Bu sayede ben her zaman ve her yerde avazım çıktığı kadar gururla "Ben Trabzonlu olmasaydım da Trabzonsporlu olurdum" diyebiliyorum
herkesten ozur dılıyorum transfer dosyasında bunları konustugum ıcın..
umarım ben yanılırım..
fb macında basarılar takımımıza..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 20 bin dolar, evet sadece 20 bin dolar isteyen rakip kaleciye bunu vermeyip o maçı kaybetmeyi göze alacak kadar büyük takımdır. Üstelik o maçı kaybederek şampiyonluğu kaybetmiştir. Ama benim gözümde bu Trabzonspor u daha da büyütmüştür. Bu sayede ben her zaman ve her yerde avazım çıktığı kadar gururla "Ben Trabzonlu olmasaydım da Trabzonsporlu olurdum" diyebiliyorum"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 20 bin dolar, evet sadece 20 bin dolar isteyen rakip kaleciye bunu vermeyip o maçı kaybetmeyi göze alacak kadar büyük takımdır. Üstelik o maçı kaybederek şampiyonluğu kaybetmiştir. Ama benim gözümde bu Trabzonspor u daha da büyütmüştür. Bu sayede ben her zaman ve her yerde avazım çıktığı kadar gururla "Ben Trabzonlu olmasaydım da Trabzonsporlu olurdum" diyebiliyorum
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 20 bin dolar, evet sadece 20 bin dolar isteyen rakip kaleciye bunu vermeyip o maçı kaybetmeyi göze alacak kadar büyük takımdır. Üstelik o maçı kaybederek şampiyonluğu kaybetmiştir. Ama benim gözümde bu Trabzonspor u daha da büyütmüştür. Bu sayede ben her zaman ve her yerde avazım çıktığı kadar gururla "Ben Trabzonlu olmasaydım da Trabzonsporlu olurdum" diyebiliyorumhangi kaleci hangi maç
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh ulan ah,yok mu bir arap seyhi kulübümüzü satin alip kaka icin 120 milyon euro bonservis bedeli verecek babayigit?
Istermiydiniz arkadaslar?İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
Yorum
-
Hikayeyi önce Sadık Sözütuna ın spor bir hikayedir kitabında takım ve futbolcu ismi geçmeksiniz okumuştum. Daha sonra TRT de program yapan bir spor yazarı ağabeyimden tüm detayları ile dinledim. 96 Van maçı..Neyse uzatmayalım meseleyi....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1) Marcelinho'yu tekrar alamaz mıyız acaba ?
2) Bu sezon 19 maçta 8 gol 5 asisti var.
3) 33 yaşında ama hala yararlı olur diyorum.
4) 3-4 Milyon €'ya transfer edebiliriz.
2)
3)
4)
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcelinho'yu tekrar alamaz mıyız acaba ?
Bu sezon 19 maçta 8 gol 5 asisti var.
33 yaşında ama hala yararlı olur diyorum.
3-4 Milyon €'ya transfer edebiliriz.
Ziya Doğan hayatta olduğu sürece Marcelinho değil Trabzonspor'a Türkiye'ye bile gelmezBordomavi.net
Yorum
-
Bu transfer isi baya uzadi. Yapacaklarsa bir an önce yapsinlar su transfer(ler)i."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 20 bin dolar, evet sadece 20 bin dolar isteyen rakip kaleciye bunu vermeyip o maçı kaybetmeyi göze alacak kadar büyük takımdır. Üstelik o maçı kaybederek şampiyonluğu kaybetmiştir. Ama benim gözümde bu Trabzonspor'u daha da büyütmüştür. Bu sayede ben her zaman ve her yerde avazım çıktığı kadar gururla "Ben Trabzonlu olmasaydım da Trabzonsporlu olurdum" diyebiliyorum
Yukarıdaki anekdot benim için fazlasıyla kâfi.
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİllaki alınacak bir oyuncu. Ama iyi ama kötü. Kendinizi bu kadar harap etmeyin arkadaşlar.
Başkan yurt dışında, yardımcısı yurt dışında. Daha ne olsun? Acele etmeyin. Nasıl olsa bu noktadan sonra alınacak oyuncu Fener maçına ilk 11 çıkmayacak. Boşuna ortalığı velveleye vermenin anlamı yok.
Transfer yapılsın diye de transfer yapılmaz ayrıca. Engin Baytar, İbrahim Akın, Erhan Küçük bunlar küçük takım topçusu. Trabzonsporda solda onları izleyeceğime sola Colman'ı koyarım, göbekte Göksu'yu oynatırım. Alınacaksa çok kaliteli oyuncu alınmalı. Eğer şartlar elvermiyorsa da -ki anlarım 30 milyon civarı borçtan söz ediliyor- transfer yapılmaz olur biter. Bu kadro yine de Avrupa kupalarına gider. Yanlış hatırlamıyorsam sezon başındaki hedefimiz de bu değil miydi?
haklısın bende aynı görüşteyim...Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum