Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uşaklar Göreleden ayrılıp Düzceye geldiğim bu günün erken saatlerinden şu ana kadar artı dün tüm gün buradan uzaktaydım. Bugün inanılmaz bir sıcak vardı Düzcede ve bu sıcakta ev aradım mahvoldum hepsine amenna yinede ama YAHUU TRANSFER YOK MU HALAAAA!!!!!!
    abi hamidiye mahallesinde teyzemin evi vardı yav bi sorayım mı yoksa buldun mu.... gel vatandaş gelll, transfer başlığına bak (bu arada ev işinde ciddiyim )
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• anlaşılan bugunu teyet geceçez
      yarınlara umutla bakarak
      inşallah beklenen gün geldiginde
      beklenmeye degecektir bekleyelim görelim
      "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
      O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• TRANSFERİ KAPATTIK
        Basın Sözcüsü Kafkas, kadrolarının gelecek sezon için yeterli olduğunu söyledi...

Çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyleyen Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Oyuncularımıza da güvenimiz tam. Yönetim olarak transferi noktaladık" dedi...

ALTERNATİFLİ KADRO
        Trabzonspor?da yeni sezon öncesi transfer defteri kapatıldı. Futbol Federasyonu?nun yabancı sayarısı serbest bırakmaması üzerine planları alt üst olan Trabzonspor yönetimi, transfere şimdilik noktayı koydu. Bordo-Mavili ekibin Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyledi. Kafkas, geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan bir takıma sahip olduklarını belirtirken, "Yaptığımız transferler ile de alternatifli bir kadro oluşturduk" dedi.
        ŞAMPİYONLUK İÇİNİ
        Kafka, kaleci konusunda da Jefferson ve Tolga?ya güvenlerinin sonsuz olduğunu belirtirken, "Geçtiğimiz sezon bu arkadaşlarımız takımı sırtladı. Şimdi de onlara güvenimiz sonuz. Hocamız da kamptaki performanslarından son derece memnun. Ayrıca Kayserispor?dan çok formda bir Tayfun geri geldi" diye konuştu. Kafkas, Trabzonspor?un oturmuş kadrosunda yeni sezonda zirve yarışında iddialı olacağını da söyledi.

EVETTTT...Bu baslıgın artık acık durmasına gerek varmı.
        ve kusura bakmayın ama transfer yapmayacagız dedıkten sonra yarısın içinde olacagız deme aptallıgı nasıl bısey..
        bı aralar ismail yk nın cok moda bı şarkısı vardı onu hedıye edıorum bu yonetıme ALLAH BELANI VERSİN....
        sadece şarkı armagan ettım yanlış anlasılmasın.
        YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyleyen Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Oyuncularımıza da güvenimiz tam. Yönetim olarak transferi noktaladık" dedi...

ALTERNATİFLİ KADRO
          Trabzonspor?da yeni sezon öncesi transfer defteri kapatıldı. Futbol Federasyonu?nun yabancı sayarısı serbest bırakmaması üzerine planları alt üst olan Trabzonspor yönetimi, transfere şimdilik noktayı koydu. Bordo-Mavili ekibin Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyledi. Kafkas, geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan bir takıma sahip olduklarını belirtirken, "Yaptığımız transferler ile de alternatifli bir kadro oluşturduk" dedi.
          ŞAMPİYONLUK İÇİNİ
          Kafka, kaleci konusunda da Jefferson ve Tolga?ya güvenlerinin sonsuz olduğunu belirtirken, "Geçtiğimiz sezon bu arkadaşlarımız takımı sırtladı. Şimdi de onlara güvenimiz sonuz. Hocamız da kamptaki performanslarından son derece memnun. Ayrıca Kayserispor?dan çok formda bir Tayfun geri geldi" diye konuştu. Kafkas, Trabzonspor?un oturmuş kadrosunda yeni sezonda zirve yarışında iddialı olacağını da söyledi.

kaynak-Karadeniz gazetesi

Evet beklenen aciklama geldi takimda gokdeniz sakatlansa yerine adam yok bu adamlar kesin Trabzonsporu bitirmeye gelmisler.Albayrak ne stad yapabildin ne yildiz alabildin bundan sonra amator bir takima bile baskan olman zor.

Yorum

• Arkadaşlar böyle bir açıklamanın yapılmış olacağına inanmıyorum,biri 3-4 transfer diyor öbürü 2-3 yeter diğeri transfer yok diyecek değil herhalde sadece basın abartmasıdır inşallah..
            TS ÜYE NO:16680

Yorum

• İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar Transfer Mansfer yok!

Niye bu Topic acik duruyoki? Bosuna Israf!
              günün bombası
              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• zorla bela okutur kendilerine bu yönetim.3 forvet 33 stoper ve önliberonun olduğu bir kadroyu yeterli bulup transfere gerek yok diyorlarsa bedduayı hakediyorlar.
                ziyanında işine geliyor tabii.mantalitenin en iyi uygulanacağı sistem 8-1-1 bu kadro için biçilmiş kaftan.daha ne istesin Allah'tan BELAsınımı?
                hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• [QUOTE=yakutlu61;853212]TRANSFERİ KAPATTIK
                  Basın Sözcüsü Kafkas, kadrolarının gelecek sezon için yeterli olduğunu söyledi...

Çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyleyen Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Oyuncularımıza da güvenimiz tam. Yönetim olarak transferi noktaladık" dedi...

ALTERNATİFLİ KADRO
                  ŞAMPİYONLUK İÇİNİ
                  ---------------------

haber doğru ise ve eğer kamuoyunu manipüle etmek için bilerek bu beyanat verilmemişse Zeyyat Kafkas'a zeka ve algılama testi yapılmasını talep ediyorum...

orta saha ve forvetine en küçük katkı yapacak transfer yapmamışsın, elalem lincolnlerle, carloslarla güçlü kadrosunu daha da güçlendirmiş sen hala yok geçen yılın en çok puan toplayan bilmem ne...böyle saçmalık olmaz. hatta saçmalık ötesi trajedidir bu...
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• istermisiniz

İstermisiniz, son gün yönetim 'Biz bunca zamandır futbolcu değil, hoca için çalışıyorduk, buyrun yeni hocamız' desin.

Olur ya.. hayalin sınırı yok.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İyi şeyler!

28.06.2007

Teknik direktör, kampın başlangıcında “gazetecilerin ısrarı” üzerine yaptığı açıklamada, çok kararlı yüz ifadesi ve dikkatle seçilmiş sözcüklerle, Trabzonspor’un önümüzdeki sezon da şampiyonluğu kovalayacağını ama bunun için yapılması gerekenlerin henüz tamamlanmadığını söyledi. Yönetimden kaleci, santrafor ve santrafor arkası istediğini, Risp’in tedavisinin uzaması, Stepanov’un sakatlığıyla ilgili durumunun belirsiz olması nedeniyle de bir stoper ihtiyacı doğduğuna dikkat çekti. Final cümlesi ise kararlılığının çok net dışa vurumuydu:
                        “Transferler, Trabzon’daki çalışmalara yetişmedi.”
                        Teknik direktörün verdiği süre yarın doluyor. Hadi stoperi geçelim, Erdinç ve Stepanov’da korkulan olmadı. Kaleci ki bizzat teknik direktör talep ettiğine göre”- artık şart, santrafor ve santrafor arkası da alınamadı. Şampiyonluk için bu transferlerin yarına kadar tamamlanması gerekiyordu.
                        “İyi şeyler yazmayacak mısın?” diye yakınan mail dostlarına; “Durum ortada, yorumu siz yapın” diyoruz.
                        7 maçta bir puan almıştı Trabzonspor. Yönetim ve teknik kadro “ateş altındaydı”, asıl hedef teknik kadro olsa da yönetim, “birkaç maçta bir teknik direktör değiştirilmez” mantığıyla haklı olarak işi ağırdan alıyordu. Ama teknik kadronun asıl savunucusu da dönemin başkan yardımcısıydı. Asbaşkan ve 8 arkadaşı Bursa dönüşü, “ya o, ya biz” restini çekmişlerdi ama karşılarında teknik direktörü “aslanlar gibi!” savunan bir başkan yardımcısı vardı. Önce asbaşkanı susturdular. “Ya o, ya biz” dediği teknik kadronun sorumluluğunu verdiler, adeta “al gücün yetiyorsa kendin gönder” şeklinde meydan okuyarak.
                        Teknik kadro kaldı sonunda, başkan yardımcısı ve 5 arkadaşı gitti. Biz teknik kadronun kendisi için “ya o, ya biz!” dediği tarafla “uyum” içinde çalıştığını sanıyorduk ki, yanıldığımız Federasyon Başkanı’nın kampı ziyaretinde ortaya çıktı. Federasyon Başkanı’nın yanında eski Başkan Yardımcısı vardı. Teknik direktör, istifa ederken kılını kıpırdatmadığı, “arkamda durdun, senin için ne yapabilirim?” diye sormadığı başkan yardımcısına, “Beni yalnız bıraktın” diye yakındı. Tıklayın göreceksiniz, aynen böyle söyledi.
                        Gelin bütün bunların şifresini çözelim:
                        Bu durumda yönetim, teknik direktörün arkasında ama taleplerini parasızlık nedeniyle karşılayamıyor. Değilse; teknik direktörün taleplerine karşın, şampiyonluk için 2. yarının en fazla puan toplayan takımı olan kadroyu yeterli görüyor. Ya da teknik direktörü, eski başkan yardımcısına yakındığı gibi yalnız bırakıyor, taleplerini ciddiye almıyor. Hepsi bir yana, teknik direktör haklıysa, yönetim şampiyonluğu istemiyor. Transferler olmadı diye teknik direktörün bırakıp gidecek hali yok ya, hedef küçültülür, olur biter.
                        Sizce hangisi?
                        “İyi şeyler yazmayacak mısın?” diye yakınan sevgili dostlara: Söz veriyoruz, olunca seve seve!

Ergun ATA/ Fanatik
                        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 10:15.
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• Petkovic’e Fenerbahçe'den kanca
                          Sakatlık veya ceza durumunda sıkıntı yaşamamak için mutlaka 3. bir kaleci alınmasını isteyen teknik direktör Zico’nun görüşü doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yöneticiler, Sivasspor kalecisi Petkovic’e el attı.
                          Avustralyalı file bekçisi için Sivaslı yöneticilerle temasa geçip zemin yoklayan yöneticiler, bu transfer için federasyonun yabancı oyuncu kararını beklemeye başladı.
                          Türk vatandaşlığına geçmek için bir süre önce evraklarını teslim eden Petkovic’in, bu hakkı kazanması durumunda hemen transfer edileceği iddia edildi. Sivasspor yönetiminin, bu transfere sıcak baktığı da belirlendi.
                          Can GEBETAŞ/FANATİK GAZETESİ

-------

Biz niye düşünmüyoruz da adamlar düşünüyor Hasagiç ya da Martinez yerine Petkoyu geri alalım tecrübeyse tecrübe, isterse de yedekte otursun.
                          Sonuçta TSyi tanıyor, Türk vatandaşlığına geçebilir, Tolga da gocunmaz.
                          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• o alkışlar...

o alkışlar kafkasın açıklmasının ve ergun ata'nın yazısının ardından gelmişti. sadece utanıyorum. böyle bir yönetime sahip olduğumuz için utanıyorum.bir trabzonlu olarak bu adamların trabzonsporu yönetmesinden utanıyorum....
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• birisi bana hayalindeki kadroyu değil ziyanın oynatacağı kadroyu yazabilir mi ben biliyorum da siz ne düşünüyorsunuz onu merak ediyorum topçu alınacaksa nereye koyacak ziya onu bilen var mı ben ziyanın çıkaracağı kadrodan adım gibi eminim bu yüzden yeni alınacak topçu yedeğe alınacak gerek yok transfer bitebilir....

tolga
                              jabi-erdinç-step-cello
                              ayman-hüseyin
                              yattara-serkan-gökdeniz
                              umut

buyurn size ziyanın bu seneki muhtemel kadrosu hadi alın bi topçu da kesin birisini bakalım kimi keseceksiniz....
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• 27 Haziran 2007 17:46

G.Afrikalının Trabzon Hayranlığı

Geçen yıl ki Uluslararası Türkçe Olimpiyatı yarışmasında 2. olan Güney Afrikalı Khangelani Mhaleni, Türk halkının beni kendi ailesinden biri olarak kabul etmesi bana verdikleri en büyük hediye oldu" dedi.
                                Güney Afrika'da Johennesburg'daki Türk Okullarından 21 öğrenci tatil için Türkiye'ye geldi. Türkiye gezisi kapsamında Trabzon'a gelen 21 öğrenciye Trabzonlu işadamları tarafından yemek verildi. 2 gün boyunca Trabzon'un turistik mekanlarını gezen öğrenciler, en çok havanın Güney Afrika'ya göre çok serin olmasını beğendiklerini belirttiler.

Öğrenciler arasında geçen yılki Uluslararası Türkçe Olimpiyatı'nda okuduğu Unuttun mu? adlı şiiriyle ve yaptığı ilginç hareketlerle tüm Türkiye'nin dikkatini üzerine çeken Khangelani Mhaleni, yer aldı. Khangelani, Türk halkının kendilerine karşı gösterdikleri sıcak ilgiden oldukça memnun olduğunu belirtiyor.
                                Geçen yılki yarışmada Ankara Polatlı'da edindiği arkadaşlıklarını unutamadığını ifade eden Khangelani, "Geçen yıl Türkiye'ye ilk kez geldim. Burada unutulmaz anlar yaşadım. İnsanlar bizi kendi ailelerinden biriymiş gibi gördüler. Polatlı'da çok güzel dostluklar edindim. Burada barışı, hoşgörüyü ve dostluğu gördüm." diye konuştu.

Yarışmada yaptığı hareketlerin espri kaynağı olduğunu ve bundan da çok mutlu olduğunu ifade eden Khangelani, "Geçen yılki yarışmadan sonra beni tanıyanların Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç'a yönelik yaptığım hareketleri konuşuyorlar. Bana 'meclis başkanımıza sen nasıl hareket çekersin' diye bana şaka yapıyorlar. Bu benim çok hoşuma gidiyor. İnsanların olaylara böyle esprili yaklaşması çok güzel" ifadelerini kullandı.

---------------------------------

Başlıkla biraz alakasız ama, Trabzondan bir haber, yöneticilerimiz de Trabzondan bi haber
                                Hani yabancılar Trabzonu beğenmezdi, onları Trabzona getirmek zordu
                                Bu adam futboldan anlıyor mu acaba, bunu mu transfer etsek ne
                                Ya şaka bi yana da Güney Afrika takılsak bu sene bari, hem ucuzlar hem de Yattara, Jabi ... vb. bir G.Afrika ekolü yaratmış oluruz takımda, ne de olsa küresel ısınma sonucu Karadenizde Akdenizin yerini alacak yakında
                                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X