Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 ihtimal daha var

Sakarya'nın Martinez'de indirime gitmesi, Hasagiç'in de Fener ile anlaşamaması, Bobadilla defterini kapatan Trabzon'un iştahını kabarttı.
    28.06.2007

Programı uymuyor
    Teknik heyet, kamp çalışmaları sırasında mevcut kalecileriyle yakından ilgilenip, herhangi bir olumsuzluğa karşı onları hazır tutmanın yollarını ararken, yönetim kurulu da soruna çözüm bulmak için tüm ihtimalleri zorluyor. Bordo-Mavililer’in hocası Ziya Doğan’ın, kısa bir süre önce gündeme gelen Paraguay Milli Takımı’nın ve Boca Juniors’ın kalecisi Bobadilla’ya program yoğunluğu sebebiyle sıcak bakmaması, yöneticilere de geri adım attırdı, tanıdık isimler tekrar listeye alındı.

Fiyat kırıyorlar
    Alınacak kalecinin en azından İnter Toto’da oynanacak karşılaşmalara yetiştirilmesini isteyen Doğan’ın direktifi, idarecilerin çalışmalarını hızlandırdı. Bugüne kadar bir türlü geri adım atmayan Sakaryaspor’un, Martinez için indirime gideceğinin öğrenilmesi, Bordo-Mavili yönetimi heyecanlandırdı. Daha önce 3 milyon Euro’lardan kapıyı açan Yeşil-Siyahlılar’ın 1.5 milyon Euro artı bir kaleci seçeneğini düşündüğü, Trabzon’un da Ahmet Şahin’i gözden çıkarabileceği ifade edildi.

Acele etmek yok
    Trabzonspor’un transfer komitesinin bu gündem maddesiyle ilgili olarak fikir alış-verişini sürdürdüğü, son kararın ise Başkan Nuri Albayrak’a bırakıldığı dile getirildi. Karadeniz ekibinin yakından izlediği bir başka konu da Hasagiç’in transferi. Fenerbahçe’nin Gaziantepspor ile bonservis konusunda düştüğü anlaşmazlık, Trabzonspor’un kozu haline gelirken, yönetimin hem Martinez hem de Hasagiç için birkaç gün bekleme kararı alıp, Ziya Doğan ile bir durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• bu saatten sonra transfer olsada tomas jun gibi hüsran olur adamlar hala martinez i bedavaya almaya çalışıyor biz pazarlık yaparken başka bir takım alıp gidecek martinez i...
      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gazete haberi zeyyat kafkasın ağzından yapılmış. eğer yalansa hemen ortaya çıkar zaten. bu adam basın sözcüsü değilmi. gıyabında yapılan habere derhal tepki verir. şimdilik bekliyoruz.
        Bu konu ciddi bir konu bir takımın yöneticisi böyle bir demeci verirken sitede yayınlanması lazım ben üstüne basa basa söylüyorum bence yanıltma bir röportaj olmuş biliyorsun basın pireyi deve yapmakta bir numara taraftarın bir beklentisi varken sanmıyorum böyle bir açıklama yapabileceğini çok örneklerini gördük kişilerin ağzından çıkmadan yazılan çizilen şeyler tek yayın organının gazeteleri yazdıysa bunu yalandır ama böyle bir açıklama varsada yoksada çıkıp teyit edilmeli diye düşünüyorum...
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          SON STOPER ÖNDER

Yabancı kontenjanını 10 numara için kullanmak isteyen Trabzonlu yöneticiler Fenerbahçe’nin stoperi Önder Turacı’yı renklerine katmak için düğmeye bastı

Ziya Doğan’ın stoper talebi nedeniyle yönetim, F.Bahçe’nin başarılı oyuncusu Önder Turacı için el altından yoğun çalışma yürütüyor. Bursalı Egemen’in elden kaçırılması ve yabancı işinin şu an olanaksız olması nedeniyle yerlilere yönelen bordo-mavililer, F.Bahçe’nin savunmadaki en iyi isimlerinden Önder Turacı’nın işini bitirmek istiyor.

BU oyuncuyla daha önce de bağlantıya geçen bordo-mavililerde Başkan Nuri Albayrak’ın işe el koyduğu dile getirildi. Başkan Albayrak’ın, Önder Turacı’yı Trabzonspor’a getirmek için yoğun çaba harcadığı belirtilirken, bu oyuncudan net bir yanıtın henüz gelmediği ifade edildi. Ancak Fenerbahçe’de forma şansı bulması zor olan Önder’in Trabzon’a sıcak baktığı öğrenildi.

ÖNDER Turacı’ya gerekirse 1,5 milyon YTL yıllık ödeme yapılabileceği vurgulandı. Bu oyuncunun da, “Stoper olarak Fenerbahçe’de çok sayıda oyuncu var. Beni sağ kanat oynatıyorlar. Orada da oynamak istemiyorum. Trabzonspor’un teklifini kabul edebilirim” dediği kaydedildi. Albayrak’ın bizzat ilgilendiği bu transferin gerçekleşmesi halinde Stepanov’un da satılabileceğine işaret edildi.
          yalan haber önder bize gelmez hem gelmek istese bile fener bırakmaz tamamen uyduruk bi haber
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• TRANSFERİ KAPATTIK
            Basın Sözcüsü Kafkas, kadrolarının gelecek sezon için yeterli olduğunu söyledi...

Çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyleyen Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Oyuncularımıza da güvenimiz tam. Yönetim olarak transferi noktaladık" dedi...

ALTERNATİFLİ KADRO
            Trabzonspor?da yeni sezon öncesi transfer defteri kapatıldı. Futbol Federasyonu?nun yabancı sayarısı serbest bırakmaması üzerine planları alt üst olan Trabzonspor yönetimi, transfere şimdilik noktayı koydu. Bordo-Mavili ekibin Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyledi. Kafkas, geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan bir takıma sahip olduklarını belirtirken, "Yaptığımız transferler ile de alternatifli bir kadro oluşturduk" dedi.
            ŞAMPİYONLUK İÇİNİ
            Kafka, kaleci konusunda da Jefferson ve Tolga?ya güvenlerinin sonsuz olduğunu belirtirken, "Geçtiğimiz sezon bu arkadaşlarımız takımı sırtladı. Şimdi de onlara güvenimiz sonuz. Hocamız da kamptaki performanslarından son derece memnun. Ayrıca Kayserispor?dan çok formda bir Tayfun geri geldi" diye konuştu. Kafkas, Trabzonspor?un oturmuş kadrosunda yeni sezonda zirve yarışında iddialı olacağını da söyledi.
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• yönetime istek şarkı gönderin:

arkadaslar bu cok degerlı ve basarılı yonetıme hangi şarkıyı yollardınız???
              YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Hoppalaaaa
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar bu cok degerlı ve basarılı yonetıme hangi şarkıyı yollardınız???
                  ajda pekkandan palavra
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TRANSFERİ KAPATTIK
                    Basın Sözcüsü Kafkas, kadrolarının gelecek sezon için yeterli olduğunu söyledi...
                    Doğruysa yönetim ve teknik heyet, yalansa da yazan gazeteci Allah'ından bulsun. Ne diyeyim daha... Geçen seneki kepazelikten kurtulmak için 2 tane 2. lig topçusuyla ortasahaya daha az yetenekli bir Gökdeniz klonu yetiyormuş demek ki. Elbirliğiyle gözünüze soktunuz takımı, aferin!

Yorum

• Emrah abi son cümlede harf hatası yapmışsın
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• O ki transfer yapılmayacak ziya hoca musampayı kadroya dahil edip kazanması lazım ve diğer açık olan bölgelerede paf takımından takviye yapılması lazım.. Bence bu saatten sonra alınacak futbolcular bizim paftakilerden daha iyi olmaz..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TRANSFERİ KAPATTIK

Çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyleyen Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Oyuncularımıza da güvenimiz tam. Yönetim olarak transferi noktaladık" dedi...

ALTERNATİFLİ KADRO
                          Trabzonspor?da yeni sezon öncesi transfer defteri kapatıldı. Futbol Federasyonu?nun yabancı sayarısı serbest bırakmaması üzerine planları alt üst olan Trabzonspor yönetimi, transfere şimdilik noktayı koydu. Bordo-Mavili ekibin Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyledi. Kafkas, geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan bir takıma sahip olduklarını belirtirken, "Yaptığımız transferler ile de alternatifli bir kadro oluşturduk" dedi.
                          ŞAMPİYONLUK İÇİNİ
                          Kafka, kaleci konusunda da Jefferson ve Tolga?ya güvenlerinin sonsuz olduğunu belirtirken, "Geçtiğimiz sezon bu arkadaşlarımız takımı sırtladı. Şimdi de onlara güvenimiz sonuz. Hocamız da kamptaki performanslarından son derece memnun. Ayrıca Kayserispor?dan çok formda bir Tayfun geri geldi" diye konuştu. Kafkas, Trabzonspor?un oturmuş kadrosunda yeni sezonda zirve yarışında iddialı olacağını da söyledi.
                          basın baktı gundem yaratamıoruz buna basvurdular ben boyle bi habere inanmıyorum kesnlikle yalan!!!
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O ki transfer yapılmayacak ziya hoca musampayı kadroya dahil edip kazanması lazım ve diğer açık olan bölgelerede paf takımından takviye yapılması lazım.. Bence bu saatten sonra alınacak futbolcular bizim paftakilerden daha iyi olmaz..
                            bu adam musampayımı kazanacak yok daha neler sahi nerde musampa bilen varmı kamptta yokta
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              basın baktı gundem yaratamıoruz buna basvurdular ben boyle bi habere inanmıyorum kesnlikle yalan!!!
                              Bence bu beyanat doğrudur.. Bu beyenat transfer yapsak bile ondan bi bok olmaz demek oluyo.. onun içinn al paftan oyuncuları babalar gibi oynat aldığın futbolcudan bin kat daha iyi işler çıkarır..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Musampayı merak edenler.En son kamp civarında gözükmüş.Sonra kayıp.

T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X