Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rakiplerimiz yıldız oyuncular transfer ediyor, Ziya Doğan'da onları sahada durduracak, güreşecek güçlü adamlar transfer ediyor. Bu seneki stratejimiz böyle.
    Valla onu bilmemde 3 transfer yaptik, 3 üde sag bek!!! Herhalde cift sag bekle oynayacagiz bu sene Sag bekten kimse gecemez bu sene!!!

Yorum

• djokaj dan kurtuldulduğumuz iyi oldu ama hala musampa falan belli değil adama 1-2 gün sonra parayı bascaz 500 bin euro mu ne
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kurşuna yumruk mu atacaz faruk abi
        Rakiplerimizin yaptığı transferlerin medyanın gazıyla ortalığa korku salmaya çalışmaktan başka pek bir faydasının olacağını sanmıyorum. Gs akıllı transferler yapıyor. Fakir edebediyatı yapıp stadı devlete yamaladıklarından sonra parayı nerden buldularsa iyi transferler yaptılar. Fb'nin transferi Roberto Carlos'u bizim Yattara ve Gökdeniz aptal yapar o kanatta. Gs'nin orta sahasını da Hüseyin, Serkan ve Ayman'la ezeriz. Rakiplerimiz böyle devam etsin. Sonuçta sahada 11 kişi oynayacaklar. Kim uyumlu ve güçlüyse o kazancak.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bu arada ayın 30 unada bişey kalmadı bakalım kimleri getirecekler.tabi kalite bir futbolcu kaldıysa....
          başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Lisedeyken atletizm takımındaydım, 100 metreciydim. Yarışmada öyle bir start yaptım ki millet gerimde kaldı, sonra dur dedim enerjimi bir ayarlayayım hepsini harcamayayım hemen... Bizim başlangıç transferlerimizde iyi fena değil başlangıç olarak, ama ana yemeğe geçemedik hala . Yarışmaya dönersem, ben ayarlayayım dedim ya.. Rakiplerim ayarlamadı, son metrelerde atak yapmama karşın 4. oldum... Allah benzetmesin.. Tövbe tövbe
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rakiplerimizin yaptığı transferlerin medyanın gazıyla ortalığa korku salmaya çalışmaktan başka pek bir faydasının olacağını sanmıyorum. Gs akıllı transferler yapıyor. Fakir edebediyatı yapıp stadı devlete yamaladıklarından sonra parayı nerden buldularsa iyi transferler yaptılar. Fb'nin transferi Roberto Carlos'u bizim Yattara ve Gökdeniz aptal yapar o kanatta. Gs'nin orta sahasını da Hüseyin, Serkan ve Ayman'la ezeriz. Rakiplerimiz böyle devam etsin. Sonuçta sahada 11 kişi oynayacaklar. Kim uyumlu ve güçlüyse o kazancak.
              dogru söylüyorsun sahda 11e 11 mucadele var
              hem en iyi orta saha bizde kim ne derse desin sadece oyun kurucu sart
              ve bir forvet ve kaleci

Yorum

• biztm takimimiz suan turkiyedeki en iyi aralarinda anlasan takim t
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dogru söylüyorsun sahda 11e 11 mucadele var
                  hem en iyi orta saha bizde kim ne derse desin sadece oyun kurucu sart
                  ve bir forvet ve kaleci
                  Malesef bence gs ortasahasını çok güçlendirdi. arda linderoth lincoln sabri ortasahası süper olmuş. biz de öylecene baka kalıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla onu bilmemde 3 transfer yaptik, 3 üde sag bek!!! Herhalde cift sag bekle oynayacagiz bu sene Sag bekten kimse gecemez bu sene!!!
                    serkan sağ bek değil. Kırk kere yazılıp çizildi. Adnan'ında doğal pozisyonu sağ bek değil...

Bu arada bazı arkadaşların söylemine katılıyorum. Mücadeleci oyuncuların sayısı oldukça arttı. Canaydın Linderoth'u her maç 8-9 kilometrenin üzerinde koştuğu için aldıysa bizde onlardan 2-3 tane var. Bir sol bekte alınırsa defansif zaaflarımız minumuma iner.

Ancak şu an en acil ihtiyaç pas organizasyonlarını yapacak ve eli belinde sahada dolaşmayacak bir oyun kurucu...

Önder Turacı haberi belliki masa başında sıkıntıdan yazılmış bir haber. Aynı zamanda sağ kenarda oynayabilmesi onu Fener için vazgeçilmez yapıyor.

Bir başka gözden kaçan nokta istanbul takımlarının hepsinde sağ bek - sol bek zaafı var. ( fener sol tarafını düzeltti, ibb'de sola Sancak'ı aldı fena sayılmaz. ) bizim hiç olmazsa sağ taraf ortalamanın üzerinde. Celo tek başına oldukça yetersiz dursada sola iyi bir transfer bu kanadıda kurtaracaktır.

Ayrıca şans verilirse ben Kadir Keleş'ten çok umutluyum.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yeni stoper ikilisi böyle olmali...selim ve stepanov..
                      evet bencede çünkü selimi bir kaç kez izledim çok iyi bir oyuncu zaten milan tartışılmaz
                      işkenaz

Yorum

• G.Saray 10 milyon Euro peşin 5 yıllık anlaştığı D-Smarttan parayı buldu ama 200 milyon Eurolarda borçtan bahsediliyor ayrıca alınan oyuncularda D-Smarttan alınan para teminat gösterilerek alınıyor.En iyi transferler yaptılar ama uyum olmadıktan sonra Ortega,Anelka,Marcelinho v.s.. gibi oyuncular geldi geçti.Bencede en iyi orta sahalardan birine sahibiz ama sahip olmaktan öte pek birşeye yaranamıyoruz..
                        TS ÜYE NO:16680

Yorum

• ya bırakın şu en iyi ortasaha zırvalıklarını ya ayman serkan hüseyin gibi adamlar kayseri de gençler de de var hatta daha iyi leri bile vardır appiah aurello alex-lincoln linderoth-beşiktaş da makalele yi alırsa bizden daha iyi olacaktır.hani trabzonspor seyircisi toptan iyi anlıyordu...iyice hedef küçülttük
                          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• orta sahaya hangi yabancı futbolcu gelirse gelsin symekten daha başarılı olabileceğine inanmıyorum..
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yattara, Gökdeniz ve Ceyhun'un yanına 1 kişi daha alınırsa çok güzel olur.

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya bırakın şu en iyi ortasaha zırvalıklarını ya ayman serkan hüseyin gibi adamlar kayseri de gençler de de var hatta daha iyi leri bile vardır appiah aurello alex-lincoln linderoth-beşiktaş da makalele yi alırsa bizden daha iyi olacaktır.hani trabzonspor seyircisi toptan iyi anlıyordu...iyice hedef küçülttük
                                katiliyorum
                                bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X