Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• becne olmaz transfer daha ama ben umutluyum yapicaklarindan bu transferde forvet olmaili
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanırım yeni sezona kayıt için bildirimi yapılan futbolcu yabancıysa , statüsünü değiştirse bile o yıl yabancı olarak geçiyor.

Yani takım kadrolarının federasyona bildirilmeden bu işin gerçekleşmesi gerekir. Aklımda böyle bir bilgi kalmış , araştırmak gerek.

Bu Sezon sansi yok. 2008/2009 sezonunds Türk Vatandasi olarak yerli statüde oynayacak
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• transfer olacak olmasına da ne zaman gene lig başlayınca mı hep aynı senaryo
        Bordomavi.net

Yorum

• Gec olsun güc olmasin diyecegim ama olmuyor.

Gec oldumu Futbolda maalesef güc oluyor.

Örnek: Musampa!
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• onun ornegi tek musampa degil oyle cok
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özkara, 8 Temmuz Pazar günü Bolu kampına başlayacaklarını ve transferleri kamp dönemine dek bitireceklerini sözlerine ekledi.
              Öte yandan tesislerde düzenlenen törenle Siirtspor'un eski kalecisi Abdülkadir Ünver ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Törende kulüp başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, kaleci Abdülkadir'den çok şey beklediklerini belirterek, şampiyonluk yarışında bu futbolcunun önemli katkıları olacağını söyledi.
              Abdülkadir ise Sakaryaspor'un kadrosunda yer almaktan mutlu olduğunu kaydederek, ''Şampiyonluğa oynayan bir takıma geldim. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Sakaryaspor'un başarısı için elimden gelen gayreti göstereceğim'' diye konuştu.
              -----------------------------------------------------------------------

Sakarya Kaleci aldi ve bizim TD Cemi gözden cikardi!

Acaba ufukda Martinez Transferimi var.

Ulan Pazartesi bizi sasirtiyorlarmi birde......
              bence yapilabilecek suan icin tek yabanci oyuncu transferi kaleci martinez cünkü bi yabanci gidecek ve yerine bir yabanci gelecek.burda kontenjan sorunu olmaz.jef ya ibb ye yada kasimpasaya kiralanir.martinezi alacaklar gibi
              diger iki transfere bence o kadar da acil gerek yok..oyun kurucu icin daha titiz davranmalilar bence.ilerleyen haftalarda bi süpriz olabilir.ayni sekilde forvet icinde gecerli..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gec olsun güc olmasin diyecegim ama olmuyor.

Gec oldumu Futbolda maalesef güc oluyor.

Örnek: Musampa!
                neden musampa..hadi diyelimki ilk geldiginde zorluk cekti.iyide tüm sene boyunca sürermi bu.devre arasinda ki kamp döneminde kendini gösterseydi oda.burda ziya dogan yönetimi elestirmekte cok hakli.adama garanti para veriyorlar.hic oynamadan pesin parasini aliyor.ne diye oynasinki..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• allahtan hepimize sabirlar diliyorum. bu adamlar oyalama taktigine basladi. bu saatten sonra transfer olmaz. yine 4. lügümüz garanti. ben kendimi buna göre hazirladim.
                  seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                  asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• volkan konak, fuat saka, kazım koyuncu dinleyen bi adamı trabzonspor nasıl transfer edemez.hayret bişe

ali bilgin

Yorum

• İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      volkan konak, fuat saka, kazım koyuncu dinleyen bi adamı trabzonspor nasıl transfer edemez.hayret bişe

ali bilgin

Bize karaktersiz adam lazım değil

Yorum

• transfer olacak hemde üç tane olmazssa şırıngayla kan alacağımız yerlerini seçsinler!!!
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          transfer olacak hemde üç tane olmazssa şırıngayla kan alacağımız yerlerini seçsinler!!!
                          Ya saçmalamayın varsayalım olmadı ne yapacan Mantıklı konuşalım ya

Yorum

• ali bilginin röportajı wardı
                            bizim dergide bir ara arkadaşlar o döneğin tillahı gitse ne olu gitmese ne olur!

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya saçmalamayın varsayalım olmadı ne yapacan Mantıklı konuşalım ya

ne yapalım alınlarından mı öpelim ?

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne yapalım alınlarından mı öpelim ?
                                Öpülecek bir şey yapmadılar ama o demiş olduğun şeyde olmaz yani. Tepki gösterelim ama adabınca olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X