Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sergen haberi gerçi bomba haberdir ama sergen yerine şota yı alsak daha iyi olmaz mı ? onun da bonservisi yok

Yorum

• Vallahi eger Sergeni alirsak ve onu aldik diye 10 Numara Transferden vazgecersen vay halimize vay...
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• off yaa sergen transferi yalanmıymış yine heyecanlanmıştım yıldız alacağız diye :P

aslında almalarınıda çok istiyordum artık ziya onuda istediğini söyleseydi ve yönetim de alsaydıki ben bunlardan herşeyi beklerim yarın bombayı patlatabilirler bile işte ozaman artık onalrı savunanların bile söyleyecek şeyleri kalmazdı ne güzel
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• SERGEN KİM?
          KİM BU?
          KİMSİN SENN?
          KOMUTAN DOĞAN mI onun ben....
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Eziktas bu arada PSG Takimindan Ön Libero Cisseyi almis.
            Bizde???

Tik yok.

Ah Baskan ah.
            Bugünde yine aksama kadar isyerinde nette olacagim ve takip edecegim ve yine hüsran yasayacagim.......
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vallahi eger Sergeni alirsak ve onu aldik diye 10 Numara Transferden vazgecersen vay halimize vay...
              zaten öyle olur
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• SAKARYA HİZAYA GELİYORKolombiyalı kaleci Martinez, için 1.5 milyon Euro ve Ahmet Şahin?i istediler...Trabzonspor?un Martinez taktiği işe yaramaya başladı. Sakaryaspor astronomik tabelinden geri adım atarken, Bordo-Mavili yönetim şartların oluşması halinde Tomas?ı satıp, Jefferson?u da kiralayıp, Martinez?in transferini gerçekleştirmek istiyor...

TAKTİK İŞE YARIYOR
                Trabzonspor yönetiminin Sakaryaspor?un Kolombiyalı file bekcisi Martinez?in transferinde uyguladığı taktik işe yaramaya başladı. Teknik Direktör Ziya Doğan?ın yeni sezonda kadroda görmek istediği Marteniz için Trabzonspor yönetimi Sakaryaspor yönetimine 1 milyon euro ve Ahmet Şahin?i teklif edersen Sakaryaspor yönetimi astronomik bir fiyat isteyip göraşmeler tıkanmıştı. Trabzonspor yönetiminin "Martinez ile ilgilenmiyoruz" açıklamasından sonra Sakaryaspor yönetimi geri adım atıp, Bordo-Mavili yönetimden 1.5 milyon euro ve Ahmet Şahin?i istedi.
                KABUL ETMEDİLER
                Trabzonspor yönetimi ise Sakaryaspor?un bu teklifini kabul etmedi. Bordo-Mavili yönetim, Martinez?e henüz bir talipli çıkmadığını bu nedenle bu oyuncunun transferini kendi şartlarında gerçekleştirmekten başka bir şey düşünmüyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Trabzonspor yönetimi, şartların oluşması halinde Tomas Jun?u eski takımına satıp, Jefferson?u da İstanbul Büyükşehir Belediyespor?a kiralayıp Kolombiyalı kaleci Martinez?in transferini gerçekleştirmeyi planlıyor.

Eger bu Haber dogruysa neyi bekliyorsunuz neyiiiiiiiiiiii?

Tövbe Tövbe
                Tövbe Tövbe
                La havle......

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu arada arkadaslar galatasarayın eskı teknık dırektoru Derwal vegat etmiş.
                  ancak butun kluplerın resmı sıtelerınden bassaglıgı mesajı yayınlanırken Trabzonspor un resmı sıtesı boyle bır seye gerek duymamıs.. bence ayıp edılmıs.
                  Evet başşağlığı mesajı yayınlasak güzel olurdu ama hiçbir kulüp yayınlamamış.ankaraspor,rize,g.birliği,fb,bjk,bursa,manisanın resmi sitesine baktım yok onlardada..
                  TS ÜYE NO:16680

Yorum

• Bu Bobadilla hangi Ülkenin Kalesini koruyordu?
                    Vallahi dilimin ucunda ama getiremiyorum....

Yorum

• Bu adamlar işi bilmiyor tabi haber doğruysa
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

SAKARYA HİZAYA GELİYORKolombiyalı kaleci Martinez, için 1.5 milyon Euro ve Ahmet Şahin?i istediler...Trabzonspor?un Martinez taktiği işe yaramaya başladı. Sakaryaspor astronomik tabelinden geri adım atarken, Bordo-Mavili yönetim şartların oluşması halinde Tomas?ı satıp, Jefferson?u da kiralayıp, Martinez?in transferini gerçekleştirmek istiyor...

TAKTİK İŞE YARIYOR
                        Trabzonspor yönetiminin Sakaryaspor?un Kolombiyalı file bekcisi Martinez?in transferinde uyguladığı taktik işe yaramaya başladı. Teknik Direktör Ziya Doğan?ın yeni sezonda kadroda görmek istediği Marteniz için Trabzonspor yönetimi Sakaryaspor yönetimine 1 milyon euro ve Ahmet Şahin?i teklif edersen Sakaryaspor yönetimi astronomik bir fiyat isteyip göraşmeler tıkanmıştı. Trabzonspor yönetiminin "Martinez ile ilgilenmiyoruz" açıklamasından sonra Sakaryaspor yönetimi geri adım atıp, Bordo-Mavili yönetimden 1.5 milyon euro ve Ahmet Şahin?i istedi.
                        KABUL ETMEDİLER
                        Trabzonspor yönetimi ise Sakaryaspor?un bu teklifini kabul etmedi. Bordo-Mavili yönetim, Martinez?e henüz bir talipli çıkmadığını bu nedenle bu oyuncunun transferini kendi şartlarında gerçekleştirmekten başka bir şey düşünmüyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Trabzonspor yönetimi, şartların oluşması halinde Tomas Jun?u eski takımına satıp, Jefferson?u da İstanbul Büyükşehir Belediyespor?a kiralayıp Kolombiyalı kaleci Martinez?in transferini gerçekleştirmeyi planlıyor.

Eger bu Haber dogruysa neyi bekliyorsunuz neyiiiiiiiiiiii?

Tövbe Tövbe
                        Tövbe Tövbe
                        La havle......

ya sanırım bunlar sakarya baskanının bedavaya vermesını beklıolar..
                        ne beklıyorlar kendılerıde bılımıyor...
                        duzeltılmıştır......
                        En son yakutlu61 tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 11:50.
                        YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• paraguaydı sanırım

Yorum

• eziklerden dışlanan sporcular medyayıda kullanarak trabzonspora gelmek için can atıyolar.....beşiktaş kabul etmedi bide trabzonsporla haberimiz çıksın belki orası kabul eder hesabı...sergene gelinceye kadar ne topçular var...
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Bu Bobadilla hangi Ülkenin Kalesini koruyordu?
                              paraguay....maçlarıda var perşembe günü sanırım...tv8 veriyo olabilir..
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Bu Bobadilla hangi Ülkenin Kalesini koruyordu?
                                Paraguay'ın milli kalecisiymiş.
                                şuan copa-america da mücadele ediyormuş.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X