Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eskiden neydi bu baslik ya simdi ne oldu az sabahlamadik gecen sezon yok wagner gelecek ucaga bindi falan bu sene Albayrak isi cozmus transfer yok heyecan yok
    gecen sene varmiydi transfer degisen bisey yok..daha heyecan kasirgasi yeni basliyor martinez isi olur herhalde..suan sözlesmeli 7 yabancimizmi var.jun hala kiraliksa..en azindan sözlesme imzalyabilirler öyle degilmi??
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gecen sene varmiydi transfer degisen bisey yok..daha heyecan kasirgasi yeni basliyor martinez isi olur herhalde..suan sözlesmeli 7 yabancimizmi var.jun hala kiraliksa..en azindan sözlesme imzalyabilirler öyle degilmi??
      Gecen sene yoktuda yine bi heyeca vardi su gun geliyolar bugun geliyolar diye su an kendilri bile transferden haberleri yoktur

Yorum

• transferdeki gelişmeleri tam olarak üç kişi biliyor. başkan, hoca, bir kişi daha. herkese iyi geceler.
        ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          transferdeki gelişmeleri tam olarak üç kişi biliyor. başkan, hoca, bir kişi daha. herkese iyi geceler.
          açıklama ne zaman olacak peki.yani transferler
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            transferdeki gelişmeleri tam olarak üç kişi biliyor. başkan, hoca, bir kişi daha. herkese iyi geceler.
            iyide abi kaleci isini türkiyeden halletiler dedin..umarim bu kesindir en azindan..10 numara ve forvet icin daha zaman var ama kaleci kampa yetismesi gerekir..o bir kiside gelmiyor artik siteye..yogun calisiyorlar demek.belkide görüs ayrililigina düstüler
            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 01:37.
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Arkadaslar Transfer Mansfer yok!

Niye bu Topic acik duruyoki? Bosuna Israf!
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• valla
                ayın 30'una bişey kalmadı. transfer yapıldı, yapıldı. yapılmadı artık gelecek seneye kalır bizim şampiyonluk. yönetim de hoca da bunu biliyor. bizde bekliyoruz bakalım. yönetim ve hoca için önemli olan şey trabzonspor mu yoks kendi kariyerleri mi. bekiyoruz.
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• millet borç batağında sponsor bulup bişekilde transfer yapıyo basıyo parayı.. bizim yönetim ki yıldız sözü veren yönetim yok jabiymiş yok bilmem neymiş uğraşıyo.. taraftarı ayağa kaldıracak kombine satışlarında patlama yapacak takıma hava katacak bi adam alsana be adam.. transferi erken yapacaz dediniz atı alan üsküdarı geçti sizde tık yok.. parayı çarçur etmemek transfer yapmamak demek değildir . bu kafayla gidersek her sene 4. oluruz bizden bi bokta olmaz.. sinirlendim gene hayret bişe ya.. kanser ettiler milleti valla

Yorum

• kulübün 30 trilyon borcu var ..ve ayriyetten oyuncularin pesinatlari ödenecek 10 trilyon felan....parada yok napcak nuri merak ediyorum...ayrica lig tv den gelecek parayada el konulmus kasima kadar..

Yorum

• sola Ufuk stopere Selim forvete Ergin ve kalede Tolga oynamali artik ruhlu futbolcu izleyelim emin olun kimi alirsak alalim bunlardan yararli olamaz

Yorum

• kaleci olarak ecuadorun milli kalecisi Mora dunya kupasinda cok begenmistim...?
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• şerif abinin dedine göre kaleci ya hasagiç tir ya martinez ozaman bari inşallah martinez olsa hasagiç tolgadan ii deil

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şerif abinin dedine göre kaleci ya hasagiç tir ya martinez ozaman bari inşallah martinez olsa hasagiç tolgadan ii deil
                            hasagiçi fener almadımı
                            Özkan SÜMER

Yorum

• arkadaşlar günebakış gazetesinde şu cümleyi okuyunca dellendim wallaha (Aksi takdirde Trabzonspor’un 2000 yılındaki gibi büyük bir iflası yaşayacağına kesin gözüyle bakılıyor.) bu ne demek ne oluyor artık gidip dayanalım kapısına klubün indirelim şunarı yoksa tekrar borç batağı.

Yorum

• paf takım sahaya oooo ooo paf takım sahaya oo ooo en kral transfer paf takım araklı arsin bi kaç takımdan takwiee işteee sampioonuz ciddiyim ben bu konuda arkadaşlar satın gökdenizi hüseyini borcumuzda bitsin tabi bunlar yapılmadan önce yapılması gereken bir şey war o yapılmazsa bunların bi anlamı olmaz bu yönetim gidecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X