Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmet çakır , hasan şaş

bu adamlar 10 numara mı hiç güleceğim yoktu ya

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      karar ne zaman açıklanacak ???
      aslinda yarin olacakti ama bu se............. yine erteledi toplantiyi..
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Önümüzdeki sezon şampiyon olacağız,medya transferleri yapan kulüpleri seviyor
        neden haber oluyor,gazete satılıyor,reklam alıyorlar
        ama gerçeklere bakalım
        b.taş bir kere borçları 150 trilyona yakın başkanlarına senet imzalayıp tranfer yapıyorlar,defansları berbat kaleye aldıkları rüştü milli takımda kendini gördük,f.bahçeden gelmiş olması aldığı para onu tartışacaklar
        hala delgado ve ricardinyo gibi adamlardan istediklerini almadılar kleberson kovdular yeni adam aldılar onunda ne kadar uyumlu olacağı bilinmez
        en kötü defans onlarda runjeyi kaybettiler,g.zan,baki,i.üzülmez bunların ne olduğu belli
        hoca yeni,istanbulda tutunabilirmi,her sene olduğu gibi transfer yapıyorlar sonuç ortada

f.bahçe yeni aldıkları adamlar carlos 35 yaşında çok paraya geldi wederson aynı bölgeye
        ama 3-4 yıllık takımı dağıttılar şampiyon kadroyu bozdular onlarında kalede ve defansta sorun var lugano edu serdar bunlar ne kadar taşıyabilir sezonu,yabancı transferi ne kadar yapabilrler,tuncay gitti o da önemli onlar için
        onları götürende aziz yıldırım o adam gitsin görecekler dünyanın bucaklarını

g.saray yabancıları yolladılar lincon alındı ama schalkede sorunlu adamdı,5 maç ceza almış,uyumsuz adam sorun olabilir linderoth ne yapabilr hocaları yaşlı
        ve en önemlisi 5 maç ceza aldılar
        gelir kaybı,uyum sorunu

bizim kadro bozulmadı en iyi defans bizde en iyi hücum hattı bizde orta saha,sol tarafa birde forvet olabilir tabi kaleci de
        ama bence sezona en iyi giren biz oluruz ilk devreyi 5-6 puan önde kaparız devre arası eksik yerlere takviye ile sezonu götürüz kadro genişliğimiz var hem geçen yıl gelenler daha uyumlu olacak sürekli yan yana oynuyorlar zaten 2.yarıda görüldü bu

medya olayı gördü,önce transferle vuracak kafa karıştıracak sonra yönetmle hem takımın hemde taraftarın arasını açacak
        örnek gerede ziyareti olayı nasıl çarpıttılar
        ama sonra geri adım attılar BMN yönetimine tebrikler
        işte yazılar çıkıyor carlos,lincon jabi bakalım Z.çöl aynı yazıyı sezon sonunda yazcakmı
        adamlar bizim kadroyu bozmadığımıza uyuz oldular,onlar yolunu bulana kadar biz üsküdarı geçeriz diye korkuyorlar
        başka bir şey söylemiyorum
        bence doğru olanı yapıyoruz bu sene,
        yattara,gökdeniz,umut,stepanov,hüseyin,risp,ceyhun,ayman,ersen,bunların yanında jabi,serkan,adnan iyi olabilir bize katksı olacaktır,
        hem alternatif kadro olurlar

önümüzü göreceğiz 12 gün sonra ilk maç ben bu sene şampiyonuz diyorum ve iddialıyım,
        inşallah yanılmayacağım.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aslinda yarin olacakti ama bu se............. yine erteledi toplantiyi..
          toplantı yine ertelenmiş yaaaaa...
          Allah Allah, bunlar ne yapmaya çalışıyorlar...Yoksa bizim akıllı yönetimmi bunlara böyle bir yol izletiyoor... Nede olmasa bizimkilerin tek bahanesi yabancı sayısının belli olmaması....
          ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            YABANCI ÇIKMAZI Trabzonspor?un 6+2 umudu suya düştü, transfer şimdilik askıya alındı... Futbol Federasyonu?nun tavrı üzerine transfer için tekrar durum değerlendirmesi yapacak olan Bordo-Mavililer, rotayı yerli oyunculara çevirecek. İlk hedef Mehmet Çakır...

ELİ-KOLU BAĞLANDI
            Trabzonspor?un yabancı transferinde eli kolu bağlandı? Transferdeki planlarını Futbol Federasyonu?nun yabancı oyuncu kontenjanını 6+2?ye çıkartması üzerine yapan Bordo-Mavili yönetim, Federasyon?un bu 6 oyuncuda diretmekte kararlı olduğunu görünce geri adım attı. Önceki gün Bolu Gerede?de teknik direktör Ziya Doğan ile bir araya gelen ve transfer edilecek olan yabancı oyuncular hakkında fikir alışverişinde bulunan Bordo-Mavili yönetim, Futbol Federasyonu?nun tavrı üzerine teknik direktör Ziya Doğan ile bir araya gelip transfer rotasını değiştirecek.
            YERLİ 10 NUMARALAR
            Yabancı transferinin gerçekleşmemesi halinde 10 numara için teknik direktör Ziya Doğan, eski öğrencisi Mehmet Çakır?ın transferi için yönetime baskı yapacağı öğrenildi. Doğan?ın yerli 10 numara listesinde bulanan bir başka isim ise Galatasaray ile yıldızı bir türlü barışmayan ve geçtiğimiz yıl da Trabzonspor?un gündemine gelen Hasan Şaş. Teknik Direktör?ın gönlünde Mehmet Çakır yatarken, genç futbolcunun da Trabzonspor?a gelmeye sıcak baktığı, ancak Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav?ın Çakır?ı bırakmak istemediği belirtildi.

Baskanimiz cok titiz.
            Musampa, Jun ve Jeffi Karar aciklanmadan birakmak istemiyor herhalde.
            Hos sinir kalksada bu oyunculari göndermesi gerekir ve karari beklemeden bu oyunculari gönderip yerlerine yenisini alabilir ama herhalda karar aciklanmadan gönderirsem "bedavaya" giderler lakin karar aciklandikdan sonra satarsam azda olsa Para alirim diye düsünüyor.

Bizim Baskan herhalde cebinden Para cikarmaya yanasmiyor!

Acabalar ile yasiyor dedi bizim Serif.

Yani No Karar - No Transfer!!!!!!

Ulan Ulusoy.

Senin bize yaptigini DÜSMAN DÜSMANA YAPMAZ!!!!!!!!!!!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              toplantı yine ertelenmiş yaaaaa...
              Allah Allah, bunlar ne yapmaya çalışıyorlar...Yoksa bizim akıllı yönetimmi bunlara böyle bir yol izletiyoor... Nede olmasa bizimkilerin tek bahanesi yabancı sayısının belli olmaması....

Bu ihtimali DÜSÜNMEK bile istemiyorum.

Midem bulaniyor...........

Ama sonucda bunlardan hersey beklenir!
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Önümüzdeki sezon şampiyon olacağız,medya transferleri yapan kulüpleri seviyor
                ama gerçeklere bakalım
                b.taş bir kere borçları 150 trilyona yakın başkanlarına senet imzalayıp tranfer yapıyorlar,defansları berbat kaleye aldıkları rüştü milli takımda kendini gördük,f.bahçeden gelmiş olması aldığı para onu tartışacaklar
                hala delgado ve ricardinyo gibi adamlardan istediklerini almadılar kleberson kovdular yeni adam aldılar onunda ne kadar uyumlu olacağı bilinmez
                en kötü defans onlarda runjeyi kaybettiler,g.zan,baki,i.üzülmez bunların ne olduğu belli
                hoca yeni,istanbulda tutunabilirmi,her sene olduğu gibi transfer yapıyorlar sonuç ortada

f.bahçe yeni aldıkları adamlar carlos 35 yaşında çok paraya geldi wederson aynı bölgeye
                ama 3-4 yıllık takımı dağıttılar şampiyon kadroyu bozdular onlarında kalede ve defansta sorun var lugano edu serdar bunlar ne kadar taşıyabilir sezonu,yabancı transferi ne kadar yapabilrler,tuncay gitti o da önemli onlar için

g.saray yabancıları yolladılar lincon alındı ama schalkede sorunlu adamdı,5 maç ceza almış,uyumsuz adam sorun olabilir linderoth ne yapabilr hocaları yaşlı
                gelir kaybı,uyum sorunu

bizim kadro bozulmadı en iyi defans bizde en iyi hücum hattı bizde orta saha,sol tarafa birde forvet olabilir tabi kaleci de
                ama bence sezona en iyi giren biz oluruz ilk devreyi 5-6 puan önde kaparız devre arası eksik yerlere takviye ile sezonu götürüz kadro genişliğimiz var hem geçen yıl gelenler daha uyumlu olacak sürekli yan yana oynuyorlar zaten 2.yarıda görüldü bu

medya olayı gördü,önce transferle vuracak kafa karıştıracak sonra yönetmle hem takımın hemde taraftarın arasını açacak
                işte yazılar çıkıyor carlos,lincon jabi bakalım Z.çöl aynı yazıyı sezon sonunda yazcakmı
                adamlar bizim kadroyu bozmadığımıza uyuz oldular,onlar yolunu bulana kadar biz üsküdarı geçeriz diye korkuyorlar
                yattara,gökdeniz,umut,stepanov,hüseyin,risp,ceyhun,ayman,ersen,bunların yanında jabi,serkan,adnan iyi olabilir bize katksı olacaktır,

önümüzü göreceğiz 12 gün sonra ilk maç ben bu sene şampiyonuz diyorum ve iddialıyım,
                inşallah yanılmayacağım.
                Bu dediklerin çıksın eşşek olup anırmazsam ne olayım istediğin yerde

Yorum

• orta sahayla forvet sart ben umuttan bu sene fazla bisey beklemiyorum cünkü daha kendini gelistirmeli bize bir sezonda 25 golatabilecek adam lazım birde defansdan top cıkartıp oyun kuracak adam
                  !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    orta sahayla forvet sart ben umuttan bu sene fazla bisey beklemiyorum cünkü daha kendini gelistirmeli bize bir sezonda 25 golatabilecek adam lazım birde defansdan top cıkartıp oyun kuracak adam
                    Bunlar lazımda bunları oynatacak bir tanede aklı başında hoca lazım

Yorum

• mehmet çakır çok yararlı olur orta sahanın solunda veya ortasında oynayabilr
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        orta sahayla forvet sart ben umuttan bu sene fazla bisey beklemiyorum cünkü daha kendini gelistirmeli bize bir sezonda 25 golatabilecek adam lazım birde defansdan top cıkartıp oyun kuracak adam
                        Çocuk ilk sezonunda onca kısır paslara ve ligin başında yedek bırakılmasına rağmen 15 gol attı.
                        Eğer Umut'u besleyebilselerdi gerilere gelip gelip de fazladan yorulmaz belki de gol kralı olurdu.
                        Umut bu işi tek başına görürür.
                        Ersen ile Cem de yedekte bekler işte adam gibi.
                        Ömer Rıza'dan kurtulalım yeter!
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önümüzdeki sezon şampiyon olacağız,medya transferleri yapan kulüpleri seviyor
                          ama gerçeklere bakalım

gelir kaybı,uyum sorunu

inşallah yanılmayacağım.
                          Ben şampiyonluk beklemiyeli yaklaşık 11 yıl oluyor.. nsanların şunu iyi bilmesi lazım hani ibrahim şahinde demişti yaa hakemleride yenebilecek bi kadro oluşturacağız diye.. İşte okadaro oluşturulmadan şampiyonluk hayal.. bütün kadron f.tekke gibi kaliteli olmazsa Trabzonspora şampiyonluğu kolay kolay vermezler..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Varmı birşey demeyecem çünkü yine aynı bildik şeyler bu soruyla canınızıda sıkmayacam ama illallah artık en son sergen ismi geçiyodu ve üstüne üstlük oliver kahn ismini duyduk birde bu kadarmı küçüldük takımı en sonunda emekliler takımı yapacaklar galiba oldu olacak hagi yi de futbola döndürelim bonservis sorunu yok diye teklif etmedikleri çapulcu kalmadı ayıp yeter artık sabırlar taşıyo şurda bir kaç ayınız kaldı bari şu son aylarda hasta etmeden çekin gidin yeterince çektik sizi zaten...
                            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Uşaklar Göreleden ayrılıp Düzceye geldiğim bu günün erken saatlerinden şu ana kadar artı dün tüm gün buradan uzaktaydım. Bugün inanılmaz bir sıcak vardı Düzcede ve bu sıcakta ev aradım mahvoldum hepsine amenna yinede ama YAHUU TRANSFER YOK MU HALAAAA!!!!!!
                              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Sen ev aramaya devam et üstad.
                                Belki bulursun ümidin olur!
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X