Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray Bulak: Yabancı sayısı 3'e insin

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, yabancı transferinin 3 oyuncuyla sınırlandırılmasından yana olduğunu belirtti.
    Bulak, Tarık Almış Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, kadroyu daraltacaklarını, yönetimin ücretlerinde indirime gitme konusunda anlaşacağı oyuncularla yollarına devam edeceklerini kaydetti.
    Yabancı oyuncu sayısı konusundaki görüşlerini de belirten Bulak, şöyle konuştu:
    "Bu konuda federasyon haklı olarak direniyor. 4 kulüp de kendi menfaatleri adına direniyorlar. Bana göre sınırlama olmalı ve bu sayı 3’e çekilmeli. Hatta kaleci kısıtlaması da getirilmeli. Yurt dışından
    kaleci getirilmesi zorlaştırılmalı." Bulak, yarın başlayacak Kızılcahamam kampında 4-5 hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, "Bu kampın ardından 20 Temmuz ile 1 Ağustos arasında Kartepe kampımız başlayacak. Orada İddaa Turnuvası’na katılacağız. 4-5 hazırlık maçı da orada yapacağız. İlk etap kampımızda kadromuzda daraltmalar olacak. Sonuç olarak 23-25 kişilik kadroyla döneceğiz. Şu anda 33 oyuncu ile çalışıyoruz. Milli maçlar dolayısıyla Kalabane, Ankara kampına direkt katılacak. Burak ve Fevzi aramızdan ayrıldı. Fevzi’nin yerine Bülent dönüş yaptı, Burak’ın yerine de Johanna’yı almak istiyoruz. Bugün kendisi Manisa’da olacak. Yönetimle görüşmesinden sonra ümit ediyorum ki, o da kadromuza dahil olacak. Bizim için daha da önemlisi Bülent, Okan, Zelenka gibi oyuncuların geriye dönmüş olmasıdır." Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, Danimarka’nın Odesa takımına gitmek isteyen Brezilyalı forvet Reinaldo’nun bu isteğine sıcak baktıklarını belirtti. Turgat, Hakan Balta ve Selçuk İnan ile ilgili teklifler gelirse değerlendirmeye alabileceklerini bildirdi. Basın toplantısına katılan futbolculardan Okan Koç, geçen sezon sıkıntılı günler yaşadıklarını, yeni dönemde daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını söyledi. Sezer Öztürk ise geçen sezon adaptasyon sorunu yaşadığını belirterek, " Bu sezon her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Hedefimiz ilk 6-7 arasına girmek olacaktır" dedi.
    ----------------------------------------

Yürü be Giray Hoca kim tutar seni.
    3 insinde elimizde olanlari Bedavaya satalim ve Türk Takimlari iyice zarar etsin...............
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Giray Bulak: Yabancı sayısı 3'e insin

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, yabancı transferinin 3 oyuncuyla sınırlandırılmasından yana olduğunu belirtti.
      Bulak, Tarık Almış Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, kadroyu daraltacaklarını, yönetimin ücretlerinde indirime gitme konusunda anlaşacağı oyuncularla yollarına devam edeceklerini kaydetti.
      Yabancı oyuncu sayısı konusundaki görüşlerini de belirten Bulak, şöyle konuştu:
      "Bu konuda federasyon haklı olarak direniyor. 4 kulüp de kendi menfaatleri adına direniyorlar. Bana göre sınırlama olmalı ve bu sayı 3’e çekilmeli. Hatta kaleci kısıtlaması da getirilmeli. Yurt dışından
      kaleci getirilmesi zorlaştırılmalı." Bulak, yarın başlayacak Kızılcahamam kampında 4-5 hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, "Bu kampın ardından 20 Temmuz ile 1 Ağustos arasında Kartepe kampımız başlayacak. Orada İddaa Turnuvası’na katılacağız. 4-5 hazırlık maçı da orada yapacağız. İlk etap kampımızda kadromuzda daraltmalar olacak. Sonuç olarak 23-25 kişilik kadroyla döneceğiz. Şu anda 33 oyuncu ile çalışıyoruz. Milli maçlar dolayısıyla Kalabane, Ankara kampına direkt katılacak. Burak ve Fevzi aramızdan ayrıldı. Fevzi’nin yerine Bülent dönüş yaptı, Burak’ın yerine de Johanna’yı almak istiyoruz. Bugün kendisi Manisa’da olacak. Yönetimle görüşmesinden sonra ümit ediyorum ki, o da kadromuza dahil olacak. Bizim için daha da önemlisi Bülent, Okan, Zelenka gibi oyuncuların geriye dönmüş olmasıdır." Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, Danimarka’nın Odesa takımına gitmek isteyen Brezilyalı forvet Reinaldo’nun bu isteğine sıcak baktıklarını belirtti. Turgat, Hakan Balta ve Selçuk İnan ile ilgili teklifler gelirse değerlendirmeye alabileceklerini bildirdi. Basın toplantısına katılan futbolculardan Okan Koç, geçen sezon sıkıntılı günler yaşadıklarını, yeni dönemde daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını söyledi. Sezer Öztürk ise geçen sezon adaptasyon sorunu yaşadığını belirterek, " Bu sezon her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Hedefimiz ilk 6-7 arasına girmek olacaktır" dedi.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ajanslarda hic Haberimiz yok.
        Bugün birakin 3 Futbolcuyu, 1 Futbolcu Transfer edersek BÜYÜK Basari sayacagim

Herkesin Haberi var. Yok GS Santa Cruzu almak istiyormus, BJK Faye'yi almak istiyormus, FB Ali Bilgine Imza attirmis vs....

Ya en azindan bir Haberimiz olsa bee.

Iyiden iyiye artik Transferin gercekden kapandigina inanmaya basladim
        En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 02.07.2007, 16:38.

Yorum

• Arkadaslar simdilik ayriliyorum.

Aksam yine ugrayacagim.

Umarim bir gelisme vardir.

Aksini düsünmek bile istemiyorum.

Ha aksi olursa ne olur??

Vallahi BMN Tarihinde herhalde en cok ceza verilen Gün olur

Yorum

• Valla hani ya öyle olsa ama şunuda tahmin ediyorum ki basın bile umudu kesmiş bizden keşke transfer olsa bizim aslında şöyle bir avantajımız var tabi bu kullanamadığımız ist. takımları kadar bizim transferleri incelemiyolar yani hemen duyulmuyo onlar kadar hele ki son zamanlarda transferi kapattık açıklamasından sonra piyasa yükseltmeden çok rahat transfer yapabilirler diye düşünüyorum...
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Son yılların en rahat transfer dönemini (Bkz: Sözleşmesi biten oyuncular) geçireceğimiz yerde yönetimimiz sayesinde sıkıntıların biri bin para olduğu aşikar fakat negatifliğin ti'ye almanın muhabbetin de bir sınırı var.

Arkadaşlar artık sıkılmadınız mı ?

Bir arkadaşınız zahmet ediyor konuyla alakalı yazı yazıyor. Bir diğer arkadaşımız yazıyı alıntılayıp sadece "evet katılıyorum" yazıyor.

Bir arkadaşınız cümle arasında bir espri yapıyor. Espri cımbızla alınıp sayfalarca kullanılıyor.

Liste uzar gider uzatmayalım.

Bu sayfaları okumak isteyenlere eziyet çektiriyorsunuz. Forumun yazılı olmayan kuralları olduğunu yazışmaların da bir etiği olduğunu unutmayalım.

Başlık tekrar açılmıştır. Uyarımızı dikkati almayan üyelerimizin mesajları silinecektir.
              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 02.07.2007, 17:18.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• giray hoca ne dediyse doğru demiştir 3 e insin diyorsa insin ben onun yabancısızda başarılı olacağına inanıyorum bir yönetici arkadaş daha aradı da yarını bekleyin dedi hayırlısı...
                he bu arada ben hiçbir yöneticiyi tanımıyorum bilginiz olsunda yarına kadar beklemeyin...
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• E Hayirdir neden baslik yeniden acildi? Ilginc.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• kelapir olursa martinez alınır aksi halde elinizi yuyun
                    birde hayal ediyorum tekke gelirmi diye
                    oda olmazsa transfer dosyasınada girmem
                    işte hayal başka gücümüz yok tek hayal gücüm var
                    onu kullanıyorum bende
                    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• bu amatör yapıyla transfer falan beklemiyorum
                      Bordomavi.net

Yorum

• Bence transferler olursa Temmuz'un ortasına 20'sine doğru olur. Tff kararını açıklar. Bizimkiler de kimle anlaşabilmişlerse talip olurlar. Martinez belki biraz daha erken netleşir
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bugun dananın kuyruğu kopuyordu hiç bişi olmadı HİÇ BİR TRASNFER DE YAPILMIYACAK
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Tv de seyrediyorum. Nuri Albayrak diyor ki, "Iyi bir transfer yapacagiz, ama bu transferi yapma olasiligi kadar yapmama olasiligi da var" dedi. Hey Allahim ya. Gel de deli olma. Ya söyleme, yada söyledigin zaman taraftari uyuz etme.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burda arkadaslara hosgörü dersi veriyorsun söyledigin lafa bak..
                              oda aldigi duyumlara güvenmistir.transfer yetkisimi varda gidip isi halledecek.oda hayal kirikligi yasiyordur bizim gibi.transferin bugün olmayacagini tahmin etmek cok mu zor..bu hafta ici bence martinez transferi gerceklesir.diger transferler icin biraz daha zaman var.su yabanci kontenjan isi halolmadikca zaten yabanci oyuncu getiremezler ama kaleci isi olabilir..
                              Dilimizin argo bölümünde bu duruma çok uygun vecizeli sözler vardır ama forum kuralları buna müsade etmez.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tv de seyrediyorum. Nuri Albayrak diyor ki, "Iyi bir transfer yapacagiz, ama bu transferi yapma olasiligi kadar yapmama olasiligi da var" dedi. Hey Allahim ya. Gel de deli olma. Ya söyleme, yada söyledigin zaman taraftari uyuz etme.
                                Bizim şerif kesin nuridir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X