Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    birisi bana hayalindeki kadroyu değil ziyanın oynatacağı kadroyu yazabilir mi ben biliyorum da siz ne düşünüyorsunuz onu merak ediyorum topçu alınacaksa nereye koyacak ziya onu bilen var mı ben ziyanın çıkaracağı kadrodan adım gibi eminim bu yüzden yeni alınacak topçu yedeğe alınacak gerek yok transfer bitebilir....

tolga
    jabi-erdinç-step-cello
    ayman-hüseyin
    yattara-serkan-gökdeniz
    umut

buyurn size ziyanın bu seneki muhtemel kadrosu hadi alın bi topçu da kesin birisini bakalım kimi keseceksiniz....
    Yattara yi Umutun yanina cekip Serkan i Yattaranin yerine koyarsan Ziya Hocanin ideal kadrosu. Ama Step ide oynaytimiybilir yani yerine, Cagdas i da oynatir Ziya Hoca sagi solu belli olmaz.

Yorum

• eyvah eyvah transferi kapattık bitti ne demek yaa, ne zaman başladınız da bitirdiniz!!

Bazen Sevinç Bazen Keder
      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• yattarayı kesecek oyundan. ziya doğanın yerinde baş bir t.d. olsaydı şuan musampa yattara szymek hepsini kazanmıştık ve ilk 11 de oynuyor olurdu kesin
        Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Artik transferde yapilacagini tahmin etmiyorum, nasil olsa Ulusuoyda Nuri bey icin calisiyor herhalde erteledikce erteliyor Yabanci kontenjani konusunu.

Dedikleri gibi en son gün 30 Haziran, o güne kadarda transfer bence olmicak. Yada en azindan Türkiye disindan transfer olmicak.
          Kafayi yemek elde degil, insallah 11 Aralikta bu beceriksiz tayfadan kurtuluruz. Hadi Hayirlisi sunun surasinda ne kaldi.

Yorum

• Arkadaşlar benım anlamadıgım bırsey var;
            tarbzonspor resmı sıtesı ne ıse yarar, yanı bugun gazetelerde zayyet kafkasın transferı kapattık acıklaması cıkıyor,mantıgımız boyle bır acıklamanın olamayacagını yalan olacagını soyluyor.
            sergen transferıde aynı sekılde , ama resmı sıtede bır satır acıklama ve yalanlama yok.ben az once acaba anlamayız dıye ıngılızce yazmıs olabılırlermı dıye baktım ordada yok.bunlar bızım bılmedıgımız baska bır dılmı kullanıyorlar acaba bılen varmı??
            YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• arkadaşlar belliki yabancı futbolcu sayısın sırf Sayın albayrak zorda kalmasın diye arttırılmayacak ne güzel değil mi

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar benım anlamadıgım bırsey var;
                tarbzonspor resmı sıtesı ne ıse yarar, yanı bugun gazetelerde zayyet kafkasın transferı kapattık acıklaması cıkıyor,mantıgımız boyle bır acıklamanın olamayacagını yalan olacagını soyluyor.
                sergen transferıde aynı sekılde , ama resmı sıtede bır satır acıklama ve yalanlama yok.ben az once acaba anlamayız dıye ıngılızce yazmıs olabılırlermı dıye baktım ordada yok.bunlar bızım bılmedıgımız baska bır dılmı kullanıyorlar acaba bılen varmı??
                Resmi site yazmadığı sürece inanmıyorum ben bu tür haberlere gerçi resmi site genelde geç veriyor haberleri ama basının pofpoflamasından başka birşey değil bu açıklama sergen olayıda aynı transfer dönemi basının ya tutarsa dönemidir atarlar ortaya 10 isim biri tutar bakın işte biz yazmıştık misali zeyyat kafkas ın açıklamasına gelince sanmıyorum ben böyle bir açıklama yapacağını tmm yönetimde bir kopukluk var ama bu kadarda çelişklili açıklamalar yapılacağı aklıma gelmiyor..
                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• TARAFTARSIZ BİR ŞEY OLMAZ
                  Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzon?da kaldığı kısa süre içerisinde Trabzonspor Taraftarlar Birliği?ni de ziyaret etti. Dernek başkanı Adem Söğüt?ün konuğu olan Yılmaz, dernek binasında ki tarihi Trabzonspor?un şampiyonluk fotoğrafları ile maziye dalarken, "Bu büyük camia bunca başarıyı yaşarken, tek yumruk oldu. Şimdi de tek yumruk olarak hedefe ulaşmalı. Bunun için bu büyük camianın taraftarı, yani sizler iyi günde de kötü günde de takımın yanında olmalısınız" diye konuştu.
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bu başlığın bu kadar çok takip edilmesinede ben bir anlam veremiyorum!!!Yahu Allah aşkına ne bekliyorsunuz siz? BMN'de daha faydalı başlıklar var,birazda oraları takip edin.Yok işte transfer mıransfer...Olsa zaten oturup burada konuşuruz.Boş boş zaman kaybı...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Resmi site yazmadığı sürece inanmıyorum ben bu tür haberlere gerçi resmi site genelde geç veriyor haberleri ama basının pofpoflamasından başka birşey değil bu açıklama sergen olayıda aynı transfer dönemi basının ya tutarsa dönemidir atarlar ortaya 10 isim biri tutar bakın işte biz yazmıştık misali zeyyat kafkas ın açıklamasına gelince sanmıyorum ben böyle bir açıklama yapacağını tmm yönetimde bir kopukluk var ama bu kadarda çelişklili açıklamalar yapılacağı aklıma gelmiyor..
                      gazete haberi zeyyat kafkasın ağzından yapılmış. eğer yalansa hemen ortaya çıkar zaten. bu adam basın sözcüsü değilmi. gıyabında yapılan habere derhal tepki verir. şimdilik bekliyoruz.
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar belliki yabancı futbolcu sayısın sırf Sayın albayrak zorda kalmasın diye arttırılmayacak ne güzel değil mi
                        bence albayrak ın rahatlaması ıçın ulusoy su kararları acıklıcak..

- transfer sayısı yerlı ve yabancı olmak uzere 2 yı gecemez.

-transferde odenecek bonservıs bedelı 1mılyon euroyu gecemez.

-taraftar sıtelerı baskan ve yonetımler aleyhındekı yorumları yayınlayamazlar.

-klup baskanlarının ıstıfa etmelerı yasaklanmıs olup gorev surelerı ömur boyudur ve baskanlık babadan ogula gececektır.

ne guzel olurdu degılmı albayrak ıçın
                        YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence albayrak ın rahatlaması ıçın ulusoy su kararları acıklıcak..

- transfer sayısı yerlı ve yabancı olmak uzere 2 yı gecemez.

-transferde odenecek bonservıs bedelı 1mılyon euroyu gecemez.

-taraftar sıtelerı baskan ve yonetımler aleyhındekı yorumları yayınlayamazlar.

-klup baskanlarının ıstıfa etmelerı yasaklanmıs olup gorev surelerı ömur boyudur ve baskanlık babadan ogula gececektır.

ne guzel olurdu degılmı albayrak ıçın
                          tabi bu geliştirilebilir eğer bu kararlarda alınırsa zaten başkanada gerek kalmaz gerçi şuan için başkanın olup olmamasıda çok önemli değil olmasada bu kadar olurdu

Yorum

• sergen ankara spora gıtmemısmıydi yaww sımdı gs gıdecek yazıyorlar
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Santrafor aLmadan nasıL kapatırLar
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• SON STOPER ÖNDER

Yabancı kontenjanını 10 numara için kullanmak isteyen Trabzonlu yöneticiler Fenerbahçe’nin stoperi Önder Turacı’yı renklerine katmak için düğmeye bastı

Ziya Doğan’ın stoper talebi nedeniyle yönetim, F.Bahçe’nin başarılı oyuncusu Önder Turacı için el altından yoğun çalışma yürütüyor. Bursalı Egemen’in elden kaçırılması ve yabancı işinin şu an olanaksız olması nedeniyle yerlilere yönelen bordo-mavililer, F.Bahçe’nin savunmadaki en iyi isimlerinden Önder Turacı’nın işini bitirmek istiyor.

BU oyuncuyla daha önce de bağlantıya geçen bordo-mavililerde Başkan Nuri Albayrak’ın işe el koyduğu dile getirildi. Başkan Albayrak’ın, Önder Turacı’yı Trabzonspor’a getirmek için yoğun çaba harcadığı belirtilirken, bu oyuncudan net bir yanıtın henüz gelmediği ifade edildi. Ancak Fenerbahçe’de forma şansı bulması zor olan Önder’in Trabzon’a sıcak baktığı öğrenildi.

ÖNDER Turacı’ya gerekirse 1,5 milyon YTL yıllık ödeme yapılabileceği vurgulandı. Bu oyuncunun da, “Stoper olarak Fenerbahçe’de çok sayıda oyuncu var. Beni sağ kanat oynatıyorlar. Orada da oynamak istemiyorum. Trabzonspor’un teklifini kabul edebilirim” dediği kaydedildi. Albayrak’ın bizzat ilgilendiği bu transferin gerçekleşmesi halinde Stepanov’un da satılabileceğine işaret edildi.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X