İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kesinlikle bu transfer doneminde Forvete San Lorenzoda Oynayan Ezequiel Lavezzinin Alinmasini Oneriyorum...Aylarca yurt disinda futbolcu izleyen komiteden bize hayir Gelmez.Insallah burdan bi yetkili bunu gorurde belki
-kimmis lan bu 22 yasindaki golcu diye bi arastirma yapar !
su anda arjantinin en onemli genc yetenegi olarak gosteriliyor.Ve biz akillica bir hamle yapmassak Avrupada onumuzdeki bir kac yil icinde buyuk bir yildiz olacagi ortada.
Yorum
-
DOĞAN IN LİSTESİ HAZIR
Gelecek sezonun transferleri için kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi teknik direktör Doğan’ın bildirdiği isimlerle masaya oturmaya hazırlanıyor
GELECEK sezon öncesi mevcut kadrodan en fazla dört futbolcuyu göndermeyi düşünen teknik direktör Ziya Doğan, takviyelerle Trabzonspor’u daha güçlü hale getirmek istiyor. İlk olarak Samsunsporlu Adnan’ı renklerine bağlayan bordo-mavili kulüpte Doğan’ın yönetime sunduğu transfer listesinde Sivaslı Yasir Elmacı ve Bursalı Sinan Kaloğlu da bulunuyor.
İLK 11’DE oynayabilecek en az 4 futbolcu istediğini söyleyen Doğan’ın listesinde yer alan Ç.Rizesporlu Serhat Akyüz için yönetim girişimlere başlıyor. Rizespor forması altında başarılı bir sezon geçiren ve aslen Trabzonlu olan Serhat Akyüz için devre arasıda görüşmeler yapılmış, ancak Rizespor bu futbolcuyu satmak istememişti.
YURT dışında da arayışlar sürerken, son izlenen isim İndependiente takımının 23 yaşındaki genç forveti Miranda Osvaldo oldu. Arjantin’de izlenen bir başka futbolcu ise San Lorenzo’nun 22 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu Ezequiel İvan Lavezzi oldu. Bu futbolcunun orta alan organizasyonlaRı ve top çalmada usta olduğuna dikkat çekildi.
TRABZONSPOR’UN yıldız oyuncusu İbrahima Yattara’ya Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ain takımının müthiş bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Dubai takımının, Yattara’ya yılda 2 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu, ancak Yattara’nın ise bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Siyahi oyuncu, Güzel bir teklifti ama oradaki aile hayatına ve düzene ayak uydurmam zor olur” dedi.
Yorum
-
Askerde olunca BMn den uzak kaldık biraz ama ben Martinez'in her ne pahasına olursa olsun aşlınmasını istiyorum adam süper bi kaleci bence oyunu müthiş okuyor ve topu çok iyi oyuna sokuyor Yattara'ya Gökdeniz'e degajla çok gol pozisyonu üretir umarım onu alırız
Yorum
-
Serkan’da sorun yok
Bordo-Mavililer sağ kenar için Serkan Balcı yı bekliyor. Bugün Albayrak ve Yıldırım biraraya geliyor
BUGÜN SON GÖRÜŞME
Trabzonspor da devre arasında alınması planlanan ancak gerçekleştirilemeyen Serkan Balcı transferinde son nokta bugün koyulacak.Başkan Nuri Albayrak’ın Aziz Yıldırımla bir araya geleceği ve bu transferi netleştireceği öğrenildi.Bu arada Serkan Balcı için düşünülen yıllık 1.250 bin Dolar ücret çok bulundu.Başkan Albayrak bu oyuncunun fiyatı konusunda yorum yapmazken her şeyin bugünkü görüşmelerde netleşeceği belirtildi.
Ne saçma haber bu Taka ne biçim gazete Serkan transferi için Azizle niye bir araya geliyormuş saçma sapan gazeteci bunlar........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
WERTHeR
Sende vardır taze transfer haberleri bir toplu değerlendirme yapsan fena olmazİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan’da sorun yok
Bordo-Mavililer sağ kenar için Serkan Balcı yı bekliyor. Bugün Albayrak ve Yıldırım biraraya geliyor
BUGÜN SON GÖRÜŞME
Trabzonspor da devre arasında alınması planlanan ancak gerçekleştirilemeyen Serkan Balcı transferinde son nokta bugün koyulacak.Başkan Nuri Albayrak’ın Aziz Yıldırımla bir araya geleceği ve bu transferi netleştireceği öğrenildi.Bu arada Serkan Balcı için düşünülen yıllık 1.250 bin Dolar ücret çok bulundu.Başkan Albayrak bu oyuncunun fiyatı konusunda yorum yapmazken her şeyin bugünkü görüşmelerde netleşeceği belirtildi.
Ne saçma haber bu Taka ne biçim gazete Serkan transferi için Azizle niye bir araya geliyormuş saçma sapan gazeteci bunlar........
Yorum
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim gitsin fatih gelsin
keçeli gitsin, kim gelirse gelsin

ÇOK HAKLISIN KARDES KEÇELİ GİTSİN KİM GELİRSE GELSİN....

Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
ROTA MiLENKO
Trabzonspor Slovenya milli takımının beyni Milenko Acimoviç’e gidiyor.
7 TAKIMDA OYNADI
Transfer araştırmaları sonucunda beğenilen Slovenya’nın 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Milenko Acimoviç’e teklif yapılması karar alındı. Halen Avusturya Wien kulübünün formasını giyinen tecrübeli futbolcu daha önce İngiltere’nin Tottenham, Fransa’nın Lille, Slovenya’nın Olimpiya, Yugoslavya’nın Belgrat ve Arabistan’ın Al İttihat takımlarının da forma giyindi. Ziya Doğan’ın yardımcılarına izlettirdiği bu futbolcu için bu hafta içerisinde Slovenya ya gidilecek.
Ziya ebedi bu futbolcuyu almaz hem biraz kariyeri var hemde aç değil...........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
DOĞAN VETOSU
Teknik Direktör Ziya Doğan Rüştü Reçber için olumsuz rapor verdi. Albayrak, milli kaleci için Doğan’ı ikna etmeye çalışıyor.
RÜŞTÜ ZİRVESİ BUGÜN
Transferde, sağ kenar, kaleci,orta sahaya, sol açık ve santrafor arayışlarını sürdüren Trabzonspor da gündeme gelen kaleci Rüştü için Teknik Direktör Ziya Doğan olumsuz görüş bildirdi. Bunun üzerine Başkan Albayrak prensipte anlaştığı Rüştü transferini bugün bir kez daha masaya yatıracak. Doğan’ın ikna edilerek bu transferin gerçekleştirileceği belirdildi. Trabzonsporlu bir yetkili Rüştü’nün gelecek sezon Trabzonspor’un kalesini koruyacağını açıkladı.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Valla sabah Vatan'da okudum hocam..İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi gazetede böyle yazıyor kardeş...........Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
valla arkadaşlar ben alib bilginin bizim yönetim kurulundan birisine söylediği cümleyi biliyorum hemde gözleri dolarak.''tek isteğim bordo mavili formayla avni akerde futbol oynamak'' diye.ancak bizimkiler alabilirmi bilememinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Ziya kalacaksa biz kanser olmaya devam edeceğiz o halde keçeli kalsında neşemiz yerine gelsin
Yorum