gaza gelmişim adnan 13 giycek galiba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
9 Fatih'le güzel... 10 Hami ile güzeldi ben hala sahada Hami var sanıyorum . Bişeye takılıp kalmıyoruz ...
Sadece 9 u rahat bıraksınlar.Adamı yolladılar hatırasına saygı duysunlar.Hami'ye yaptıkları gibi. Bir jubileyi çok gördüler ona ...Neyse konuyu dağıtmayalım...
Ama inşallah 9 numarayı giymez
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
şimdiye kadar anlaştığımız futbolcularla değil şampiyonluk uefaya gitmek başarıdır,bu yönetim ne anlar futboldan.adamların yaptıkları transferlere bakıyom da sonuç olarakta şampiyon olan takımlar da ortada.
Bu yönetimin yıldız oyuncu alacakları yok gibi gözüküyo,alsalar bile hemen satarlar
Yorum
-
Sitede böyle yazıyor.9 giyeceği doğruymuş.İmza töreninde uğurlu sayısı olan 13 numaralı formayı giyen Adnan, ligde 9 numaralı formayla sahalarda yer alacak. Yeni transferimiz Adnan imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdi.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Sen bekliyo muydun yoksa ?İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimin yıldız oyuncu alacakları yok gibi gözüküyo,alsalar bile hemen satarlar
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Misafir
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitede böyle yazıyor.9 giyeceği doğruymuş.
süper 10 dakkada kaç kere yalan solemiş oldum bunları yuzunden
Yorum
-
İyi madem 9 giyicek Hüseyin'i de cincona versinler hazır o formayı giymişken kaptan da olsun bu arada.......İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitede böyle yazıyor.9 giyeceği doğruymuş."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum