Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar haberin yeri burası değil ama genelde buraya takılıyoruz diye bu başlığa ekliym dedim.Buyurun siz yorumlayın.

Erciyesspor'da inanılmaz iddia

Erciyes'te yönetim sorunu, mali kriz ve borçlar yüzünden kadro kurulamayacağı göz önüne alınarak UEFA Kupası'na katılmaması görüşü ortaya atılmaya başlandı.

Zamanında Kayserispor’un ismini K.Erciyesspor yaparak Türkiye’nin diline sakız olan Kayseri’de şimdi de inanılmaz bir dedikodu yapılıyor..

Çirkin seneryo...

Kayserispor’un “Şereflice” küme düştüğü sezondan 7 yıl sonra isim değişikliği ile Süper Lig’de çıkması, günlerce hatta haftalarca Türkiye’nin diline sakız olmuştu.. Uyanıklılığı ile bilinen Kayserili, o günler de herkesin alay konusu olmuştu.. Bugünler de ise, daha da çirkin bir olayın olacağı yönünde senaryolar çiziliyor..

Hiç utanmadan sıkılmadan, Kayseri’nin ismini lekeleyecek böylesine çirkin bir senaryoyu kimlerin ne amaçla ürettikleri düşündürücü !. Ama, söylentilere göre, kötü günler geçiren Kayseri Erciyesspor, UEFA Kupası Ön Eleme maçına katılmama kararı alacak. Erciyesspor, UEFA’dan çekilecek ve böylelikle lig sıralamasına göre Trabzonspor direk UEFA’ya katılacak. İntertoto’ya ise Kayserispor katılabilecek..

Pazarlık mı ?

Bazı insanlar biraz daha ileri giderek Trabzonspor ile Kayseri takımları arasında bu işin gerçekleşmesi için para pazarlığı yapıldığı da ortaya atılan iddialar arasında.. Trabzonsporlu kurmayların, Erciyesspor’un UEFA’dan çekilmesi için Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ile görüşeceği, kimilerine göre görüştüğü iddia ediliyor.

Yüksek bir rakam karşılığında bu pazarlığın son bulacağını bile utanmadan söyleyen insanların, hâla Kayseri’de ekmek yeyip, su içtiği akıllara soru işaretleri getirirken, Kayseri’nin Türkiye’deki imajının da nasıl olacağı tahmin ediliyor !

Başkan suskun !

Kayseri Erciyesspor Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, şu ana kadar bu dedikodulara yanıt vermiş değil.. Kayserispor kamuoyunu meşgul eden bu dedikoduların son bulması için Onursal Başkan Mehmet Özhaseki’nin kamuoyuna açıklama yapması bekleniyor!.

Kayseri Tempo Gazetesi
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sitede böyle yazıyor.9 giyeceği doğruymuş.
      taraftar içinde 46 numaralı forma yapsınlar bari lazım olcak gibi görünüyor

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        taraftar içinde 46 numaralı forma yapsınlar bari lazım olcak gibi görünüyor

neden ki??46?

Yorum

• sıktı artık şu forma numarası muhabbeti
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sıktı artık şu forma numarası muhabbeti
            Sıkan forma muhabbeti değil. Muhteşem işler yapan yönetim
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ziya doğan ın bi açıklaması var günebakış ta (eğer doğruysa tabi);
              istediğim 3 oyuncuyu (jabi, serkan, adnan) aldık şimdi bunlara ek olarak bir stoper (risp in sakatlığı ve milan ın transferi nedniyle) bir oyun kurucu ve bir forvet alırsak transferi tamamlarız diyor.
              benim anlamadığım takımda geçen sezon en eksik olan bölge komple sol kanattı yani ne bir sol bekimiz vardı ne ortanın solunda oynayacak biri ne de bir sol açık ama buna rağmen sol tarafa oyuncu alınmaması (dortmundlu mehmette hiç söz etmediği için yok sayıyorum) bana çok enteresan geliyor.
              iyi senaryo ; paf takımdan ya da kiralıklardan bu bölge için düşündüğü isimler var
              kötü senaryo; celo ve kecelinho ile devam edecek.

bu arada sevgili arkadaşlarım bırakın bu numara işlerini adam 9 giyse ne olur 19 giyse ne olur fatih hepimizin gönüllerinin sultanı birileri onun numarasını aldı diye yerini de alacak değil keşke alabilse...

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sıktı artık şu forma numarası muhabbeti

sıktıysa katılma buyur seni dısarı alalım insanlar ne konusacağını kimselere sormak zorunda değil ..

Yorum

• Newcastle Gökdeniz'i istiyormuş:

Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                  Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Newcastle United tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gökdeniz Karadeniz (born January 1980) plays for Trabzonspor and is an extremely talented footballer and member of the Turkish National team for whom he has played 32 times scoring 5 goals. He made his debut for Trabsonspor in 1999. He plays for both club and country as an attacking midfield player and is one of the most recognized faces in Turkish football.

gökdeniz neymiş bee

Yorum

• bende katılıp katılmayacağımı sana soracak değilim orda görüşümü belirttim tamam mı
                      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• yandukk yaav ulan nuri gene yaptın yapacagını dünya stari 9 numarayı aldun geldun eskiden numaraların bi anlamı olurdu 9 10 61 bunlar ugurlu ve sevilen saygılı formasının hakkının veren kişilere takılırdı şimdilerde millette bi merak herkes bişileru giyiyi.....
                        BMN | ANTALYA
                        Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• Kayseri Erciyes parasızlıktan kıvranıyor hatta onu bırakın oradaki çok oyuncuyu 2. lig de oynatamazsınız oynamak istemezler ...yani illa bu konu için komplo teorisi yaratmaya gerek yok . bence de Erciyesin çekilmesi beklenen bir süreç olur ...

Bazı arkadaşlar ısrarla hayal aleminde geziyor gerçi hayal kurmak güzeldir insan hayal ettiği sürece yaşarmış ... Arkadaşlar şu bir gerçek ki Trabzonspor 1 milyon euro dan fazla bonserrvis bedeli verip oyuncu alamaz hoş onu da verecekleri şüpheli .. dikkat ediniz bizim aldıgımız oyuncular hep bonservis bedeli elinde olan oyuncular ...Jabi Serkan Adnan ve bir de o gurbetçi oglan ...belki o gurbetçi oglan için 50 000 euro falan vermişlerdir ...

Sancak olayını yazmıştım menejerinin lafına göre Trabzon dan haber bekliyordu (bonservisi yok ) gerçi pazar günü ist belediye ile anlaştı dediler ama bekleyip görecegiz ...

Kaleci konusu çok bariz bir biçimde belli ki ilk tercih her zaman Rüştü ... açıkcası ben yönetimin bu tavrını dogru buluyor destekliyorum ...tabii ki bonservisi yok bu çok büyük bir etken tercih anlamında ...bir de Rüştü benim bildiğim ve duydugum kadarı ile sevilen bir oyuncu .. kuvvetle muhtemel ki takıma agabeylik de yapacak ve en önemlisi Tolga ya epey şeyler ögretecek . bu anlamlarda bakıldıgı zaman RÜŞTÜ dogru tercih ...sanırım fb vefasız bir şekilde rüştü yü gönderecek .. ben trabzon taraftarının rüştü ye çok tepkili olacagını sanmıyorum ama olmazsa tabii ki tercih martinez olmalı .. zaten bu ikisinden biri olur .ikisinin de artıları var ama bonservis bedeli olmayan rüştü önde gözüküyor eger ikna edilirse ....

Stoper ihtiyacımız bence yok eger stephanov kalırsa ...çünkü ruh hastasının oglu erdinç kesin oynar ..

10 numara konusunda ise ceyhun bence o işi iyi yapar ...zaten bu ruh hastası tam bir 10 numara almaz .. kuvvetle muhtemel şöyle bir 10 numara alır .. orta saha da ön libero özelliği olan veya sol da oynayan bir 10 numara ...

Zaten ne diyor kaleci orta saha ve forvet alacagım ...

bazı şeyler iyi yapılırsa tespit ve transferler stichus arkadaşın dediği gibi her şey çok güzel olabilir ...şampiyonluk ? o çok zor veya daha çok erken .. zirve yarışının içinde olalım ona o zaman bakılır ...

Ama ne olursa olsun bu ruh hastasını ben şahsım adına ASLA TEKNİK DİREKTÖR OLARAK KABUL ETMİYORUM . şampiyon yapsa dahi ki o bir ALLAHIN mucizesi olur ....

Aralık ayında da asla bu başkana ve ekibine oy vermem ...insan bir kere hata yapar ama bunu aynı hatayı iki defa yaparsa aptaldır .. aptal oldugumu sanmıyorum

Yorum

• iki yıldız sözünüde unutturdular ya helal olsun
                            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iki yıldız sözünüde unutturdular ya helal olsun
                              niye? aldi ya iki yildiz MARCELINHO ve MUSAMPA

nekadar kalacaklarinia dair söz vermediler
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• takım dört dört iki oynayamayacak..
                                üç beş iki zaten oynamaz bu defansla..
                                kalıyor dörtlü defansın önüne üç önliberolu kaotik sistem..
                                serkanı aymanı huseyini yazıp öyle kadro yapmak lazım.. celo risp milan jabi ve kaleci de tamamsa.. böylelikle gökdenizi de garanti kontenjanına ilave ediyoruz ve.. geliyoruz forvete tek umutu yazıyoruz.. geride tek bir oyuncu kaldığına göre ersen ömer rıza cem yattara ceyhun adnan ferhat hasan gibi oyuncuları yazacak yerimiz yok demektir..
                                bir tek ileriye dönük ortasaha.. şu travel..
                                haydi bakalım nasıl bir kadro kuracağız hep beraber izliyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X