forma yakismis Adnana insallah cok basarili olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
300 spartalı gibi oldu..İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61 Trabzonsporlu tüm dünyaya karşı....

Yorum
-
arkadaşı tanımıyorum ama her sözüne kefilim.İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağlanacak halimize gülüyoruz eh be nuri sana ne demeli
kesinlikle katılıyorum
hedef 100bin futbolcuT R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Sonrada gel iskelet kadro kurİlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehedef 100bin futbolcu
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Bu adnan cok yürekli bi futbolcu, alinmasina cok sevindim!İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bi Samsunspor macini hatirliyorum, cok önemli bi gol atmisti ve agliyarak taraftarlara kosuyordu. O an cok duygulandim diyebilirim.
Basi arkadaslar yönetimin yaptigi transferlerle dalga geciyorlar. Ben bu ise bi anlam veremiyorum. Adamlar tek tek t.Direktörün istediklerini aldilar. (siz degilmiydiniz teknik direktör isteyi dogrusunda transferler yapilsin diye)
Gecen sene sözde en iyi Transferleri yapan takimdik. Bi Marceliho, Musamba kariyer olarak cook üstün futbolcular. fenerin Alexinden katkat daha kariyeli.
Ama sonucu hep beraber gördük.
Kisa bi not:
simdi bakiyorum ,gecenlerde gaztede türkiyeye gelmis en büyük yildizlar diye bi yazi var. Bakiyorum oyunculara, Alex gibi, Delgado gibi oyuncular var. Ama bizim Marceliho yok. Cok hayret ettim ve kafami cok bozdu.
O yüzden diyorumki, sözde yildizlarla dolu feneri, besiktasi, gsyi yeni sezonda eze eze yenelim ve sampion olalim, hemde sözde yildizis bi Trabzonsporla. Ben buna inaniyorum.
Yorum
-
Neeeeİlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numarayı hamiden sonra hakedenler giydi sanki 9 numaranın adnan a verilmesine şaşırmadım
Bu gerçek mi ?
Yorum
-
Başka numara mı kalmamış memlekette . Madem 9 numara giydirilecek Adnan kim ya .Versinler Umut giysin... Ah Nuri ahhhhh ...Sen varyaİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle. Samsunspor'da 13 numarayı giyen oyuncu, bordo-mavili takımda Ufukhan'ın 13 numaralı formayı giymesi nedeniyle 9 numarayı giyeceği öğrenildi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum