Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• forma yakismis Adnana insallah cok basarili olur.

Yorum

• ağlanacak halimize gülüyoruz eh be nuri sana ne demeli
      şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        61 Trabzonsporlu tüm dünyaya karşı....
        300 spartalı gibi oldu..

Yorum

• haydi bre aslanlar ....

400 e az kaldı 400. sayfaya girince bi transfer haberi gelecek ....

Yorum

• İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ağlanacak halimize gülüyoruz eh be nuri sana ne demeli
            arkadaşı tanımıyorum ama her sözüne kefilim.kesinlikle katılıyorum

hedef 100bin futbolcu
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• 61 oldukmu yaatamamladıkmı takımı yani

Yorum

• ronaldınho ıle crıstıano ronaldoyu alalım

Yorum

• 10 numarayı hamiden sonra hakedenler giydi sanki 9 numaranın adnan a verilmesine şaşırmadım
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• içimden daha neler geçiyo ama başlığın suyunu çıkarmak istemiyorum...

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hedef 100bin futbolcu
                      Sonrada gel iskelet kadro kur
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adnan cok yürekli bi futbolcu, alinmasina cok sevindim!
                        Bi Samsunspor macini hatirliyorum, cok önemli bi gol atmisti ve agliyarak taraftarlara kosuyordu. O an cok duygulandim diyebilirim.

Basi arkadaslar yönetimin yaptigi transferlerle dalga geciyorlar. Ben bu ise bi anlam veremiyorum. Adamlar tek tek t.Direktörün istediklerini aldilar. (siz degilmiydiniz teknik direktör isteyi dogrusunda transferler yapilsin diye)

Gecen sene sözde en iyi Transferleri yapan takimdik. Bi Marceliho, Musamba kariyer olarak cook üstün futbolcular. fenerin Alexinden katkat daha kariyeli.
                        Ama sonucu hep beraber gördük.

Kisa bi not:
                        simdi bakiyorum ,gecenlerde gaztede türkiyeye gelmis en büyük yildizlar diye bi yazi var. Bakiyorum oyunculara, Alex gibi, Delgado gibi oyuncular var. Ama bizim Marceliho yok. Cok hayret ettim ve kafami cok bozdu.
                        O yüzden diyorumki, sözde yildizlarla dolu feneri, besiktasi, gsyi yeni sezonda eze eze yenelim ve sampion olalim, hemde sözde yildizis bi Trabzonsporla. Ben buna inaniyorum.

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          10 numarayı hamiden sonra hakedenler giydi sanki 9 numaranın adnan a verilmesine şaşırmadım
                          Neeee
                          Bu gerçek mi ?

Yorum

• evet adnan 9 numara...

Yorum

• celalalettin 99 numara aslında onun da gözü var diyebiliriz stepanovun 55 giyerek hüseyinin 5 numarasına göz dikmesi gibi

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                . Samsunspor'da 13 numarayı giyen oyuncu, bordo-mavili takımda Ufukhan'ın 13 numaralı formayı giymesi nedeniyle 9 numarayı giyeceği öğrenildi.
                                Başka numara mı kalmamış memlekette . Madem 9 numara giydirilecek Adnan kim ya .Versinler Umut giysin... Ah Nuri ahhhhh ...Sen varya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X