Ben de genç oyuncularımızdan çok ümitliyim. En az 4 5 i kadroya girer. Bir o kadarı da zorlar. Sürpriz yapabilirler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Sonuçta benimkisi sadece bir öneri...İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaxi nasıl ki Chelsea maçında oyuna sonradan girip 1 gol 1 asist yapıp maçı aldığı gece tavan yapmışsa şu an itibariylede dibe vurmuş bi oyuncu Yetenekleri konusunda şüphe yok fakat son performansı soru işaretleriyle dolu Ha gelir burda yeterli motivasyonla eski günlerine dönerse ciddi bi kazanç olur ama ya dönmezse?
1 yıllık bi anlaşma düşünülebilir
O zamanda Ziyanın çift forvet oynatıp oynatmayacağı sorusu geliyor akla
Adam 23 yaşında. Yetenekleri ortada. Kendine uygun bir takımda mutlaka eski performansına ulaşacaktır. Kaldıki bonservis sorunu yok. Öyle çok büyük paralara oynayan bir futbolcuda değil. Diyelimki alındı; Ersene ihtiyaç kalmaz. 1. forvet Lopez olur, rotasyonda umut. Arjantinli bir oyun kurucuda alınır transfer tamamlanır. Martinez'e oldu gözüyle bakıyorum.
Yorum
-
Verpakovskis dinamo kievde forma şansı bulamıyor bu aralar, bence tam bitirici bir forvet alınırsa iyi olur
Sonny Anderson, Villarealden biliriz oda iyi bir seçenek olabilir
gürcistan ın klia monor takımında oynayan Yussuf Atıf Halimi yi alabiliriz, adam 34 maçta 22 gol atmış la
Yorum
-
kardeş verpakovskis d.kievde oynamıyor ....İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerpakovskis dinamo kievde forma şansı bulamıyor bu aralar, bence tam bitirici bir forvet alınırsa iyi olur
gürcistan ın klia monor takımında oynayan Yussuf Atıf Halimi yi alabiliriz, adam 34 maçta 22 gol atmış la
sonny anderson katarda oynuyor 35 yaşında şu an ...
Yorum
-
Verpakovskisi geçen sene önermiştim ben takip edemiyorum ama eğer hala iyiyse düşünülebilinir....İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerpakovskis dinamo kievde forma şansı bulamıyor bu aralar, bence tam bitirici bir forvet alınırsa iyi olur
Sonny Anderson yaşlanmadı ya
Yorum
-
arjantinli oyun kurucu bu yil bundesligadan düsen borussia mönchengladbachli Federico Insua da olabilir...bu sene pek iyi performans gösteremedi sadece 2 gol 2 asist yapabildi...uyum sagliyamadi herhalde zaten böyle berbat bi takimdada oynamak cok zordur...gladbacha gecen sene boca juniorsdan 4,5milyona transfer olmustu...su an 27 yasinda...3milyon euroya alabiliriz bu oyuncuyu...arjantin milli takimindada forma giyiyor"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Trabzonsporun hocasının mevcut sisteminde cift forvetten ziyade ilerideki golcüye pas atabilecek takım zora düştügü zaman ayagında top tutarak takımı rahatlatabilecek futbolcuya ihitiyac var aynı zamanda orta sahanın solunda oynabilecek futbolcuda alınmalı ama bu oyuncu gelecek vadeden bir isimde olabilir ben Alp Ergin isminde duruyorum bu transferi istiyorum
yani öncelikle 10 numara şart Ceyhun da bu bölgenin alternatifi olacaktır o yüzden genc biri alınmalı o bölgeye forvette Umut bu sene 20 gol attı ilk yılı olmasına ragmen önümüzdeki yıl daha iy olacaktır......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
niye hep alınacak ortasaha oyuncusunun defansif özelliği olması gerekiyo tamam alın Zimnawbeden oyuncu ama sadece defans özelliği olduğu için almayın dimi ziya bey!İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Gözde de CHİMEDZE
Trabzonspor yabancı transferiyle ilgili arayışlarını sürdürürken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın tam puan verdiği isimlerden birinin de Belçika’nın St. Truidense takımında forma giyen Zimbabweli orta saha oyuncusu Cehpas Chimidze olduğu kaydedildi. Orta sahada forma giyen ve hem hücuma yönelik, hem de savunma anlayışı içinde çok başarılı bir görüntü çizen Chimedze için, Futbolcu İzleme Komitesi Üyelerinin de çok olumlu raporları bulunduğu kaydedildi. Savunmada da rahatlıkla forma giyebilen Zimbabweli futbolcunun maliyetinin düşürülmesine çalışıldığı bildirildi. Öte yandan İsveç’in Randers takımında oynayan Didiane Sane’yle de ilgili olumlu referansların geldiği bildirildi. Bu arada yabancı transferiyle ilgili olarak son kararın, Ziya Doğan’ın yardımcısı Fatih Kavlak’ın Arjantin’de izleyeceği futbolcularla ilgili raporunu iletmesinden sonra verileceği de belirtildi.
Bu arada Pienaar transferi doğru olabilir çünkü o bölgeye Dortmund pahalı bi transfer yaptı,Pienaarı satabilir bize....Pienaarın iyi altyapısı var iyi oyuncu, 10 numara kontenjanını doldurabilir....
Yorum
-
ya ondan eminim ben getafede oynuyor ama sonny nin 35 falan olduğunu sanıyordum demek 37 ha vay baya yaşlanmış be kerata...İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerpakovskis Kievde forma şansı bulamaz çünkü Getafeye transfer oldu
Bildiğim kadarıyla Anderson da futbolcu bıraktı 37 yaşında

Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş verpakovskis d.kievde oynamıyor ....
sonny anderson katarda oynuyor 35 yaşında şu an ...
Carlos Alberto Valderrama Palacio;
Kolombiya milli takımından...Selamımı söyleseniz yeter...Koşa koşa gelir bizze...Maç başı cep harçlığına oynamaya ikna ederim kendisini...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
Libertodores kupasındaki adam dimi?bi ara videolarını koymuşlardı foruma hatta ziyanın gözdesi diye haberler çıkmıştıİlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCarlos Alberto Valderrama Palacio;
Kolombiya milli takımından...Selamımı söyleseniz yeter...Koşa koşa gelir bizze...Maç başı cep harçlığına oynamaya ikna ederim kendisini...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum