gökdenizin fiyatı konusunda bi haber yok mu ne kadar veriyorlarmış ???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardeş seni tanımıyorum ama görüşlerine aynen katılıyorum aynı tarzda düşünüyoruzİlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize pasör lazım siz hala çalım atan adam öne sürüyorsunuz ali karimi bence ceyhun gibi bişey bize lazım olan aimar riquelme tarzında bir adam
Yorum
-
werder bremen lavezzi ye talipmis...onuda silebiliriz artik listemizden...bütün iyi oyuncular tek tek gidiyor..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
werder bremen lavezzi ye talipmis...onuda silebiliriz artik listemizden...bütün iyi oyuncular tek tek gidiyor..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Yorum
-
Lavezzi zaten bizim listemizde onların listesinde degilki onlar ligleri 3 ay önce bitmiş okyanus ötesi yerlerde futbolcu arıyorlar Bremen satar Diegoyu alır Lavezziyi böylede klup yönetilir.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewerder bremen lavezzi ye talipmis...onuda silebiliriz artik listemizden...bütün iyi oyuncular tek tek gidiyor...2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
sonrada beklersiniz şampiyon olmay...GÖKDENİZ gibi gir oyuncuyu satamazlar..Alın ondan daha iyi birini satın...Fatih'i sattılar ne oldu takım bitti...Bi topcu satılacaksa ondan iyisi alınsınki bizde bişe demiyelim ama bu yönetim sadece satmayı bilito almayı daha öğrenemedi...İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah gider yani..parasında değiliz..
Yorum
-
klose bayerne satiliacak onun yerine lavezzi alinacak...diegoda takimda kalacak...İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLavezzi zaten bizim listemizde onların listesinde degilki onlar ligleri 3 ay önce bitmiş okyanus ötesi yerlerde futbolcu arıyorlar Bremen satar Diegoyu alır Lavezziyi böylede klup yönetilir."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
adnanm61 tarafından yazılan
Bu yönetimde gr beyin yok yaa bu kdr iş bilmez bir yönetim görülmedi..
Al sana forvet bonservisi elinde...
Robbie Fowler--- Liverpool---
Ali Karimi--- B.Münih---
Vicenzo Montella--- Fulham---
Maxi Lopez--- Mallorca---
Diego Tristan--- Mallorca---
Christian Vieri--- Atalanta---
Saviola--- Barcelona---ki bu hayal değil basarsn 3 mlyon euroyu gelir oynar...
Al sana kaleci..
Timo Hildebrand---Stuttgart---
Christian Abbiati--- Torino---
Orta saha---
Martin Jorgensen--- Fiorentina---
De la Pena--- Espanyol--- Uefa kupasnda neler yaptıgını gördk...
Stephane Dalmat--- Bordeaux---
Brett Emerton--- Blackburn---
Boudewijn Zenden--- Liverpool---
^^kaplan^^
Son sözde Ziya'ya....
Zaar gibi dolanma Polonyada,İsviçrede futbol nerede oynanır bunu hatırla...Sıradan adamlar görmekten midemiz bulandı Thijs,D'heane vs..
Kardeşim tespitlerin çok doğru sıradan 4 adam alacağımıza (ki bizim yönetim 1 er trilyondan 4 trilyon verir) 3 trilyon verip saviolayı alsınlar en azından top nasıl oynanır ziyaya gösterir. Ya birdeee ZAAR kelimesine kopptum yaa Allah ta seni güldürsün
eyv.kardeşim bunlarn halini görünce çok daha güleceğiz ztn ama ağlanacak halimize....
listedeki bütün oyuncularn bonservisi elinde...
Yorum
-
Ahan suraya yaziyorum, oyle bi sponsor bulunsun en sevmedigim markaysa bile onumuzdeki 10 sene o markadan baska marka tuketmiyecegim! .... tabii isin icine yamukluk girmeseİlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün haberlerde duydum bizim büyük başkanımız FATİH TEKKE'yi tekrar alabilmek için sponsor arıyomuş...Hay senin gibi başkanın!!!
..
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum