pardonnnnnnnç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Würtz orta sahamıza ilaç olabilecek bir oyuncu.
Hani hep oyunu çift yönlü oynayabilen diye tabir ettiğimiz adamlardan.
Henüz 24 yaşında. Takımının kaptanı. 2003'te Danimarka'da yılın genç futbolcusu seçilmiş. A milli takımda oynuyor. Bonservisi çok uygun veya yok.
Yani hemen kimsenin itiraz edemeyeceği bir adam.
Trabzonolog'un verdiği linkte iş bitmiş gibi gözüküyor. Hatta eski oyuncumuz Olsen'in aracılık ettiği belirtiliyor.
Olursa hem nokta, hem akıllı transfer olur.
Stichus buralara gelse de bizi aydınlatsa...Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Bize sol kanat lazım değil mi? Az önce izlediğim Hollanda genç takımında Royston Drenthe diye bi çocuk var Valla hayran kaldım gidiyor geliyor sol kanatı işletiyor çocuk Son Dünya şampiyonasında da Emanuelson çıkmıştı o bölgeden Ajaxda banko oynuyor şimdi parayla alamazsın Tıpkısı bu adam herşeyiyle benziyor Feyenordta oynuyormuş bu sezon 25 maça çıkmış ver 2 gerekirse 3 milyon euroyu al getir sorun falan kalmasın solda en az 2 katına satacağının garantisini ben vereyim sana
Rasmussen konusu daha önce gelmişti gündeme Heerenven alır parlatır satar demiştim hala öyle düşünüyorum
Hayırlısı olsun Würtzü bilmiyorum Jester dediyse doğrudur
En son champions tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 21:25.
Yorum
-
Jester
coolank ustadım Danimarkalı genç bir oyuncuyu Ziya Doğan'ın istediğini çok önce söledi
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 21:40.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
19 maçta 15 gol 7 asist... 185 cm boy ve yaş 22. Oldukça güzel.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fotomaç-fanatik alakasız isimleri yazıp dursun. Bizimkiler sessiz sedasız böyle oyuncularla kontak kursun. Güzel politika... Eğer yanılmıyorsam.
Yorum
-
U-21 Turnuvasında geleceği parlak çok oyuncular çıkıyo izlenip bakılması lazım özellikle PSV,Ajax gibi takımlar bu turnuvayı çok iyi izliyolar.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize sol kanat lazım değil mi? Az önce izlediğim Hollanda genç takımında Royston Drenthe diye bi çocuk var Valla hayran kaldım gidiyor geliyor sol kanatı işletiyor çocuk Son Dünya şampiyonasında da Emanuelson çıkmıştı o bölgeden Ajaxda banko oynuyor şimdi parayla alamazsın Tıpkısı bu adam herşeyiyle benziyor Feyenordta oynuyormuş bu sezon 25 maça çıkmış ver 2 gerekirse 3 milyon euroyu al getir sorun falan kalmasın solda en az 2 katına satacağının garantisini ben vereyim sana
Senin dediğin gibi Hollanda da Amcası Edgar Davids olan bi futbolcu var bunun gibi oyuncularda bakılabilir....
Yorum
-
Duncan ın attığı goller özel yeteneklerle atılmış goller değil ama attığı gollere bakılırsa hava hakimiyeti iyi bi futbolcu ortaları gole dönüştürebilecek birine benziyor maçlarını izlemiş arkadaşlar daha iyi yorum yapabilir sadece youtubetaki gollere bakıp yorum yapmak pek doğru olmaz"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Bu arada bu videoda ilk defa gördüğüm müthiş bir penaltı taktiği var. Süper. Sanırım 4. Golİlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuncan ile bizimle birlikte Heerenveen de ilgileniyormuş...Aşağıda Duncan 2006/2007;
http://www.youtube.com/watch?v=f3jG4zHjzRY
Yorum
-
Eğer öyle bakarsak Youtubeda bugun Aruna Dindanenin videosunu izledim valla çok daha iyi Duncandan,Hazır Danimarkadan forvet bakıyoruz Dijbyl Fall bi yoklanmalı Duncandan ucuzdur bence....İlk olarak furuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuncan ın attığı goller özel yeteneklerle atılmış goller değil ama attığı gollere bakılırsa hava hakimiyeti iyi bi futbolcu ortaları gole dönüştürebilecek birine benziyor maçlarını izlemiş arkadaşlar daha iyi yorum yapabilir sadece youtubetaki gollere bakıp yorum yapmak pek doğru olmaz
Yorum
-
arkadaşlar bi sorum olacak ama komiğinize gidebilir merak ettimde o yüzden ...İlk olarak furuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten bende onun için youtube bakıp yorum yapmak doğru olmaz dedim...
ziya doğan şu anda nerde arkadaşlar benim bildiğim en son arjantindeydi ama ????...
Yorum
-
bence a'mar bu takima inanilmaz gider acaba bonservis bedeliu nekadar bu hafta adam real madrid savunmasini darma duman etti turkiyede cok is yapar bize inailmaz katkisi olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum