Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziyanın niyeti belli.."santrafor istediniz alın size 9-Adnan Güngör" "10 numara istediniz alın size 10-Serkan Balcı" derse hiç şaşırmam..

Yorum

• Numaralara takılmasak nasııl olur ?Mutlaka kulp takacak birşeyler buluyoruz.Gol kralı olan 9 numaralı formamıydı ? Yoksa Fatih Sultan Tekke'mi ? Eeee o zaman bırakın bu işleri...
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Flash habere bi bakın Trabzonspor imza şova hazırlanıyor :
        erciyes : jabi
        ezik : serkan
        dortmunt 2.takımdan : mehmet
        samsunspor : adnan
        altay : sancak
        Bundan alaa şov mu olur,rezillikte number one....
        Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ziyanın niyeti belli.."santrafor istediniz alın size 9-Adnan Güngör" "10 numara istediniz alın size 10-Serkan Balcı" derse hiç şaşırmam..

mehmet bugün duyduğum en güzel espri

Yorum

• İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ya bence bir anket yapalım 61. futbolcumuz kim olacak diye ... 61. futbolcuya plaket falan verelim..adnan kaçıncı bilen var mı ??

Yorum

• karizmatik çocuk

Yorum

• Bunlar mi bizim BOMBALAR????
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• allahınızı severseniz bu mehmeti tanıyan varmı kimdir nedir? bunun gibi bizim lağv edilen paf takımında amieni en az 3 tane orta saha oyuncusu varıd rel insaf diyorum hatta adnan kimdir bide onu ekliyorum bu adama bu kadar iyiydide ikinci lige düşmüşbir takımda neden kimse almadı.eklemeye deva mediyorum tek beğendiğim transfer jabi dir ki bunu herkes eminim görecek kesinlikle adı belki yıldız değil ama kesinlikle kaliteli bir futbolcu bizede böyleleri lazım.

Yorum

• sanırım 49 oldu serkan la jabi de gelecek 51 olacak

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanırım 49 oldu serkan la jabi de gelecek 51 olacak
                        yani 10 kisi kaldi ? ozaman 61 kislik bir takim oluyoruz vayyyybeeee ...
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          allahınızı severseniz bu mehmeti tanıyan varmı kimdir nedir? bunun gibi bizim lağv edilen paf takımında amieni en az 3 tane orta saha oyuncusu varıd rel insaf diyorum hatta adnan kimdir bide onu ekliyorum bu adama bu kadar iyiydide ikinci lige düşmüşbir takımda neden kimse almadı.eklemeye deva mediyorum tek beğendiğim transfer jabi dir ki bunu herkes eminim görecek kesinlikle adı belki yıldız değil ama kesinlikle kaliteli bir futbolcu bizede böyleleri lazım.
                          Mehmet Akgün Ömer Riza tipinde bir oyuncu..oynadigi futbol yani
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• artık manchester united bile yenemez bizi 61 kişi bee ...

Yorum

• yürrü bea !! hayde trabzon 61 futbolcu kampanyası !!

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yürrü bea !! hayde trabzon 61 futbolcu kampanyası !!
                                61 Trabzonsporlu tüm dünyaya karşı....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X