Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gaza gelmişim adnan 13 giycek galiba

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...

Yorum

• Evet Adnan 13 giyiyor.

En son Mehdi tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 16:30.
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• iyi de 13 ufukhan değil mi??

Yorum

• arkadslar Fatih gitti diye artik 9 numara bosmu kalcakti Adnan ortasaha oyuncusu giyebilir ama gelecek olan yabanci oyuncu giyseydi daha iyi olurdu tabi bence bunlara takilmamak lazim

Yorum

• resmi sitede 9 giyecek diye yazıyor
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ufukhan 13 oldugu icin adnan 9 giyecek

Yorum

• eğer adnana gerçekten de 9 numara verildiyse bu fatih tekkenin eylülde kiralanmayacağı anlamına gelebilir mi??belki de nuri bize mesaj veriyordur

Yorum

• öyle boş beleş futbolcular aldılar ki o 50 kişi aynı anda oynasalar bile yine şampiyon olamayız

Yorum

• Linderoth yarın 10.30 atıyormuş imzayı.İşe bak ya
                    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• 9 Fatih'le güzel... 10 Hami ile güzeldi ben hala sahada Hami var sanıyorum . Bişeye takılıp kalmıyoruz ...
                      Sadece 9 u rahat bıraksınlar.Adamı yolladılar hatırasına saygı duysunlar.Hami'ye yaptıkları gibi. Bir jubileyi çok gördüler ona ...Neyse konuyu dağıtmayalım...
                      Ama inşallah 9 numarayı giymez
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• şimdiye kadar anlaştığımız futbolcularla değil şampiyonluk uefaya gitmek başarıdır,bu yönetim ne anlar futboldan.adamların yaptıkları transferlere bakıyom da sonuç olarakta şampiyon olan takımlar da ortada.

Bu yönetimin yıldız oyuncu alacakları yok gibi gözüküyo,alsalar bile hemen satarlar

Yorum

• İmza töreninde uğurlu sayısı olan 13 numaralı formayı giyen Adnan, ligde 9 numaralı formayla sahalarda yer alacak. Yeni transferimiz Adnan imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdi.
                          Sitede böyle yazıyor.9 giyeceği doğruymuş.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu yönetimin yıldız oyuncu alacakları yok gibi gözüküyo,alsalar bile hemen satarlar
                            Sen bekliyo muydun yoksa ?

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

süper 10 dakkada kaç kere yalan solemiş oldum bunları yuzunden

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi madem 9 giyicek Hüseyin'i de cincona versinler hazır o formayı giymişken kaptan da olsun bu arada.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X