İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
BAŞKANLIĞA BİR ADAY DAHA!..

Trabzonspor'da Yönetim Kurulu'ndaki önemli isimlerin ardı ardına istifaları ile olağanüstü kongre gündeme gelmiş, ancak Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetim yoluna devam etme kararı almıştı..
Aralık ayında yapılacak kongre öncesinde İbrahim Hacıosmanoğlu başkan adaylığını açıklayarak Albayrak'a rakip olacağını söylemişti..
Lig TV'de yayınlanan ve Bordo Mavili ekibin bu sezonki performansının tartışıldığı "Trabzonspor Özel" programında yorum yapan ve aynı zamanda Lig TV'nin yorumcularından olan eski futbolcu ve menajer Serdar Bali, başkanlığa aday olduğunu açıkladı..
Bali'ye ilk destekte programın bir diğer konuğu olan camianın ağır toplarından Ahmet Ağaoğlu'ndan geldi..
Öte yandan Serdar Bali, gönlünden geçeni söylediğini ancak Ahmet Ağaoğlu'nun da başkanlığa adayı olduğunu ifade ederek bir başka sürpriz iddiada bulundu..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Ya evet bende sol açık biliyordum ama sitede defans yazdığı için sordum. Kadir inşallah bu takımın yeni gökdenizi olacak.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok canım Paf takımda forvet oynuyor ama sol acık herhalde bu sene bu cocuk kesinlikle A Takıma alınmalı yada Giray Bulak gibi Trabzonlu bir Hocanın yanına gönderilmeli inşallah yeni yıldızımız olur.....
Ufuk içinde aynı şeyleri düşünüyordum ama olmadı. Şu gençlerimizin adam gibi gelişimiyle ilgilenecek birisi olmalı.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 23:08.
Yorum
-
PAF'IN dağıtılmasını anlamakta güçlük çekiyorum. Dağıtılsa bile bunu basına açıklamak daha büyük bir yanlış. Sessiz sedasız yaparsın. Lütfen yöneticilerimiz yeni sezonda daha dikkatli olsunlar, demeçleri niyet iyi olsa bile bazen dengeleri ve motivasyonu bozuyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Şimdi bunun anlamı Ağaoğlu'nun da aday olduğu mu yoksa Srdar Bali'nin Ağaoğlu'nu başkan görmek istemesi gibi bir şey mi?İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Öte yandan Serdar Bali, gönlünden geçeni söylediğini ancak Ahmet Ağaoğlu'nun da başkanlığa adayı olduğunu ifade ederek bir başka sürpriz iddiada bulundu..
Yorum
-
Yaa bu kartofele (BALİ) göre Cordoba ve Nobre yıldız! ALBAYRAK bunları alıp borsaya olan borcumuzu kapatı mı onu omuzlarında taşırmış
Ve bu şahsiyet koskoca Trabzonspor'a başkan adayı
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
sacma sağan isimler yazmaktan vazgecin bide hüseyinle ugraşmaktan..
yok onu alalım yok bunu alalım..yok hüseyin gitsin..başka varmı sacma sapan fıkrı olan..oldu olacak yattara gökdenizde satılsın..bu yönetim oldukça biz ancak erciyesten topcu alırız.haklarını yemeyelım bırde altayspordan.....
Yorum
-

bu forumla tanışalı çok olmadı.. ama bazen öyle mesajlar okuyorum ki sanki elli senedir buradaymışım gibi geliyor bana..
maraşlı neye kızdın, niye kızdın yahu?
hizaya soktun hepimizi, genelkurmayın bildiri saati geldi, onu okuyorum sandım, gerildim hakikaten!
En son stichus tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 23:56.
Yorum
-
Hehehe. Bu saatte iyi güldüm valla hocam. Sağolunİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forumla tanışalı çok olmadı.. ama bazen öyle mesajlar okuyorum ki sanki elli senedir burdaymışım gibi geliyor bana..
maraşlı neye kızdın, niye kızdın yahu?
hizaya soktun hepimizi, genelkurmayın bildiri saati geldi, gerildim hakikaten!

Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
katiliyorum kardes paf takimida serbest birakmislar zaten yakinda klubude kaparlar oze donus dedikce uzaklastiriyorlar aldiklari adamlarda bizi sampiyon yapacak olsaİlk olarak MaRaŞLı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok onu alalım yok bunu alalım..yok hüseyin gitsin..başka varmı sacma sapan fıkrı olan..oldu olacak yattara gökdenizde satılsın..bu yönetim oldukça biz ancak erciyesten topcu alırız.haklarını yemeyelım bırde altayspordan.....
Yorum
-
petric işi pek olası gelmiyo cunku basel tok satıcı delgado yu gecen sene 5 milyon euro ya aglayarak verdiler, kaldı ki basel le anlaşılsa bile avrupa nın göbeğinden Trabzon a futbolcu getirmek, uyum sağlatmak zor görünüyor.. Karadeniz havzasından alınabilecek bir futbolcunun daha verimli olacağını düşünüyorum örneğin steau dan constantin dica olabilir"bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI
Yorum
-
@stichus ustam
hasagic geliyomu Gantep fransadan yabancı kaleci alıyomuş
))
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 00:15.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Maraşlı arkadaşım sanırım bu bildiriyi yazmak için gece geç saat olmasını bekledi
... sinir vurmuş sanırım biraz arkadaşımıza ...kan beynine vuracak ama bende hüseyinin satılması taraftarıyım eger talibi çıkarsa ....
Arka sayfalarda şöyle bir okudum da başkan adayları şimdiden gündeme düşmüş tartışmalar başlamış .. Arkadaşlar bakın siyasette ve bu tip kongre seçimlerinde klasik bir taktik vardır genelde 2 amacı vardır bu olayların ...
1) İsmini gündeme getirip reklam yapmak gündemde kalmak
2)Olası yönetim listelerinde asbaşkanlık basın sözcülügü gibi yerleri kapmak ....
Bunlar ile çok kafa yormayınız ama işin acı tarafı şu Trabzonspor o kadar küçülmüş ki herkes ben de başkan adayıyım diye ortaya çıkıyor ..işin acı ve kötü tarafı bu ...daha 3 5 aday daha çıkar hiç merak etmeyiniz ..eski 2. başkan bu başkanlık işine epey asılacak ama bence hiç bir şansı yok ...Mesela size bir dedikodu yazayım .. Atay Aktug gene adaylıgını koyabilir fena da çalışmıyor şimdiden .. seçim sonuçları da çok olmasa da önemli ..Trabzonspor da artık öyle bir yol açılmıştır ki siyasetin kısmen de olsa kongrelere etkisi kaçınılmazdır ...Trabzonspor da şansı olan bir başkan adayı kongre de aday olmayı düşünüyor .. biraz tiyo verirsek istanbul da yaşayan ekonomik gücü oldukça iyi olan bir başkan adayı ...007 cilik oynamıyorum başkan adaylıgına henüz karar vermediği için adını yazmayı dogru bulmuyorum ...karar verdiği an ismini yazacagım .. tabii ki şu da bir gerçek sık sık yazdıgım gibi eger kongre zamanı takım zirvede veya zirveye yakın olursa bu ruh hastasına ragmen bu başkan kongreyi alır ...ama eger ilk 6 hafta da tepetaklak gidersek kongre aralık ayına kalmaz ...o zaman da başkan zaten aday olmaya cesaret edemez adaylıgını da koymaz ... bekleyip görecegiz bakalım zaman ne getirecek ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum