Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    her sene ayni seyler
    önce yattarinin arkadaslarini aliriz..mansere birde pascal...sonra uzar gider bu isler..derken birde bakmissiniz yöneticelerin birisi brezilyaya gider.bekleriz güya 2 hafta icinde hersey bitecektir.olur iki ay..burda da yavas yavas topic 1000 sayfa sinirina yaklasir..
    böyleydi her zaman bizim transfer story
    Bizim yöneticiler Trabzonsporun Şampiyonluğa oynadığını unuttular. bizim takım yarışmacı takım olmaya gidiyor ordanda sıradan takıma gidiyo.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bazı haber ajanslarından geçen haberlerde, Fenerbahçe'nin milli kalecisi Rüştü Reçber'in Trabzonspor'la anlaştığı, Fenerbahçe'nin de Rüştü'nün ayrılacak olması nedeniyle Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç kalecisi Ferhat ile el sıkıştığı iddialarına yer verildi.

Ayrıca başka kaynaklarda da bir diğer Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı'nın Fenerbahçe yönetiminin kendisine yaptığı teklifi beğenmeyerek Trabzonspor'la anlaştığı ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Konularla ilgili görüştüğümüz Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bu haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sayitoğlu, haberlerin doğru olmadığını vurgularken, "Bu haberleri ortalığı karıştırmak için yapıyorlar" diye konuştu.
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu engin öztonga bize ligin ilk yarısında gol atan adam değilmi!!boşver istemiyoruz
        hee, telefon edip sövmüştüm
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• ...................
          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 18:12.
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Rüştü iyi kalecidir alınmasını isterim ancak transfer gerçekleşmezse de üzülmem, Hasagiç de alınabilir. Serkan olayına takıldım inşallah alınmaz. Hemen bir komplo teorisi kuralım. Başkan Albayrak ile Aziz Yıldırım'ın arası iyi. Konu transferden açılır, Aziz hala Gökdeniz'in posterlerini cebinde taşır ve Albayrak'a gösterir. Bu adamı alamadım gitti ver onu bana der. İki başkan gizli bir anlaşma yaparlar, Fenerbahçe sözleşmeleri biten Serkan ve Rüştü için ısrarcı olmayacak Trabzonspor daha öncede istediği bu iki futbolcuyu bonser vermeden transfer edecek, buna karşın Gökdeniz katakulleye getirilip Fenerbahçe'ye satılacak. Nasıl komplo teorisi ama gerçekci dimi, beyninizi kemirmeye başladı dimi evet evet başladı
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rüştü iyi kalecidir alınmasını isterim ancak transfer gerçekleşmezse de üzülmem, Hasagiç de alınabilir. Serkan olayına takıldım inşallah alınmaz. Hemen bir komplo teorisi kuralım. Başkan Albayrak ile Aziz Yıldırım'ın arası iyi. Konu transferden açılır, Aziz hala Gökdeniz'in posterlerini cebinde taşır ve Albayrak'a gösterir. Bu adamı alamadım gitti ver onu bana der. İki başkan gizli bir anlaşma yaparlar, Fenerbahçe sözleşmeleri biten Serkan ve Rüştü için ısrarcı olmayacak Trabzonspor daha öncede istediği bu iki futbolcuyu bonser vermeden transfer edecek, buna karşın Gökdeniz katakulleye getirilip Fenerbahçe'ye satılacak. Nasıl komplo teorisi ama gerçekci dimi, beyninizi kemirmeye başladı dimi evet evet başladı
              öyle bişey yapmayı göze alan adam ölmek istior demektir ( nasıl komplo )

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rüştü iyi kalecidir alınmasını isterim ancak transfer gerçekleşmezse de üzülmem, Hasagiç de alınabilir. Serkan olayına takıldım inşallah alınmaz. Hemen bir komplo teorisi kuralım. Başkan Albayrak ile Aziz Yıldırım'ın arası iyi. Konu transferden açılır, Aziz hala Gökdeniz'in posterlerini cebinde taşır ve Albayrak'a gösterir. Bu adamı alamadım gitti ver onu bana der. İki başkan gizli bir anlaşma yaparlar, Fenerbahçe sözleşmeleri biten Serkan ve Rüştü için ısrarcı olmayacak Trabzonspor daha öncede istediği bu iki futbolcuyu bonser vermeden transfer edecek, buna karşın Gökdeniz katakulleye getirilip Fenerbahçe'ye satılacak. Nasıl komplo teorisi ama gerçekci dimi, beyninizi kemirmeye başladı dimi evet evet başladı
                Sen başkana yakınsın vardır bir bildiğin

Yorum

• serkan ın sözleşmesi bitmiş yahu.
                  ne alakası var fenerle.
                  sanki bonservis mi ödeyeceğiz fenere.

Yorum

• serkanın bonservisi yok ama şimdi okudum yıllık 1.2 trilyon alacakmşşş yuuh be o adama werilir mi o kadar

Yorum

• Arkadaşlar serkan olayını sayitoğlu yalanladı..

Yorum

• sadece rüştüyü yalanladı 1 haziranda imza atacak serkan.!!
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• trabzon o kadar çok gereksiz para dağıtıyo ki serkanın alacağı 1.2 trilyonun sözünü bile etmeye deymez
                          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak furuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzon o kadar çok gereksiz para dağıtıyo ki serkanın alacağı 1.2 trilyonun sözünü bile etmeye deymez
                            benim bildiğim kadarıyla yattara almıo bu kadar ama yanılıomuyum ???

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sadece rüştüyü yalanladı 1 haziranda imza atacak serkan.!!

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

bunlara bi bak ilk önce..

Yorum

• Yattara senelik 900bin $ diye biliyorum
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X