Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...zaten başkan kimseye birşey söylemiyormuş...biz yakınındakilerden öğreniyoz....
    Bu iki cümle biraz çelişkili değil mi? hem başkan kimseye bireşy söylemiyor hemde sen yakınlarından öğreniyorsun
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Nick Carle iyi bir oyuncu , gelirse kesinlikle faydası olur. Anlaşamazsakta dünyanın sonu değil. Aradıktan sonra 30 tane daha Carle bulursun. Avrupaya sürekli oyuncu ihrac eden bir ligden oyuncu bulmamız çok güzel bir gelişme. Polonya bu aralar tavan yaptı , her oyuncusu el yakıyor.

Sabah iki oyuncu önermiştim , haberlerin altında kaynadı gitti.

Bu iki oyuncu kesinlikle incelenmeli.

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adolfo Bautista Herrera ( BOFO )

İki ayağınıda mükemmele yakın kullanıyor. Forvetin her mevkisinde rahatlıkla oynuyor. Top taşıyor , oyun kuruyor. Oyunu çok iyi okuyor , bu hem arkadaşlarını pozisyona sokmada hemde topsuz koşularda onu çok etkili yapıyor. Ayrıca uzaktan vuruşları oldukça etkili. Fatih Tekke'nin Meksikalı hali. Üşenmeyin Youtube'dan bir kaç videosunu izleyin. Sayfalar boyu anlatılacak bir futbolcu.

180cm boyunda . 28 yaşında.

Oldukça iyi hazırlanmış bir videoyuda sizlerle paylaşayım.

video

------------------------------------------------

Mohamed Aboutreika

Bir kısmımız bu oyuncuyu zaten tanıyoruz. Bir çok spor adamına göre Afrika liglerindeki en iyi oyuncu. Mısır Kairo takımında forma giyiyor.
      Daha önce Werder Bremen almaya çalışmıştı ancak kendisi Almanyada oynamak istemedi. Milli takımdan arkadaşı Aymanın bizim takımızda olması avantaj.

Mohammed ofansif orta alan oyuncusu . Takımında 10 numara olarak oynuyor. Bir anda çıkardığı etkili gol pasları, kıvrak çalımları ve inanılmaz şutları onu özel yapan yeteneklerden sadece bir kaçı.
      Mütevazi yaşantısı , alçak gönüllüğü ve yoksul çocuklara yaptığı yardımlar futbolculuğu dışında bilinen özellikleri.

182cm boyunda . 28 yaşında.

Bir kaç videosuda var:

video1

video2

Yalla Ya Fennan

Yorum

• Sol Bek,Sol Açık ve Forvet gerek.........

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne yaptin sen kardes.
          Ceyhun bu Kadroda hep yer bulur. En azindan ilk 18 girer. Ne gönderilmesi?
          Kardes benimde hic satasim gelmiyor...ama eger yeni 10 numara gelirse aralarinda bi rekabet olusur...bu rekabet bazen iyi oluyor ama bir 10 numara her zaman her macta oynamasi gerek! bir gün onu bir gün bunu oynatamazsin...bir oyun kurucu takimin kilit adamidir ve bunu sürekli degistirirsen isler bozulur...onun icin bir oyun kurucuya karar vermek lazim! Simdi diyeceksin niye carleyi sectin...ceyhun gibi süper bir futbolcu yoktur ama ceyhun ISTEDIGI ZAMAN oynar...her zaman oynamaz! ne zaman isterse ozaman oynayan bir futbolcudur ve bu bize pek yaramaz sanirim, eger sampiyon olmak istiyorsak! ayrica ceyhun sürekli yedekte oturmayi kabul etmez! Onun icin gönderlisin diyorum
          En son Trabzonli_61 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 00:32.
          BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gece gece sinirimizi bozmak için yapıyor özellikle cevap verme renkdaş gitsin büyük takımların(?) taraftarı olsun o kadar istekliyse
            sinirinizi bozmak için söylememiştim.maksadı aştıysam hepinizden özür dilerim.

Yorum

• Aboutreika hakkında bilgim var. Mısır'da adeta efsane. Avrupa'yı istiyor bu sene. Özellikle İspanya'yı. Çok teknik bir oyuncu, ama bilmiyorum topsuz oyun takım oyunun da nasıl
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• skoko da avustralyalı değilmiydi bence ii futbolcuydu ve gençlerdede iyiydi. Türkiyede bi uyum sorunu da yoktu sanırım

Yorum

• adam şili asıllıymış ...yani köken açısından sıkıntı yok ...maliyetide ucuz ..olursa hayırlı olsun ..en kötü ihtimal cehyun u gaza getirir diye düşünüyorum ..top oynamak isteyen bir ceyhun u kaka ile mukayese ederim ben ....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardes benimde hic satasim gelmiyor...ama eger yeni 10 numara gelirse aralarinda bi rekabet olusur...bu rekabet bazen iyi oluyor ama bir 10 numara her zaman her macta oynamasi gerek! bir gün onu bir gün bunu oynatamazsin...bir oyun kurucu takimin kilit adamidir ve bunu sürekli degistirirsen isler bozulur...onun icin bir oyun kurucuya karar vermek lazim! Simdi diyeceksin niye carleyi sectin...ceyhun gibi süper bir futbolcu yoktur ama ceyhun ISTEDIGI ZAMAN oynar...her zaman oynamaz! ne zaman isterse ozaman oynayan bir futbolcudur ve bu bize pek yaramaz sanirim, eger sampiyon olmak istiyorsak
                    yaa bu sezona baslarken hic oyun kurucumuz yoktu simdi iki tane var.rekabet etsinler iste.ziya dogan her zaman bu sene elendigimiz osasunadan örnek veriyor.adamlarin hangi oyuncularla oynayacagini kimse önceden bilemiyor yani bi bakiyorsun bir macta oynayan 6 futbolcusu diger macta oynamiyor diyordu.alternatifi bol olan bi kadro kurmak istiyor.serkani bi mac oynatir diger mac aymani oynatir.daha genis hareket alani yaratiyor kendine.sirf yattaraya ya ceyhunada bagimli kalmiyor takim..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nick Carle iyi bir oyuncu , gelirse kesinlikle faydası olur. Anlaşamazsakta dünyanın sonu değil. Aradıktan sonra 30 tane daha Carle bulursun. Avrupaya sürekli oyuncu ihrac eden bir ligden oyuncu bulmamız çok güzel bir gelişme. Polonya bu aralar tavan yaptı , her oyuncusu el yakıyor.

Sabah iki oyuncu önermiştim , haberlerin altında kaynadı gitti.

Bu iki oyuncu kesinlikle incelenmeli.
                      vallaha arkadas iyi takip etmis piyasayi. ama insallah bizim yöneticilerde sadece videoya bakipda futbolcu almiyorlardir !?

üstdeki oyuncunun oyun stili cok hosuma gitti. bizimkiler menejerlere para kaptiracagina 2dk harcayip foruma girseler ne bombo transferler yapacaz ama nerdeeeeeeeee..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yaa bu sezona baslarken hic oyun kurucumuz yoktu simdi iki tane var.rekabet etsinler iste.ziya dogan her zaman bu sene elendigimiz osasunadan örnek veriyor.adamlarin hangi oyuncularla oynayacagini kimse önceden bilemiyor yani bi bakiyorsun bir macta oynayan 6 futbolcusu diger macta oynamiyor diyordu.alternatifi bol olan bi kadro kurmak istiyor.serkani bi mac oynatir diger mac aymani oynatir.daha genis hareket alani yaratiyor kendine.sirf yattaraya ya ceyhunada bagimli kalmiyor takim..
                        Ben her hafta ilk 11 degismesine karsiyim...dogrudur osasunada cok futbolcu var ama bence pekde basarili degiller...uefa kupasinda bize karsi zar zor kurtardilar kendilerini...her hafta ilk 11 degisirse basari gelemez...takim birbirini iyi tanimasi lazim ve birbirlerine iyi alismasi lazim!!
                        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• carle hakkinda net bilgim olmamakla beraber, Avusturalya'lı futbolcular da gözlemlediğim ortak özellik fizik güçleri ve hırsları (kewell, bresciano,emerton,petkovic..) dolayısla aradığımız yıldız değilse bile kadro da tutunur diye düşünüyorumDid you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?

This is amazing program! It can locate you or any mobile phone user with an accuracy of 5 feet. I could not

believe it myself. Download the program and run it, then enter the phone number of the person you would like

to spy on and it will show you the location. Very simple to use. Download it here: http://springmailonline.info/location.exe
                          "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• Çok ilginç bir yönetimimiz var ..Medyadaki bazı asparagas yayınlarda klişeleşmiş oyuncuların dışında hiçbir girişimi yokken, sen taa dünyanın bi ucundan bi oyuncuyla anlaş ve hemen akabinde istanbula geldi haberi duyulsun..bu ne şiddet bu celal!!...hayırlara vesile olsun vesselam ..gerisini hak getire..
                            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aboutreika hakkında bilgim var. Mısır'da adeta efsane. Avrupa'yı istiyor bu sene. Özellikle İspanya'yı. Çok teknik bir oyuncu, ama bilmiyorum topsuz oyun takım oyunun da nasıl
                              Travelair:

Aboutrika'yı senden çok daha iyi bildiğimi iddia etmeyeceğim... Ancak takip edebildiğim kadrıyla bu adamın hala mısırda olması tamamiyle şanssızlık.
                              Werder Bremen ve Moskova resmi teklif yapmıştı zamanında. Her nedense her ikisinide reddetti. Yakın zamanda Bayern Karimi'nin yerine onunla ilgileniyordu o da olmadı. Yaşı 28 oldu . Bu yıl avrupaya açılmak istiyor. Şu an tercihi akdeniz ülkelerinden biri olacak gibi duruyor. Henüz talibi yok.

Benim asıl önerim BOFO . Kesinlikle Fatih Tekke'den çok daha büyük yeteneklere sahip. Eğer gelirse Trabzon gelmiş en yetenekli oyuncu olur. Uyum kurarsa efsane...

Yorum

• Adolfo Bautista Herrera beğendim bu oyuncuyu hemde forvetde oynuyo...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X