Aman bu sene lig çok zevkli geçmesin, 1-0 olsun bizim olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
aynen öyle renkdaşım nedir bu yaa.biz TRABZONSPOR uz kimse bizi yıkamaz hep birlikte elele verelim ve bişeler yaplı artık.seninde dediğin gibi çıkıp meydana dişlerimizi hep birlikte gösterelimİlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu halimize bakın yav, koyun gibi oturduk izliyoruz, arada önümüze saman (jabi, adnan, serkan vs..) koyarlarsa yiyoruz, vermezlerse ona da ses çıkartmıyoruz... biz KARADENİZ KAPLANIYIZ arkadaşlar, güzel şeyler istiyorsak böyle boş oturmakla olmuyor, çıkıp meydanlara dişlerimizi gösterelim...inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
bizde kısa süre yardımcı antrenör olarak görev yaptıİlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar paf takımm we td olarak muhsin ertuğral bence şu anki durumumuzdan kat kat ii olur

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
TABIKI KARDESIM..İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildiIQ seviyesi bu kadar yüksek bir başkanımız olduğu için ne kadar övünsek azdır arkadaşlar...
benım coookkk zeki baskanım Allllbayrak en azından 1:0 dan sonra 1:1 olcagını ve 1:1 bıtınce kazanmış olmadıgımızı anlayabılıo
YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIM
EFOL.........
Yorum
-
Trabzonspor bir ihtilaldir, bir Anadolu İhtilalidir arkadaşlar, hepimiz biliyoruz bunu... Zaten 3 ezikler kadar paramızın olmaması da doğal, fakat onların önünde bugüne kadar hep dimdik durduk öyle de devam etmeliyiz. Bu yönetim + teknik heyet bizi iyice enayi yerine koymaya başladı, yok önce 10 milyon $ lık iki yıldız, sonra Sultan Tekke 'nin satılması, stat inşası vs. vs. vs... Karadeniz Fırtınası çok kez İstanbul eziklerine karşı ihtilal yapmış ve başarılı olmuşsa, neden kendi başkanına yapamasın??? çok daha kolay olur...“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Güney Afrika’da Ajax Cape Town Takımı’nı çalıştıran Türk teknik adam Muhsin Ertuğral, ‘Yılın En iyi Antrenörü’ seçildi.İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizde kısa süre yardımcı antrenör olarak görev yaptı

14.06.2007
Ajax, ligi 47 puanla dördüncü sırada bitirip, büyük bir başarıya daha imza attı. Lig şampiyonu Sundowns ile Absa Cup Finali’nde karşılaşan Ertuğral’ın ekibi, rakibini 2-0 yenerek bu kupayı müzesine götürdü. Tecrübeli teknik adam, Kırmızı-Beyazlı futbolseverler tarafından da büyük bir saygı görüyor.
Takımın basına gelebılecek en ıyı hocalardan bırı.
ama r t e ye sempatısı olamdıgından albayrak tarafından dudunulmesı ımkansız
YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIM
EFOL.........
Yorum
-
bugün bir gaztede hasan şaşla ilgilendiğimiz yazıyordu bencede çok iyi transfer olur sol kanattaki açığımız kapanırdı kısaca tam aradığımız kanİlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebari alacaksanız sergen falan değil hasan şaşı alın bizde çok iş yaparŞampiyonluk görmeden mezara girmesek:)
Yorum
-
Sen hala orda mısınİlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehee bu arada baskan yıldız alacagım ve cebımden odıcem demıstı ya....
gercekten fatıh den gelen para ne oldu?????
Fatih'in parası ile borcumuzun üstüne borç kattıkta haberin yok mu? Ha sırada Gökdeniz vardı unutmayalım. Ama 2. bir Fatih vakası olucak diye tırstı ve sa-ta-ma-dı Gökdeniz'i ..Satmadı değil SATAMADI
Sat yıldız al yıldız !!! cık ...
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
gordon milne we muhsin erturallla yapılan bi röpörtaj wardı gordon milneye sormuşlar karşı takımın durumu sizce önemlimi die gordon milne benim için benim takımın durumu önemli demiş kendi oyuncularımla ilgilenirim karşı tarafın oyuncularının durumu beni ilgilendirmez demiş muhsin hoca ise aynı soru karşısında karşı takımın her oyuncusunun durumunu herşeyini öğrenirim tendonundaki çekme bile benim için nemlidir die bişeler hatırlıyorum
Yorum
-
arkadaşlar ay sonuna 4 gün kaldı. bence ay sonuna kadar bekleyelim 1 temmuza kadar başkan elini halen cebine atmamışsa dökülelim sokaklara. 22 temmuzda bi sandıkta trabzonspor için koysunlarda bi de başkan seçelim yoksa işimiz çok zor artık ismimiz bile 4. olmaya yetmeyecek gibi görünüyor. başkan diyoya futbolcular üç ezikleri tercih ediyor ya bizim ilgilendiklerimizi artık anadolu kulüpleri alıyor bee. ör:carle ör: kamburov ve daha nicesi...
Yorum
-
üzülmeye gerek yok bence, potadaki takımını son hafta yalnız bırakacak kadar karaktersiz bir futbolcu, tam fenerbahçelik....İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali bilgin ezikbahçede
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum