Ali bilgini marsilyanin istedigini zannetmiyorum Alexinde sozlesmsi bitiyor alsalar onu alirlar ali bilgini ne yapsinlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ölee deme bee abi zaten adamın keyfi yerinde diil hiç bilmediiği bi ülkede top oynatıyor sistemlerini falan bilmior ayrıca milli takımımızın en büyük başarısında en büyük pay sahibi olduuğunu unutmayalım bölee değerlerimizi bi çırpıda harcadık şimdi bunları telafi etmek yerine senin dediğin biraz ağır oldu gibiİlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş önce seoul'ü liginde tutsun ona yeter.Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...
Yorum
-
Eywallah doğru diyorsun katılıyorum da, seoul'lü taraftarların artık sabrı taşmış. Bir türlü ideal kadroyu sahaya sürmüyormuş hoca, hatta hatta "artık yeter istifaaaa!!!","git ulannnn bırak yakamızı!!!","güneş evineee!!!","yönetim ve hoca istifaaa!!!" gibi yorumlar almış başını gidiyor taraftarlar arasında hocanın seneye de takımda kalmasını en büyük felaket olarak görüyorlarmış.İlk olarak Hakanbostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleölee deme bee abi zaten adamın keyfi yerinde diil hiç bilmediiği bi ülkede top oynatıyor sistemlerini falan bilmior ayrıca milli takımımızın en büyük başarısında en büyük pay sahibi olduuğunu unutmayalım bölee değerlerimizi bi çırpıda harcadık şimdi bunları telafi etmek yerine senin dediğin biraz ağır oldu gibi
Yorum
-
bizim ziya ya dediğimiz gibiİlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEywallah doğru diyorsun katılıyorum da, seoul'lü taraftarların artık sabrı taşmış. Bir türlü ideal kadroyu sahaya sürmüyormuş hoca, hatta hatta "artık yeter istifaaaa!!!","git ulannnn bırak yakamızı!!!","güneş evineee!!!","yönetim ve hoca istifaaa!!!" gibi yorumlar almış başını gidiyor taraftarlar arasında hocanın seneye de takımda kalmasını en büyük felaket olarak görüyorlarmış.
FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Bu yılki transfer politikası ;
Kaleci ; Mutlaka bir oyuncu alınacak ve jefferson kesinlikle bu yıl kadroda olmayacak. Ama kimin olacağı konusunda netlik yok . Oltayı denize attık , artık Martinez mi çıkar , Hasagiç mi yoksa Yerli kaleci mi bekleyip göreceğiz. Hiç şüphesiz bu kaleci , transfer rekabetinin en az olduğu , pazarlığa elverişli bir oyuncu olacak.
Bek; Ziya'nın gündemine aldığı oyuncular çizgiye inip sık sık orta yapan ve adam geçebilen teknik oyunculardan çok , çok koşan , gerektiğinde ortasahayı kalabalıklaştırıp pres yapabilen oyuncular. Adnan ve Serkan haberleri nin yanında bu sezon Ziyanın yaptığı oyuncu tercihleri bunu gösteriyor.
Wederson'a gelince ; Ziya Hocanın kafasında o sol bek değil , ortasahanın solu, hemde ileriye dönük.
Stoper; Bu bölgeye transfer düşünülmüyor. Stepanov satılsa bile.
Ortasaha; Bu yıl yapılacak yabancı transferlerin adresi burası... Ziyanın listesinde ilk sıralar yabancı ortasahalar. Basında yazılıp çizilen onlarca oyuncunun aksine , 2-3 oyuncuya odaklanılmış durumda. Ginelileri vitrine çıkaran başta karadeniz medyası , trabzonun gözü ise kuzey Avrupada... daha güçlü ve yıldıran oyuncular.
Forvet; Umut'un yanına yeni bir partner alınacak bu kesin. Bu oyuncunun dikine oynayabilen ve ortasahaya yardım eden 10 numara olacağıda kesin. Fatih tekke konusunda; Ziyanın raporunda geri gelsin demediği , ama geri gelirse öpüp başına koyacağıda aşikar.
Aslında bu takıma bakıldığında eksikleri gayet açık , bunu bizde görüyoruz Ziya Hocada...Dileğim oyuncu seçimlerinin ve satılanlarının mümkün olduğunca bu orta k bakış açısından görünenler olması...
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yılki transfer politikası ;
Kaleci ; Mutlaka bir oyuncu alınacak ve jefferson kesinlikle bu yıl kadroda olmayacak. Ama kimin olacağı konusunda netlik yok . Oltayı denize attık , artık Martinez mi çıkar , Hasagiç mi yoksa Yerli kaleci mi bekleyip göreceğiz. Hiç şüphesiz bu kaleci , transfer rekabetinin en az olduğu , pazarlığa elverişli bir oyuncu olacak.
Bek; Ziya'nın gündemine aldığı oyuncular çizgiye inip sık sık orta yapan ve adam geçebilen teknik oyunculardan çok , çok koşan , gerektiğinde ortasahayı kalabalıklaştırıp pres yapabilen oyuncular. Adnan ve Serkan haberleri nin yanında bu sezon Ziyanın yaptığı oyuncu tercihleri bunu gösteriyor.
Wederson'a gelince ; Ziya Hocanın kafasında o sol bek değil , ortasahanın solu, hemde ileriye dönük.
Ortasaha; Bu yıl yapılacak yabancı transferlerin adresi burası... Ziyanın listesinde ilk sıralar yabancı ortasahalar. Basında yazılıp çizilen onlarca oyuncunun aksine , 2-3 oyuncuya odaklanılmış durumda. Ginelileri vitrine çıkaran başta karadeniz medyası , trabzonun gözü ise kuzey Avrupada... daha güçlü ve yıldıran oyuncular.
Forvet; Umut'un yanına yeni bir partner alınacak bu kesin. Bu oyuncunun dikine oynayabilen ve ortasahaya yardım eden 10 numara olacağıda kesin. Fatih tekke konusunda; Ziyanın raporunda geri gelsin demediği , ama geri gelirse öpüp başına koyacağıda aşikar.
Aslında bu takıma bakıldığında eksikleri gayet açık , bunu bizde görüyoruz Ziya Hocada...Dileğim oyuncu seçimlerinin ve satılanlarının mümkün olduğunca bu orta k bakış açısından görünenler olması...
....tespitler cok orijinal olmuss...
deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Hocam bunlar senin tespitlerin mi yoksa Ziya Hocanın verdiği raporlara ulaşılıp bize aktarılmış bilgiler mi? Bu konuya bir açıklık getirebilirmisin ?İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yılki transfer politikası ;
Yorum
-
koreliler böyle demezİlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEywallah doğru diyorsun katılıyorum da, seoul'lü taraftarların artık sabrı taşmış. Bir türlü ideal kadroyu sahaya sürmüyormuş hoca, hatta hatta "artık yeter istifaaaa!!!","git ulannnn bırak yakamızı!!!","güneş evineee!!!","yönetim ve hoca istifaaa!!!" gibi yorumlar almış başını gidiyor taraftarlar arasında hocanın seneye de takımda kalmasını en büyük felaket olarak görüyorlarmış.
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Adamlar demek ne hale gelmiş. Gerisini siz düşünün.İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoreliler böyle demez
Yorum
-
....onlar ziyayi tanimiyorlar herhalde .....takas edelim ziya ile senol hocayiİlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEywallah doğru diyorsun katılıyorum da, seoul'lü taraftarların artık sabrı taşmış. Bir türlü ideal kadroyu sahaya sürmüyormuş hoca, hatta hatta "artık yeter istifaaaa!!!","git ulannnn bırak yakamızı!!!","güneş evineee!!!","yönetim ve hoca istifaaa!!!" gibi yorumlar almış başını gidiyor taraftarlar arasında hocanın seneye de takımda kalmasını en büyük felaket olarak görüyorlarmış.
..da felaket nasil oluyomus gorsunler....
deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Eee ne yapsın adamlar, düşme korkusunu iliklerine kadar hissetmeye başladılar. Hak vermek lazım.İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....onlar ziyayi tanimiyorlar herhalde .....takas edelim ziya ile senol hocayi
..da felaket nasil oluyomus gorsunler....
Yorum
-
Zbigniew Zakrzewski
İlk olarak balahor61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin bitmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor’da, Teknik Direktör Ziya Doğan Polonyalı Zakrzewsk’i izlemek için yurt dışına çıktı. İkinci alternatif ise Slovak Acimovic
Sezonun noktalanmasıyla gözünü transfere çeviren Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Polanya’ya gitti. Tecrübeli teknik adamın, Lech Pozan takımında oynayan ve 10 golü bulunan başarılı ortasaha oyuncusu Zakrzewsk’i yakın takibe alacağı öğrenildi. Bu arada Doğan’ın yardımcıları da Avrupa’nın değişik ülkelerinde kaliteli yabancı oyuncu araştırmaları yapıyorlar. </B>
ÇİFTE OPERASYON
Slovenya Milli Takımı’nın 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Milonke Acimoviç’in de takibe alındığı, Avrupa seferi sonrası Trabzon’da buluşacak olan teknik heyetin, Zakrzewsk ile Acimoviç arasında bir tercih yapılacağı öğrenildi. Öte yandan İstanbul’da ameliyat olan Mustafa Keçeli ve Ayman’ın sağlık durumlarını iyi olduğu ifade edildi.
Videodaki gollerinin büyük bir çoğunluğu kafa ile atılmış. Uzun boyunu iyi kullanan bir topçu. Fakat haber ne kadar doğru bilemem
Yorum
-
Ali Bilgin Müjdesi
Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Antalyasporlu Ali Bilgin’in, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübüyle bağlarını kopardığını açıklaması sevinç yarattı. Genç futbolcu, sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini söylerken, Kırmızı-Beyazlı kulübün yöneticileri ise, “Bizim bu oyuncuya borcumuz yok. 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor” dediler. Ali Bilgin’in ücretinin bir ay gecikmesi halinde sözleşmesini feshetme hakkının bulunduğu dile getirildi. Antalyaspor’un da ödemeyi geciktirdiğine işaret edildi. Ali Bilgin’in Trabzonspor’a imza attığı ancak bunun gizli tutulduğu ileri sürüldü. Genç futbolcunun önce Fransa’ya gitmesi ve, ‘Marsilya ile görüşecek’ denmesinin ise taktik olduğu da kaydedildi.
Trabzonspor’u Çok İstiyor
Bordo-Mavili yöneticilerin bu futbolcuyla ilgili olarak Antalyaspor ile ters düşmemek için oyuncuyu önce ailesinin yanına gönderdiği, ardından Fransa’da pazarlık yapıyormuş gibi bir izlenim yarattığına dikkat çekildi. Ali Bilgin’in, “Fransa’da Marsilya ile görüşeceğim. Sonra da aileme danışıp kime gideceğime karar vereceğim” demesi de anlamlı bulundu. Bilindiği gibi Ali Bilgin’in babası, bu futbolcunun mutlaka Trabzonspor’da oynamasını istediği biliniyor. Ali’nin de, Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel’e, “Trabzonspor’a gitmek istiyorum. 3 büyüklere beni gönderme” dediği de ifade edildi. Ali Bilgin’in 11 Haziran’da Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacağı da sızan haberler arasında yer alıyor.
Doğan Ercan, Ali Bilgin'in futbol yaşantısını Türkiye'de sürdürmek istemediğini söyledi. Ali Bilgin'in yurt dışında oynamak istediğini dile getiren menajer Doğan, ''Oyuncum bu sezon 140 bin Avro ücretle oynadı. Bunun da 40 bin Avro'sunu alamadı. Antalyaspor'da bir çok oyuncuya yüksek ücretler verildi. Ali, az bir ücretle oynamasına rağmen bunun 40 bin Avro'sunu alamadı. Ali Bilgin'in takıma katkısı da ortada'' diye konuştu.
Ercan, takımın küme düşmesi nedeniyle Ali Bilgin'in moralinin çok bozuk olduğunu dile getirirken, sözlerini şöyle tamamladı:
''Kendisiyle konuştum. Hem sakatlığı var hem de takımın küme düşmesi nedeniyle morali çok bozuk. Kendisine gösterilen tepkiyi de anlayamıyor. Bana, 'Benim kişiliğimi herkes biliyor. Yılmaz hocam kızgınlık halinde böyle şeyler söylemiştir. Kendisi büyüğümdür, cevap veremem' dedi'' diyerek sözlerini tamamladı.
27.05.2007
Kaynak : AAEn son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 18:34.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum