peki bilgileri neden bizimle paylaşmıyorsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Serkan Balcı Kimdir?

22 Ağustos 1983 Nazilli doğumlu Serkan Balcı 1.73 m boyunda ve 69 kilo. 11 Ağustos 2000'de profesyonelliğe geçti. 2004-2005 sezonunda 19 Haziran 2004 tarihinde Gençlerbirliği takımından Fenerbahçe'ye 2 milyon dolara 3 yıllık sözleşme yapılarak transfer edildi.
Orta saha mevkiinde sağ tarafta oynamaktadır.
Fenerbahçe'deki ilk maçı, 14 Temmuz 2004'de SW Waldhof Mannheim - Fenerbahçe hazırlık maçıdır.
Fenerbahçe'deki ilk resmi maçı, 6 Ağustos 2004 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe, Türkiye süper lig maçıdır.
20 A, 11 Ümit, 15 A Genç milli takım forması giymiştir. A Genç milli takımda 1 gol kaydetmiştir.
Mevki: Orta Saha
Doğum tarihi: 22.08.1983
Doğum yeri: Nazilli
Boy: 1.73 m
Kilo: 69 kg
Ayakkabı no:42
Göktuğ MERAL / haber61.net2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Milan eger satılırsa Rispinde bir ay gecikebilecegi söz konusuyken o bölgeye stoper ve Libero özelliği olan biri şart Ben Emre Güngörü belirlemiştim ama bonservisi elinde oldugu için Bursanın kaptanı Egemende olabilir oda genc 24 yaşında sayılır...............
Kaleye Martinez ve Hasagic takviyelerinden biri yapılmalıdır Cordoba futbolu bıraktı Rüştü çok Fenerli bozar bizi zaten kalecide kalmadı ben Pletikosa ismini duyunca korktum yapılmayacak diye kaleye transfer.........
Sol beke yabancı biri alınabilir veya Celalettin ve Murat Ocak var deyip yabancı sol kenara alınabilir.............
Kral Tekke gelmezse Umutun yanına Forvet şart iyi bir oyuncu alınmalı oraya teknik biri olmalı Ersen satılıp Mehmet Cakır alınabilir daha faydalı olur......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bir sürü bilgi var anlamında değildi söylediklerim..
bilgiye ulaşmamda ibrahim beyin özel bir durumu yoktu anlamında söyledim..
çalışmaları sizlerle beraber takip ediyorum ben de..
Bu transfer döneminde çok pasif gördüm seni hiç bilgi vermiyorsun ayıp oluyor
)
Yorum
-
sancak, malatyadan gitme futbolcudur, muhtemelen oradan tanıyordurİlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltay daki sancak çok ii futbolcu umarım becerip alırlar .çok ii bir sol bek .. bunu o ruh hastasına kim söylediyse bravo . altayın maddi durumu çok kötü 2 3 futbolcu satacaklar .. ama sancar sanırım bonservisi elinde
Yorum
-
""Belçika´nın en büyük Uluslar arası turnuvası olan 19. yapılan Hagelend cup 12 Ülkeden 160 takım katıldı. Turkiye´yi temsilen Trabzon United (Trabzon Birliği) kazandı. ""
hepsini alalım 61 numaralı forma giyen varsa onu hemen alalım kaçırmayalım.
Yorum
-

Malatya maçı öncesi UNIALTAY ve ALSANCAK grubundan birkaç arkadaşımızla beraber hem futbolculara destek olmak, hem de Merter'in doğum gününü kutlamak için gittiğimiz tesis ziyaretinde futbolu ve kişiliğiyle herkesin takdirini kazanan Altay'ın başarılı savunma oyuncusu Sancakla karşılaştık ve oturup sohbet etme fırsatı bulduk.
Sahada 5 numaralı formasıyla top koşturan oyuncumuz Sancak'ın sorularımıza verdiği samimi yanıtlarla sizi baş başa bırakıyorum:
Öncelikle seni tanıyalım Sancak
25.05.1982 de Erzurum Oltu'da doğdum. 2 yaşımdan itibaren ailemle birlikte Hollanda'da yaşamaya başladık. Orda büyüdüm ve futbola 11 yaşında
Hollanda'nın Fortuna Sittard takımının altyapısında başladım. 2000 yılında profesyonel oldum. 2002 senesinde de Türkiye'ye geldim. Ailem hala Hollanda'da. Önce Malatya'da oynadım, ardından 1,5 sene de Adanaspor'da top koşturdum.
2005 ten beri de Altay'da oynuyorum.
"Hedefim 4 büyüklerde oynamak"
Futbola başladığında hedeflerin nelerdi? Bu hedeflerine ulaşabildin mi? Bundan sonra hedefindeki takım hangisi?
Tabii ki öncelikle ilk hedefim Türkiye'ye gelmekti. Türkiye'de futbol oynamayı çok istiyordum. Şuan ki hedefim ise dört büyüklerden birine gitmek.
Daha önce süper lig tecrüben oldu bildiğim kadarıyla..
Evet, Adanaspor ve Malatyaspor'da iki sene süper ligde oynadım. Seneye de Altay'la süper lig tecrübesini yaşamayı çok isterim.
Geçen sezon yaşadığımız şanssızlıklar sonucu süper lige çıkamadık maalesef. Sen bu sene Altay'ın süper lige çıkma şansını nasıl değerlendiriyorsun?
Bu sene mutlaka çıkacağız ve taraftarlarımızla birlikte bunu kutlayacağız.. İlk ikiden direk çıkamasak bile playofftan mutlaka çıkacağız. Hocamız bize inanıyor, güveniyor. Taraftarımızda öyle.. Onları bu sene sevindirmek istiyoruz.
Şuan ki antrenörünüz Ekrem Al için neler söylemek istersin?
Tek kelimeyle "Çok baba bir adam."
Çalıştığın hocalar arasında senin için en özel olanı hangisi?
Bu çok zor bir soru Sidal, "en özel" diye bir kişiyi söyleyemem çünkü çalıştığım hocaların hepside çok kaliteli ve iyi hocalardı. Hiçbir hocayla sorun yaşamadım. Hocalarımla aram çok iyiydi.
Dünyada ve ülkemizde en beğendiğin örnek aldığın futbolcular kimler?

Dünyadan örnek vermek gerekirse Real Madrid'de oynayan Sergio Ramos derim. Türkiye'den de Tahir Karapınar.. : )
"Hırs benim oyun stilimde var"
Maçlar sırasında çok hırslı olduğunu görüyoruz. Bu kadar hırslı olmak maçlarda hata yapmak açısından seni korkutmuyor mu?
Aslında hırsım beni ateşliyor, kendimi daha iyi hissediyorum hırs yapınca ve daha etkili oynadığıma inanıyorum. Aşırı hırsın zaman zaman dezavantajlarını görüyorum. Hakemlere tepkilerim oluyor ama bunun nedeni bazen çok ucuz kartlar göstermeleri.
Peki, Altay forması altında unutamadığın maçlar hangisi?
Ben de birçok kişi gibi, geçen sene Bursaspor'u Bursa'da yendiğimiz maçı unutamıyorum bizim için çok önemli bir maçtı. Bir de Antalyaspor'u İzmir Atatürk Stadında 2-1 yendiğimiz maçı da asla unutamam. Tüm stad doluydu, kendi taraftarımız karşısında çok anlamlı bir galibiyet aldık.
Peki, maçlarımızı Alsancak stadında mı oynamak istersin, yoksa Atatürk stadında mı?
Açıkçası Altay Alsancak stadı taraftar baskısı açısından çok iyi bir stad, müthiş bir atmosferi var. Taraftarımızın varlığını daha iyi hissediyoruz. Ancak Altay Alsancak stadının zemini futbol oynamaya çok müsait değil, pas yapamıyorsun. Atatürk stadında ise, pas yapabiliyorsun. Kendi açımdan baktığımda, Atatürk stadını tercih ediyorum.

"İlk tercihim Altay"
Sözleşmen ne zaman bitiyor? Sözleşmeni yenilemeyi düşünüyor musun? Ne kadar süre daha Altay'da oynamak istiyorsun?
Bu sezonun sonunda sözleşmem bitiyor. Süper lige çıkmamız durumunda öncelik kesinlikle Altay'dan yana olacak ancak çıkamazsak (ki öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum) süper ligdeki takımlardan birine gitmeyi düşünüyorum.
Umarım süper lige çıkarız ve gitmek durumunda kalmazsın çünkü taraftarlar seni çok seviyor biliyorsun : ) Peki Sancak futbolcu olmasan ne olmak isterdin?
Futbolcu olmasam okuluma devam edip mühendis olmayı düşünüyordum. Ancak liseyi bitirdikten sonra futbola devam etmeye karar verdim.
Merter'le olan diyaloglarınızdan güzel anlaştığınızı görüyoruz. Peki diğer takım arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? En iyi anlaştığın kişi kim mesela?
Çok iyi anlaşıyorum takımdaki arkadaşlarımla. Normalde tesislerde odada tek başıma kalıyorum. Kamplarda da Merter arkadaşımla kalıyorum. Bunun dışındaki zamanlarda tesislerde kalan diğer arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Herkesle aram çok iyi olduğu için en iyi arkadaşın kim sorusuna çok kolay cevap veremem ama Merter diyebilirim : )
Bu röportaj bildiğin üzere kabus1914.org sitesinde yayınlanacak ve birçok kişiye ulaşacak. Son olarak neler söylemek istersin?
Türkiye'nin üçüncü büyük ilinin süper ligde temsilcisi olmaması, İzmir takımlarının diğer takımlar kadar destek görememesi çok üzücü ve düşündürücü maalesef. Her şeye rağmen bu sene süper lige çıkıp taraftarımızı ve İzmirlileri sevindireceğimize inanıyorum.
Çok teşekkür ederiz bize zaman ayırdığın için.
Röportaj: Sidal Sevenoğlu
Fotoğraf: Umut Samaraz
"Altayımız ile en doğru ve en hızlı haberler sadece www.kabus1914.org sayfalarında"
"Biz yazıyorsak, doğrudur!"2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum