her sene ayni seyler
önce yattarinin arkadaslarini aliriz..mansere birde pascal...sonra uzar gider bu isler..derken birde bakmissiniz yöneticelerin birisi brezilyaya gider.bekleriz güya 2 hafta icinde hersey bitecektir.olur iki ay..burda da yavas yavas topic 1000 sayfa sinirina yaklasir..
böyleydi her zaman bizim transfer story
Bizim yöneticiler Trabzonsporun Şampiyonluğa oynadığını unuttular. bizim takım yarışmacı takım olmaya gidiyor ordanda sıradan takıma gidiyo.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Bazı haber ajanslarından geçen haberlerde, Fenerbahçe'nin milli kalecisi Rüştü Reçber'in Trabzonspor'la anlaştığı, Fenerbahçe'nin de Rüştü'nün ayrılacak olması nedeniyle Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç kalecisi Ferhat ile el sıkıştığı iddialarına yer verildi.
Ayrıca başka kaynaklarda da bir diğer Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı'nın Fenerbahçe yönetiminin kendisine yaptığı teklifi beğenmeyerek Trabzonspor'la anlaştığı ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı iddia edildi.
Konularla ilgili görüştüğümüz Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bu haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sayitoğlu, haberlerin doğru olmadığını vurgularken, "Bu haberleri ortalığı karıştırmak için yapıyorlar" diye konuştu.
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Rüştü iyi kalecidir alınmasını isterim ancak transfer gerçekleşmezse de üzülmem, Hasagiç de alınabilir. Serkan olayına takıldım inşallah alınmaz. Hemen bir komplo teorisi kuralım. Başkan Albayrak ile Aziz Yıldırım'ın arası iyi. Konu transferden açılır, Aziz hala Gökdeniz'in posterlerini cebinde taşır ve Albayrak'a gösterir. Bu adamı alamadım gitti ver onu bana der. İki başkan gizli bir anlaşma yaparlar, Fenerbahçe sözleşmeleri biten Serkan ve Rüştü için ısrarcı olmayacak Trabzonspor daha öncede istediği bu iki futbolcuyu bonser vermeden transfer edecek, buna karşın Gökdeniz katakulleye getirilip Fenerbahçe'ye satılacak. Nasıl komplo teorisi ama gerçekci dimi, beyninizi kemirmeye başladı dimi evet evet başladı
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Rüştü iyi kalecidir alınmasını isterim ancak transfer gerçekleşmezse de üzülmem, Hasagiç de alınabilir. Serkan olayına takıldım inşallah alınmaz. Hemen bir komplo teorisi kuralım. Başkan Albayrak ile Aziz Yıldırım'ın arası iyi. Konu transferden açılır, Aziz hala Gökdeniz'in posterlerini cebinde taşır ve Albayrak'a gösterir. Bu adamı alamadım gitti ver onu bana der. İki başkan gizli bir anlaşma yaparlar, Fenerbahçe sözleşmeleri biten Serkan ve Rüştü için ısrarcı olmayacak Trabzonspor daha öncede istediği bu iki futbolcuyu bonser vermeden transfer edecek, buna karşın Gökdeniz katakulleye getirilip Fenerbahçe'ye satılacak. Nasıl komplo teorisi ama gerçekci dimi, beyninizi kemirmeye başladı dimi evet evet başladı
öyle bişey yapmayı göze alan adam ölmek istior demektir ( nasıl komplo )
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
bunlara bi bak ilk önce..
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum