Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 17 Veli Kavlak
    Nation Österreich

Geburtsdatum03.11.1988

Größe173 cm

Gewicht67 kg

Position Mittelfeld

mms://83.65.182.122/bl1/20062007/8/8_2_bl1_1_0_20062007_500.wmv

mms://83.65.182.122/bl1/20062007/14/14_4_bl1_0_1_20062007_500.wmv

İşte futbolcu bu daha 19 yaşında 29 maç oynamış 3 gol atmış 2 de gol pası vermiş yetenek 10 numara alınabilirmi bilemem.......

10 numara oyuncu Avusturya Amilli takımınıda çağrıldı....
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 14:11.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sağ bek için erciyesli jabi uygun olabilir
      dün özetlerde izledim iyi bi oyuncuya benziyo ama Emrah Eren varken 2.planda olur.bu arada Rizenin tek golünün asistini Emrah Eren yaptı dünkü maçta

Yorum

• holandada oynayan Trabzonlu stoper, aykut demir

Yorum

• veli kavlak yedek 10 numara olarak alınabilir ...

.....ceyhunu gönderip yedekde genç ve kaliteli bi 10 numara olması daha iyi bence....

...bide sinan kaloğlunu alsak fena olmaz adam dün bizim salataları peşine taktı çok güzel bi gol attı....
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başkan ve hoca konuları önemli ölçüde empatiyle çözülebilir..
            bu iki isim etrafındaki herkes durmadan akıl verir, ama durmadan!
            etrafındaki herkesin dediğini yapması bir tarafa duyması bile imkansızdır bu isimlerin..
            ben her ikisiyle de bazen konuşma fırsatı buluyorum ve çoğunlukla da dinlemeye çalışıyorum..
            ziyadesiyle kafaları karışık oluyor çoğu zaman.. basit meselelere takılmış oluyorlar.. ya bir yöneticiye takmış oluyorlar kafayı yahut oyuncuya..
            emin olun başkana burada söylenenlerin otuz kırk misli iletilmiştir.. bazen kendisinin de okuduğunu biliyorum zaten..
            hoca hakeza milletin tepkilerini biliyor..
            bilmek yetmiyor bazen..
            ben fatih akyel tavrını beğeniyorum hocanın mesela ama süreç esnasında pek yardımcı olmadığımızı da görüyorum..
            başarılar tesadüf olmuyor..
            kurmak istediği sistem için hocaya inanmak gerekiyor..
            ben hocayı kovdurup kafama göre hoca getiremem ama getirseydim dahi durması kolay olmayacaktı..
            başkan hoca uyumu şarttır..
            bu anlamda yapılacak birşey yok şu anda.. neler yaşadılarsa artık, birbirlerini daha iyi anlıyor ve birbirlerine güveniyorlar..
            başkana: kaderimizin bu hocayla çizilmesi ağırıma gidiyor dedim, hayat bu bakalım nasıl olacak dedi..
            bitmiştir.. hocamızla devam edeceğiz..
            Cevabın için teşekkürler, kaderimizin bu hocayla çizilmesi ağrıma gidiyor lafına verilen cevap çok manidar Trabzonspor başkanı böyle bir laf etmemeli tesadüflere kalmış yani Trabzonsporun yarını ya tutarsa hesabı hayat bu bakalım zaman gösterecek sen başkansan o hayatı anlamlandıracak şahsı bulmalısın ayrıca kardeşim nekadar acıdır ki söylediğiniz söz hepimizin gönlündeki acı ve başkanın buna tepkisi hayal kırıklığı,ve ne acıdırki kendilerine zerre kadar güveni kalmayan bu taraftara başarı şampiyonluk vaadinde bulunabiliyorlar burdaki güvensizliği itimatsızlığı gören bir Ziya Doğanın onurunu gururunu hiçe saydığıda aşikar peki ne uğruna keşke kendini ispatlama adına olsaydı ama malesef...
            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• bız burada neyi konusuyoruz ??? baskanımı t.t mi futbolcularımı yoksa olması gerektıgını dusndugumuz hayal bıle olsa transferlerimi ??? neyii
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• ..........işte trabzon 2007--2008..............

..................................hasagiç...............................

...kaebi...........stepanov.........risp............wederson....

....................................keita................................

...yattara..............................................feindounou...

................................gökdeniz................................

........................umut...............zidan.... ..................

yedekler:

tolga
                ufukhan
                ayman
                volkan yaman
                ali bilgin
                ali güzeldal
                djiby fall
                adnan
                çağdaş
                emre güngör
                mehmet çakır
                .ve alt yapıdan 3 genç ....

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ..........işte trabzon 2007--2008..............

yedekler:

tolga
                  ufukhan
                  ayman
                  volkan yaman
                  ali bilgin
                  ali güzeldal
                  djiby fall
                  adnan
                  çağdaş
                  emre güngör
                  mehmet çakır
                  Umut ile Gökdenizi de çıkarttın mı bi takımın adı kaldı değişmeyen. Ona da bir yabancı isim bulunur. Trabzone gibi.

Bu nasıl bir kadro Allah aşkına. İçinde 2 tane Türk'ün olduğu bir kadro. Böyle bir kadro ile şampiyon olacaksak ben 23 değil 43 yıl daha beklemeye razıyım.
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

..........işte trabzon 2007--2008..............

yedekler:

tolga
                    ufukhan
                    ayman
                    volkan yaman
                    ali bilgin
                    ali güzeldal
                    djiby fall
                    adnan
                    çağdaş
                    emre güngör
                    mehmet çakır
                    Hangi Ligde Oynayacak Bu Trabzonspor?
                    Avrupa Yıldızlar Karması ligi mi?
                    9 yabancı almışsında listeye

Wedersonu Hasegiç i anladımda
                    Yattarayıda Türk yaptık galiba?

Birde Merak ettim bu yabancıların kaçından ziyanettin doğanın haberi var?

Yorum

• tamam beyler sakin olun.......

...madem öyle yazın bakalım türklerden oluşan kadronuzu ..

....sanki şuan türkiyede abdullah lar ogunler hamiler ünallar varda yazmıyorum

....1.wederson türk statüsünde ve türkiyede o mevkinin en iyisi malesef......tamam onun yerine volkanda alınabilir ama ilk onbirde oynarsa sene sonunda keşke wederson alınsaydı denir.....

...2..hasagiç büyük ihtimalle türk statüsüne geçecek ......ve bedavaya alınabilecek en iyi kaleci ....martinezi alıp yabancı hakkını kalede kullanıp 3-4 milyonm doları heba etmenın manası yok...hem adam boşnak en azından ingiliz veya brezilyalı değil...

..3..kaebi ...şu iranlı çocuk ....topuz büyük ihtimalle istanbul eziklerine gider..

...türkiyede o mevkide birde serkan var onu almamızda zor oonun için bu adamı yazdım ama serkan veya topuız alınabilirse gerek yok bu adama....

..4..keita alınabilecek en iyi ön libero anlatmaya gerek yok....bu adama itirazınız yoktur her halde......

..5..feindounou....bi yattarada solda olsa fena mı olur....hem yattarada türk olucak....zaten yattarayı yabancı saymıyoruz sotadan sonra onuda erittik....sorsalar trabzonluyum der......

...belki gökdeniz sola çekilşebilir ama o zaman da oyun kurucu olrak yabancı alınmalı ...onun kaliteli ve yabancısı da çok pahalı oluyor....

...eee. gökdenizede bu seneki performansından dolayı seneye kaptanlık ve o mevki verilmeli bence ...hakkını verir.....

..6....zidan....biraz bencil ama bitirici forvet...tabi bu bölgeye yabancı alternatif bulmak kolay depğişebilir.....tür olarakta gökhan olur ama ben sevmiyorum bu adamı ve bize gelmesi zor...belki sinan olabilir ama onada güvenemiyorum...

...eeee başka bi itirazınız varmı....

böyle bi kadro kurulursa şampiyon olunur ...

...yoksa hasan larla ferhatlarla ....keçlilerle adnanlarla ......100.yılı bekleriz ancak...

Yorum

• ziya doğan gibi teknik direktörün olduğu yerde ronaldinho-kaka-ronaldo- lampard - messi yi alsan ne olur.
                        taraf

Yorum

...2..hasagiç büyük ihtimalle türk statüsüne geçecek ......ve bedavaya alınabilecek en iyi kaleci ....martinezi alıp yabancı hakkını kalede kullanıp 3-4 milyonm doları heba etmenın manası yok...hem adam boşnak en azından ingiliz veya brezilyalı değil....
                          Türk statüsüne geçecek oyuncular konusunda bir düzenlemeye gidiliyor.

Türk statüsüne geçecek oyuncular başvurduğu tarihden 5 yıl sonra Türk stattüsünde oynamaya hak kazanacaklar.

Daha tam olarak yürürlüğe girmedi sanırım ama bunun üzerinde çalışmalar devam ediyormuş.
                          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türk statüsüne geçecek oyuncular konusunda bir düzenlemeye gidiliyor.

Türk statüsüne geçecek oyuncular başvurduğu tarihden 5 yıl sonra Türk stattüsünde oynamaya hak kazanacaklar.

Daha tam olarak yürürlüğe girmedi sanırım ama bunun üzerinde çalışmalar devam ediyormuş.

.....onu bilemem o zamna işler değişir...yaprlar nasıl olsa geçirecek olan geçirdi türk statüsüne...

...yattara başvuracak diye her türlü pisliği yaparlar ....neyse zaten seneye onunda 5.senesi oluyor....

Yorum

• şu hasagiç sevdasını da anlamıyorum. adamın yediği gollere hiç bakıyor musunuz? sadece bizim maçlardaki performanslarına bakmayın. bizim maçlarda tüm rakip takımlar barcelona, rakip oyuncular da ronaldinho messi oluyor. hasagiç gibi sıradan bir alınacaksa tolga'ya razıyım ben.
                              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• @Stichus'a

Üstad Allah rızası için söyle senin bu takıma başkan olabilme ihtimalin Hacıosmanoğlu kadar da mı yok.Bir ses ver. Yemin ederim herkes benim kadar şuanki başkanımız seçildiğinde umutlarına umut ,hayallerine hayal katmıştı. Şuan yaşadığımız aldatılmışlık duygusu ve kırgınlık işte bu yüzden. Ben hala Başkanın kötü bir insan olduğuna inanmıyor ve hala daha bu takım için bir şeyler yapmaya çalıştığına ise inanmak istiyorum. Ama Taraftarların gözünde kredisini çok öncelerden bitirmiş ve bir çok konuya polemik unsuru olmuş ve hatta senin duyumlarına göre "otorite takıntısı" olan Ziya D. ile devam inadı ne olabilir? Nedir bu Del Bosque gibi altından kalkılamayacak bir tazminatı mı var da milletin haberi yok? Daha başlamadan milletin heves ve umutlarının kırıldığına Sayın Başkanımız şahit olamıyor mu? Ve eger - ki bence mutlak- yeni sezonda hele ki başlarda alınabilecek 1-2 kötü sonuç ile camianın ve taraftarların kendisine ve dolayısı ile Trabzonspor'umuza sırt çevirceğini hesap edemiyor mu? Yol yakınken ne olursa olsun ve ne pahasına olursa olsun bir şehrin kendini dışarıya ifadesi olan futbol takımına kesinlikle Ziya D'nin liderlik yapamayacağını söylemeli anlatmalı gerekirse gözüne sokarcasına zorlamalı.

Üstad sana yazıyorum çünkü sen bizim gibi hisseden ama bizim ulaşamadığımız kişilerle yakınlık ünsiyet etmiş durumdasın, bu takıma " şu oyuncuyu " alın dediğinde sözün ve tavsiyen dinlenmiş bir kişisin. Allah rızası için bunca insanın feryat ve dileklerine kulak versin Sayın Başkan. Yoksa korkum odur ki inat uğruna yüreğimize kan damlamaya devam edecek.

Koca bir kentin kendini dışa ifadesinin en önemli sembolü, zulme başkaldırının önderi, kibir ve aşağılayıcı bakışlara had bildirici, Mazlumun umudu TRABZONSPOR'UMUZU anlayacak, algılayabilecek, sadece işi gereği olduğu için değil bir DEVRİMCİ takımın lideri olduğu için gece gündüz onu düşünebilecek bir teknik kadroyu bu ekibin başına getirmek sorumluluk makamındaki herkes için gönül, vicdan ve memleket borcudur.Bunun tersini yapanların ahrette iki elim yakalarındadır BU BÖYLE BİLİNE !
                                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X