.........................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 23:23.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
-
78de oyuna girdi aynı bildiğimz bgibi 2 hafta önce bi gol attı gerisi boşİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületomas jun kesin gider bu hafta prag 5 gol atmış o atamamış nasıl forvet umarım oynamamıştırTRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
bu sene transfer döneminde yine bize hüsran var galiba.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
bence bitirebilirler.kimseyi almıyoruz takım ıyı derler ve biter.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 hazirana kadar transferi bitirmek istiyormus yonetim bakalim ne olcak
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 hazirana kadar transferi bitirmek istiyormus yonetim bakalim ne olcak
eminimki bitiriler
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
he yav sırf bu golun hatrına alınır adam. adnanı alıyosan bunuda al..İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi kasımpaşa maçını izledim 90+3 te erhan küçük diye 61 numaralı bi topcu serbest vuruştan öyle harika gol attıki sanki hamiyi izledimMurdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
Yorum
-
dojakaj jun smzymek musampa jefferson yattara rissp stepanow
bunlardan bırı gıtcekte yenı bırı alcaz bu ıs yalan olur..Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
Yorum
-
Habu usak nerelidir ve hangi mevkide oynay?İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi kasımpaşa maçını izledim 90+3 te erhan küçük diye 61 numaralı bi topcu serbest vuruştan öyle harika gol attıki sanki hamiyi izledimSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeğirmendereden canı transfer etmişiz.
yaşasın helal bee seneye şampiyonuz , kuymakspordan da abuzittinide aldıkmıydı tamam uefada yarı final
Yorum
-
İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yaşasın helal bee seneye şampiyonuz , kuymakspordan da abuzittinide aldıkmıydı tamam uefada yarı final 
Muhahahaah koptum ya
Kuymakspor
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabu usak nerelidir ve hangi mevkide oynay?valla sol ayak mevkisini bilmiyom son dakkalarını izledim maçınİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleERHAN KÜÇÜK
sürmeneli aşşağı çavuşlu köyünden köylümdür kendisi kasimpaşada oynuyor 82 doğumlu falan
FANATİK trabzonsporlu
2002 de gs da oynuyordu babası bonservisini aldı mezitlisporda ii performas gösterince kasimpaşa ya geçti ve bu sezon 15 e yakın gol attı hepsi birbirinden kritik ve güzel henüz de 24-25 yaşında
köyde onla çok futbol oynadım evi 10 metre falan bana uzun boylu bide (beni çalım komasına sokardı)
ey gidi erhan abi ne zamandir görmeyrum
inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
aynen katiliyorum, super birde top kullanma kabilyeti var gibiydi bu cocugun, 1 macini izledim gozume carpmisti.İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantalyasporlu uğur serkanı cebinden çıkarır isdtanbul suyu içmis hele hele fb de amigoluk yapmış birini trabzonun midesi kaldırmazKücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum