Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sezon yeni açıldı burda daha kimleri alıp satacağız üzülmeyin
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• su işe bak yönetim nasılda çalışıyor.Haberler anında yalanlandı.Bu yönetimin stili farklı işte kendilerine özgü bir yönetme şekilleri var.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• evet 1000 sayfaya yaklastigimizda son yabancimizin kim olacagini tartisiyor olacagiz.insallah brezilya ya gitmezler..her an o korku var icimde..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @stichus
          Trabzonsporun menfaatine. Bide ana sponsporumuzu değiştirme durumu olacakmı. Fatih gelirse Fatih formaları satışa çıkacakmı, çıkarda ortada tsclub mağazaları varmı nereden bulacak taraftar.

Trabzonspor İstanbulda ne zaman hazırlık maçı yapcak
          @stichus

cevap alabilirmiyiz
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar, 10 gün önce Gaziantepspor'lu Engin Öztonga'nin misafiri olarak Antep'e gittim. Evinde sohbet ederken maç kasetlerini felan izleme fırsatım oldu. Hasagiç gerçekten çok kaliteli bir kaleci, nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum, refleksleri olsun, yan topları olsun, uzaktan şutları kontrol olsun, gerçekten çok iyi kaleci, tabi ki ben Rüştü ya da Martinez derim, fakat bunlar olmuyorsa Hasagiç gelmeli... Selametle...
            bende pazar aksamları TRT 1 de TeleLig we ptesi aksam ları NTv de elimden geldince izlemeye calıslırım..burda isledim hasagicc tmm gusel tuttugu topları gordumm...ama yedigi bir suru hatalı golude gordum....hatası dorusundan daha fazla...sen eski maclarını islemis olmayasın...

Yorum

• sayitoğlu, oturmuş oraya baykuş gibi tek işi yalanlama, ulan yalanlama yapacağına nasıl sonuca erdiririz diye çalışsana... boş adamlar hepsi BOŞŞŞŞŞŞŞ
              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Rüştü olmazsa Şükrü'yü alırız no problem
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• arkadaslar lig tv ye saldirmamiz lazim.. transfer falan hikaye bence su anda..
                  bu duzen trabzonsporun marka degerini dusurmeye calsiyor ve bizim saygi deger sirket yoneticisi yoneticilerimizin cok ilgilendigi soylenemez..
                  bu takimin sahipleri biziz.
                  takimimiza markamiza sahip cikalim ..
                  LUTFEN..
                  karaiplerde bir trazonsporlu..
                  bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak SiRSeRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bende pazar aksamları TRT 1 de TeleLig we ptesi aksam ları NTv de elimden geldince izlemeye calıslırım..burda isledim hasagicc tmm gusel tuttugu topları gordumm...ama yedigi bir suru hatalı golude gordum....hatası dorusundan daha fazla...sen eski maclarını islemis olmayasın...
                    hayır bu sezonkileri... hemşerim, eğer defansın sağlamsa kalecin de bir kat daha sağlam olmuş olur, antepin defansı ne Allah aşkına, bir bekir irtegün var, fakat bizim defansımız çok sağlam, seneye daha da sağlam olacak... Dediğim isimler olmasa Hasagiç'in gelmesinde fayda var... Tolga yı da pişirir...

Yorum

• Hacıosmanoğlu ayrılınca da çift kutup devam ediyor demek ki.

Demek ki sorun kutuplarda değil, bu ELEKTRİKLİ ortamı yarata ve "inatla" yaşatanlarda.

Burada taraftara "Transfer nasıl olur dersi" vermeye çalışan (evet sadece çalışan) kişilerin de madem bu kadar iyi biliyorlar, bir işi de başlatıp bitirdiklerini görelim. Malum, hayat kısa...

Bana bir masal anlat baba, içinde tüm yıldızlarım, içinde Trabzonspor olsun!
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• olumlu bakmaya çalışmak lazım..
                        beş dakkada değişir bütün işler!

Yorum

• allahtan bu 2 kişinin transferini haşim emmi yalanlamış. ulan elin fenerlilerinden gelecek hayır gelmesin daha iyi.
                          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                          legends never die ...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            olumlu bakmaya çalışmak lazım..
                            beş dakkada değişir bütün işler!
                            abi Polynna kitabının ismini Stichus yapalım mı şaka bi yana sen olmasan çekilmez bu forum

Yorum

• Olumlu yöne doğru değişse bari

Yorum

• Allahtan transfer dönemi 1 haziranda değilde 11 Haziranda başlıyo ))))

3 eylüle kadar çok konuşuruz daha brezilyaya gitçez ))))
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X