Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bence acilen yabancı bi orta saha alınmalı (szymek gibi mesela...)

Yorum

• nuri ziya Allah kurtarsın

nuri ve ziya birlikteliğinden bir şey olmaz ...bu görülmüştür....önümüzdeki sezonuda ilk dört hafta sonunda kaybeder, lige havlu atarız.....nuri de ziya da çağdaş futbolun gereklerini bilmiyorlar.....işimiz Allaha kaldı...tüm taraftarlara sabır diliyorum...transfer haberlerinin hepsi yalan...hiçbirine inanmayın....

Yorum

• Dengeler dogrultusunda ancak adnan var arkadaslar ne yazikki

Yorum

• gecen seneki o 5 dklari iyi biliriz
          hele brezilya da gecen dakikalar varki onlari anlatacak kelime yoktur..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• zaten bugünkü yaptığı röpörtajda Fenerbahçede devam edicegini söylemiş

"Fenerbahçe’de 12 yılım geçti. Bu saatten sonra gitmeyi düşünmek olmaz. Ben kendimi camianın bir parçası olarak görüyorum. Şu ana kadar herhangi bir görüşme yapmadım. Sanırım ligin bitmesi bekleniyor. Her zaman olduğu gibi Fenerbahçe önde gelir. Şayet ayrılırsam, bu kesinlikle benden kaynaklanmaz. 40 yaşına kadar eldiven giymek istiyorum. Son 7 yılımı da Fenerbahçe’de geçirmek tek idealim. Fenerbahçe’yi hep özümsedim, para hep ikinci plan da kaldı”

Yorum

• arkadaslar lig tv ye saldirmamiz lazim.. transfer falan hikaye bence su anda..
              bu duzen trabzonsporun marka degerini dusurmeye calsiyor ve bizim saygi deger sirket yoneticisi yoneticilerimizin cok ilgilendigi soylenemez..
              bu takimin sahipleri biziz.
              takimimiza markamiza sahip cikalim ..
              LUTFEN..
              karaiplerde bir trazonsporlu..
              bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Oh oh sevindim iki fenerlinin gelmemesine hepten İstanbul kırması bi takım olucaktık , eurolara yazık yerli oyuncu almasınlar o paralara 2 tane bile iyi yabancı alsak takım şampiyonluğa oynuycak kadroyu yalandan şişirmeye gerek yok söylenen topçular hepsi aynı ayarda hiç biri süper değil kimse abartmasın Serkan Musa'ya 100 basar Rüştü bilmem kaç basar bırakın lütfen o yüzdenmi Fener'den yabancıları çıkarınca galip gelmekte zorlanıyo iyi oldu gelmedikleri.
                DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allahtan transfer dönemi 1 haziranda değilde 11 Haziranda başlıyo ))))

3 eylüle kadar çok konuşuruz daha brezilyaya gitçez ))))
                  daha dur kardes ordan gelicez songun erciyesten emre toramani alicaz

Yorum

• İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nuri ve ziya birlikteliğinden bir şey olmaz ...bu görülmüştür....önümüzdeki sezonuda ilk dört hafta sonunda kaybeder, lige havlu atarız.....nuri de ziya da çağdaş futbolun gereklerini bilmiyorlar.....işimiz Allaha kaldı...tüm taraftarlara sabır diliyorum...transfer haberlerinin hepsi yalan...hiçbirine inanmayın....
                    stichus polyanna

sen de nostradamus

yav heyecanımızı kursağımızda bırakmayın da
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• ......................
                      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 18:12.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• her sene ayni seyler
                        önce yattarinin arkadaslarini aliriz..mansere birde pascal...sonra uzar gider bu isler..derken birde bakmissiniz yöneticelerin birisi brezilyaya gider.bekleriz güya 2 hafta icinde hersey bitecektir.olur iki ay..burda da yavas yavas topic 1000 sayfa sinirina yaklasir..
                        böyleydi her zaman bizim transfer story
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• hadi Gaziantepspor'dan engin öztonga'yı alalım, defansif orta saha, hayvan gibi vücut ve kondisyon var hem benim de akrabam, formalarınızı ben veririm
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            her sene ayni seyler
                            önce yattarinin arkadaslarini aliriz..mansere birde pascal...sonra uzar gider bu isler..derken birde bakmissiniz yöneticelerin birisi brezilyaya gider.bekleriz güya 2 hafta icinde hersey bitecektir.olur iki ay..burda da yavas yavas topic 1000 sayfa sinirina yaklasir..
                            böyleydi her zaman bizim transfer story
                            sonrada cok para verip junlar musampalar alip sezonu acariz

Yorum

• Haşim'den haber yalanlamadaki başarısını transferde de göstermesini bekliyoruz.!!
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• şu engin öztonga bize ligin ilk yarısında gol atan adam değilmi!!boşver istemiyoruz
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X