Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke Son Noktayı Koydu
    18 Ağustos 2007 / 16:56
    Fatih Tekke, haftalarca konuşulan transfer haberlerine son noktayı koydu.

Fatih Tekke, "Fenerbahçe ile anlaştım, hatta ön protokol bile yaptık. Salı ya da çarşamba günü imza için İstanbul'a geliyorum" dedi.

ACİLEN TOPLANDILAR
    Fotomaç gazetesi, Fatih ile görüştü ve ilk ağızdan imza haberini aldı: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Bu müthiş transfer haberinin ayrıntıları ise şöyle: Kontenjan nedeniyle yabancı forvet alamayan Fenerbahçe yönetimi, Belediye yenilgisi sonrası acilen toplandı.

AYRILMAK İSTİYORUM
    Sarı-lacivertliler toplantıda yıllardır peşinde oldukları Fatih Tekke için yeniden harekete geçme kararı aldılar. Bunun için de iki yönetici hemen Rusya'ya gidip Fatih Tekke ile bir araya geldi. Zenit'te mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren milli oyuncu, "Buradan ayrılmak istiyorum. Fenerbahçe'de de oynarım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin" diyerek yöneticilere yeşil ışık yaktı. Hemen Fatih'in kulübü Zenit ile temasa geçen Fenerbahçeliler, Rus ekibinin 7.5 milyon euro'luk bonservis bedeli isteğiyle karşılaştılar.

YÖNETİCİLER GİDİYOR
    Fenerbahçe ise 5 milyon euro teklif etti. Uzun pazarlıklar sonucunda sarılacivertli yönetim 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul edince taraflar el sıkıştı, Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Bu gelişmelerden sonra Fatih, gazetemize bu transferi açıkladı. Milli oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Fenerbahçe'nin yöneticileri pazartesi Rusya'ya gidecek ve küçük pürüzleri hallettikten sonra milli oyuncu ile İstanbul'a dönecek.

Fatih Tekke mutsuz
    Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.

Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istiyor." Üstüntaş, Fatih Tekke ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtti. Ancak Fenerbahçe bu iki kulüpten hızlı davranarak işi bitirmeyi başardı.

haber dogruysa diyecek bişey yok
    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• fatih fenere necati trabzon'a hayırlı olsun.......
      poetricus

Yorum

• kendısı cıkıp solemeden ınanmam kesınlıkle ama gıdersede neden gıttı demem trabzonun hıcbır futbolcusu takımdan buyuk degıldır ..! bu adamlara ne oluyor ya bu arada macta ıkı kısı sakatlandı ıkısıde darbesız yaa allah askına hıcmı kondıosyon yok huıcmı kendıne bakmıyor bu mallar yaaa ...!
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• bu ara marcelinho duisburga karsi gol atti ve takimini (wolfsburgu) ine gecird 1-0

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fatih fenere necati trabzon'a hayırlı olsun.......
            fatih gidersen sana yazıklar olsun adam değilmişsin derim sadece.. sultanmış pehh..

necati bize mi geliyo ?

Yorum

• neden butun oyuncularımızı sahıplenıyoruz anlamıyorum bhukadar duygusal olmayın arkadaslar marce artık trabzonun topcusu degıl ısterse realmadrıdde harıkalar yaratsın bızım ıcın ne farkeder kafayı cevırıp baktıgınız ıkı top cevıremeyen takımınızı ızleyeceksınız ?? fatih tekke ewet yıllarca hızmet ettı ama fenere veya baska bır takıma gıtmesı sızı neden kızıdrsın veya neden uzsunkı ??? mesela suan fenere gıtse emınım sebebı yıne yonetım olur cunkı adımdan daha cok emınımkı ılk once trabzon ıle gorusur hee fenere geldı dıyelım ozman yonetım e sorun neden bu adam buraya geldı dıye ???? bence paraları yoktur 2 mılyon verıp martınezı alamayan bır yonetım 7-9 mılyon verıp fatıhı hıc alamazlar hiiiiçççç

ayrıca necatyıyıde unutun cunkı artık turkıyede degıl ...!
              En son demir tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 17:19.
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• Trabzon yönetimi müsade etmedigi sürece Fatih Tekke hic bir Türk kulübüyle 31. agustosa kadar sözlesme imzalamayaz !!!

+

Fatih Tekke kendisi Trabzona dönmek istiyor

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fatih gidersen sana yazıklar olsun adam değilmişsin derim sadece.. sultanmış pehh..

necati bize mi geliyo ?

6. his sadece
                  poetricus

Yorum

• Trabzon yönetimi müsade etmedigi sürece Fatih Tekke hic bir Türk kulübüyle 31. agustosa kadar sözlesme imzalamayaz !!!
                    31 ağustosda zaten transfer bitiyo öyle birşey imkansız fatih bu sefer gerçekden eziklerde
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• haci dedigin sözünde dururu imarim tekke de sözünden vazgecmez

Yorum

• onlar ezıkde bız nekadar ezılıyoruz farkındamısınız ??? bunları burada konusmamız gerekıyor ???

Yorum

• sımdıye kadar hep guluyordunuzda neden sımdı ınandınız buhabere oda ayrı bır konu az fener forması gıydırmedıler fatihe ne oldu gıttımı hayır ??

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            31 ağustosda zaten transfer bitiyo öyle birşey imkansız fatih bu sefer gerçekden eziklerde
                            Trabzonspor onay vermedigi sürece bu transfer ger cek le se mez...

onay vermedigi sürece !!!!!!

Yorum

• Fatih Tekke Son Noktayı Koydu
                              18 Ağustos 2007 / 16:56
                              Fatih Tekke, haftalarca konuşulan transfer haberlerine son noktayı koydu.

Fatih Tekke, "Fenerbahçe ile anlaştım, hatta ön protokol bile yaptık. Salı ya da çarşamba günü imza için İstanbul'a geliyorum" dedi.

ACİLEN TOPLANDILAR
                              Fotomaç gazetesi, Fatih ile görüştü ve ilk ağızdan imza haberini aldı: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Bu müthiş transfer haberinin ayrıntıları ise şöyle: Kontenjan nedeniyle yabancı forvet alamayan Fenerbahçe yönetimi, Belediye yenilgisi sonrası acilen toplandı.

AYRILMAK İSTİYORUM
                              Sarı-lacivertliler toplantıda yıllardır peşinde oldukları Fatih Tekke için yeniden harekete geçme kararı aldılar. Bunun için de iki yönetici hemen Rusya'ya gidip Fatih Tekke ile bir araya geldi. Zenit'te mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren milli oyuncu, "Buradan ayrılmak istiyorum. Fenerbahçe'de de oynarım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin" diyerek yöneticilere yeşil ışık yaktı. Hemen Fatih'in kulübü Zenit ile temasa geçen Fenerbahçeliler, Rus ekibinin 7.5 milyon euro'luk bonservis bedeli isteğiyle karşılaştılar.

YÖNETİCİLER GİDİYOR
                              Fenerbahçe ise 5 milyon euro teklif etti. Uzun pazarlıklar sonucunda sarılacivertli yönetim 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul edince taraflar el sıkıştı, Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Bu gelişmelerden sonra Fatih, gazetemize bu transferi açıkladı. Milli oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Fenerbahçe'nin yöneticileri pazartesi Rusya'ya gidecek ve küçük pürüzleri hallettikten sonra milli oyuncu ile İstanbul'a dönecek.

Fatih Tekke mutsuz
                              Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.

Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istiyor." Üstüntaş, Fatih Tekke ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtti. Ancak Fenerbahçe bu iki kulüpten hızlı davranarak işi bitirmeyi başardı.
                              habu haber nereninn nerden alıntııı doğrumuu
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                habu haber nereninn nerden alıntııı doğrumuu

sence boole bır haber nerden cıkar hürriyet miiliyet sabah ve fotomacdan bırısıdır trabzon dusmanı en buyuk ezıkler bunlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X