Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    futbolculuk hayatından sonrasını da düşünmek gerek.bkz ogün
    ogün vs. gibi oyuncuların durumuna düşmek istemiyorsa bencede gitmemeli.

profesyonel olmak en çok para verene gitmektir gibi yanlış bir anlayış var. bir insan sadece parasal durumu göz önüne alıyorsa ona profesyonel değil para canlısı denir.

fatihin bu belki son büyük transferi olacak. ve yaygın profesyonellik inanışına göre en fazla parayı veren ki bu şuan fener gibi gözüküyor, takımı seçmesi lazım. diyelim fenere gitti. ve gün gelecek o macera ve sonunda oyunculuk macerası bitecek. eğer fatih yorumcu , teknikdirektör veya yazarlık yapacaksa yani futolla ilgisi devam edecekse, fenere gitmesi yüzünden Trabzonspor camiası tarafından bu hep gündemem gelecek,nasıl şimdi ogün için denen laflar onada denecek. Trabzonspor ile ilgili bir yorum yaptıgında fatih kendi işine balsın zamanında fenere gitmişti denecek.ve bir şekilde az ama çok camiadan dışlanacak.fenere giden damgası yiyecek. peki fener fatihi kabul edecek mi hayır. o onlar için Trabzonsporlu fatih olacak.2-3 yıl top oynamış sıradan bir oyuncu mamelesi görecek. yani her iki camiada farklı sebeplerden fatihi içine sindiremeyecek. hep bu karşısına çıkacak.

eğer fatih futbolculugundan sonra türkiyede futbol ile alakalı bir işte uğraşmak istiyor ise Trabzonspordan başka bir büyük takımda oynamamalı.

Yorum

• TRABZONSPOR DA DEVREDE

Trabzonspor da eski golcüsü için devrede. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak Lig TV'de katıldığı Günaydın Futbol programına eski futbolcuları Fatih Tekke ile görüştüğünü ve Fatih'in Rusya'da mutsuz olduğunu belirterek, "Fatih bizim kaptanımızdı. Bizimle olan sözleşmesini uzatmak istemediğini ve iyi bir teklif aldığını söyleyerek ayrılma kararı aldı. Biz de saygı duyduk ve gitmesine izin verdik. Ancak tabi her zaman herşey istenildiği gibi olmuyor. Kendisi ile görüştük, kulübü ile de görüştük. 7.5 milyon dolar gibi bir para talep ettiklerini söylediler. Biz de şimdi teknik heyetimize danışacağız ve karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

bu haber dallanmaya başladı ...
      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Şu anda Fatih'in yerinde olmak istemezdim
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Galatasaray bir adım öndeymiş.Yarı parasını sponsorlar karşılıyormuş,yarı parasınıda bir bankadan kredi çekilecekmiş.Bankada hazırmış!...Gaalatasaray bir adım öndeymiş ama Fener'in maddi gücü ve şampiyonlar ligi avantajıda ortada duruyormuş...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• ya bide devrede olmayın bastırın parasını alın şu adamı

Yorum

• bize gelecek futbolcu 1 0 dan sonra ukalalaşıcaksa ve ya lakayıtlacaksa gelmesin biz çok maçı 4-0 5-0 gibi skorlarla bitirebilirdik ama fatih tekke ve yattara sayesinde 1-0 mecbur kalıyorduk çünki adamlar sanki maç bimiş gibi artistlik yapıorlardı he yapsınlar ama 3-0 dan sonra o yüzden bizim forvette sağlam hırslı disiplinli bir futbolcuya ihtiyacımız var fatih tekke bunların içine girmiyor gitsin fenere o da orhan kaynak gibi kaybolur kendi bilir paşa gönlü bilir

Yorum

• angut'daki üyeler nerden haber aldi bilmiyorum ama güya 1 seneligine kiralik olarak anla$mi$lar ???

bu arada sakatliktanmi bilmiyorum, Fatih Zenit'in UEFA macinda oynamadi...
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şu anda yönetimin yerinde olmak iztemezdim. İstanbul takımları birbiri ile fatih ile yarışırken. İstasyon işi yattağı için Trabzonspor yönetimi Fatih Tekkeyi aklından bile geçiremiyormuş...

Yorum

• Radyoda yorum yapan gs li bi yorumcu sanırım.Bana pek inandırıcı gelmedi gs nin alması fatihi
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      angut'daki üyeler nerden haber aldi bilmiyorum ama güya 1 seneligine kiralik olarak anla$mi$lar ???

Sakatlıktan değil, eğer orada oynarsa transfer olacağı kulüpte oynayamayacağı durumu var galiba!...O yüzden bilerek oynamadı...Tıpkı Appiah'ın yaptığı gibi...
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Trabzonspor Transfer Dosyası' nda fatihin fenere gitmesini tartışıyoruz artık.Ne günlere kaldık yaw.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Bu kadar saçma haber mi olur 7,5 milyon dolar ve teknik heyete danışmak Bi kere böyle bi transfer yanlış olur Varsa bu kadar paran git önce yabancı transferlerini yap Bu paraya kaleci sol kanat ve golcü transferleri yapılabilir Bildikleri en iyi şey taraftarı kandırmak 2 hafta içinde yapılacak 3 transfer nerde?Peh!

Maxi Lopez FC Moskova'da
                          Bir dönem Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olan FC Barcelona'nın Arjantinli golcüsü Maxi Lopez, Rus ekibi FC Moskova'ya satıldı. La Liga ekiplerinden FC Barcelona'da forma giyen 23 yaşındaki Arjantinli forvet oyuncusu Maxi Lopez, 2 milyon euro karşılığında Rusya Ligi takımlarından FC Moskova'ya satıldı. Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard'la bir türlü yıldızı barışmayan Maxi Lopez, geçtiğimiz sezon da La Liga ekiplerinden Real Mallorca'da kiralık olarak forma giymişti.

Real Mallorca formasıyla 29 maça çıkan ve 3 gol kaydeden Maxi Lopez'in Barcelona'yla 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Maxi Lopez, Katalan ekibine 2005 yılı Ocak ayında gelmişti.
                          17.08.2007
                          Kaynak : İHA
                          Armut toplamaya devam
                          En son champions tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 11:34.

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            angut'daki üyeler nerden haber aldi bilmiyorum ama güya 1 seneligine kiralik olarak anla$mi$lar ???

Yaa şebek onlar bırak boşver Allah için canım sıkıldı mı içimden geçer bi açayımda şunlara bakayım diye, okur okur gülerim. Komik insanlar vesselam

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor Transfer Dosyası' nda fatihin fenere gitmesini tartışıyoruz artık.Ne günlere kaldık yaw.
                              Onlarca Fenerliye Shevchenko'yu alırsınız Fatih'i alamazsınız, Fatih'i ancak fotomaçta alırsınız dedik, güvendik, Rusya'ya Trabzon'daki özel sorunlarından dolayı gittiğini düşündük. Şimdi eğer bize laflarımızı yutturacaksa, her yerde konuşmamız lazım. Çünkü bu adamı biz her haliyle sevdik, kral yaptık ve söylediği sözleri baz alarak gitmeyeceğine kefil olduk. Bir futbolcu asla Trabzonspor'dan büyük değildir ama Trabzonspor'un 3-4 senesine damgasını vurmuş, bu toprakların insanı Fener forması giymemelidir...
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Fatih, umarım hayatının hatasını yapmak üzere değildir.

Bugün (veya dün) Hakan Şükür'e istediği kadar para versin asla fenere gitmez. bırakın onu fatih terim bile fenerde hiçbir zaman çalışmayacağını açıkladı. düşünün adam profesyonel bir hoca.

çünkü bunlar takımlarıyla özdeşleşmiştir ve en büyük rakiplerine gitmeleri kendilerini bir anda sıradan konuma indirecektir. burada tek kazançları alacakları para olacaktır ama değer mi değmez mi noktasında şükür ve terim değmeyeceği kanaati taşımaktadır.Ki doğrusu da budur.

kaldıki, arada fark olsada özdeşleştiği takımdan alacakları para da kendilerine ortalamanın hayli üzerinde bir refah sağlayacak noktada olacaktır.

Tekke'de ayrım noktasındadır bana göre..ya sıradan bir topçu olacak. özellikle futbolu bıraktıktan sonra bunu çok iyi anlayacak. ya da bir camiada efsane haline gelecek. seçim onun...
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X