Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneye Keceli bir Patlama yaparsa acaba Millet ne diyecek?

Merak ediyorum dogrusu!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• mehmetin ailesi Trabzonluymus sanrim

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kim demiş numaralar önemli değil

galatasaray 9 ve 99 numara ))))))

Arda ve Ümit Karan baska Forma Numarasi giyinse böyle oynayamayacaklarmi
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arda ve Ümit Karan baska Forma Numarasi giyinse böyle oynayamayacaklarmi
          ü.karanla gol rekoru kırmaya çalışan jubile yapmayan 9 numaralı oyuncuyu kıyasla ustadım.
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ü.karanla gol rekoru kırmaya çalışan jubile yapmayan 9 numaralı oyuncuyu kıyasla ustadım.

Benik aklim nerede yaw

Sen Karan (99) ile Sükür (9) kiyasliyorsun!
            Peki ben Ardayi nereden uydurdum oraya

Ben anladim simdi onu

Yorum

• İşte bizimkiler !!

Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

Seneye Keceli bir Patlama yaparsa acaba Millet ne diyecek?

Merak ediyorum dogrusu!
                ya bırak ondan bi cacık olmaz patlama yapacak doğrudur elimizde patlayacak
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bırak ondan bi cacık olmaz patlama yapacak doğrudur elimizde patlayacak

Bende olmayacagini düsünüyorum ama ya olursa?

Yandik o zaman.

Söyle bir Baslik acmamiz gerekecek:

Musta Keceli senden özür diliyoruz!

Bu Basligi acmaya yürek ister

Yorum

Benik aklim nerede yaw

Sen Karan (99) ile Sükür (9) kiyasliyorsun!
                    Peki ben Ardayi nereden uydurdum oraya

Ben anladim simdi onu
                    öyle üstadım forma numarası önemli ))))
                    bide bizim teknik menajer tribunde oturmasın )
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 19:47.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bütün bu geyik muhabbetinin arasında Trabzonolog kardeşimiz yine işi bitirmiş ve gerçekten ilgilendiğimiz iki transfer haberini bizimle paylaşmış, sağolsun.

Adı geçen her iki isim de son derece iyi olmakla beraber, orta sahada oynaması nedeniyle Würz tam isabet olur derim. Adam bir anlamda Linderoth'un 5 yaş genç olanı.

Şöyle özetliyim, Würz'ü alalım, bir de adam gibi kaleci, ben sezona umutla bakıcam!!!

Bu arada haberi çevirebilen varsa memnun olucaz...
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bütün bu geyik muhabbetinin arasında Trabzonolog kardeşimiz yine işi bitirmiş ve gerçekten ilgilendiğimiz iki transfer haberini bizimle paylaşmış, sağolsun.

Adı geçen her iki isim de son derece iyi olmakla beraber, orta sahada oynaması nedeniyle Würz tam isabet olur derim. Adam bir anlamda Linderoth'un 5 yaş genç olanı.

Şöyle özetliyim, Würz'ü alalım, bir de adam gibi kaleci, ben sezona umutla bakıcam!!!

Katılıyorum kaliteli ve genc bir oyuncu.....
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Rasmus Würtz

Full name Rasmus Østergaard Würtz

Date of birth September 18, 1983 (1983-09-18) (age 24)

Place of birth Skive, Denmark

Height1.79 m

Playing positionMidfielder

Danimarkanıın Genc yetenegi 2002 yılından beri Aalborg takımında oynuyor 14 gol atmış bu sürede Danimarka Milli takımınında oyuncusu aynı zamanda 7 kez A Milli oldu Ülkede Graversenle kıyaslanıyor takımının kaptanı...
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bütün bu geyik muhabbetinin arasında Trabzonolog kardeşimiz yine işi bitirmiş ve gerçekten ilgilendiğimiz iki transfer haberini bizimle paylaşmış, sağolsun.

Gerçekten arkadaşlar geyik muhabbetinden bıktım yeter artık, buraya girdiğimde transfer haberleri okumak istiyorum geyik muhabbeti değil. lütfen

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mehmetin ailesi Trabzonluymus sanrim
                              Hangisi Mehmet Çakırmı yoksa Dortmundlu Mehtmet Akgünmü

Yorum

• Nedir bu Polonya sevdası anlamıyorum vasatın az üstü oyuncular bunlar ne yıldızlar nede gelecek vaad ediyolar sadece kontenjanı doldururlar....

Polonyadan oyuncu alıncaksa Sol Beke alınmalı....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X