Transfer olmayınca millet birbirini yiyor burda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben sözümü tuttum diyor futbolcu alışamadı...
İşte spor yöneticiliğinden anladığı bu kadarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
GÜrcİstan U 21 İ Yendİk Transfere Gerenk Yok.anlatamadim Heralde.kalecİmİz Gol Yemedİ Kalecİ Gerekmez.Ömer Kerİm Alİ Riza Da Gol Atti Forvet İstemez.hayal Kurmak İstİyorsaniz Ona BİŞey Dİyemem Tabİ.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Transfer konusunda hata yaptılar ve de gittiler.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar neyi konusuyorsunuz anlamıyorum iki yönetimde basarısızdı sadece aradaki fark Atay Baskanın kendisinin ve yönetiminin bizlere daha fazla güven vermesiydi futbolcu daha cok bilen insanlardan olusmus olmasıydı yoksa onlarda iki ay kaleci arayıp Jefferson dallamasını getirmedilermi Sampiyonlar Ligi öncesi Tolgayı satıp mactan bir gün önce Elleri almadılarmı heleki 1 ay Brezilyada Golcü arayıp hic izlemeden Tomas Junu 3.5 Milyon Euro ödeyerek bu klubün basına bela etmedilermi al birini vur ötekine...........
Şimdiki yönetimin camia içinde en çok eleştrilmelerine neden olan şey dışa kapalı olmaları, "bir bilene" sormamaları. Atay başkan yapılan teknik hataları bir kenara koyarsak -futbolcu ve siyasetçi geçmişinin de etkisiyle- camiayı iyi bilen ve birçok dinamikle bir arada çalışmayı başaran bir adamdı. Albayrak'ın art niyetli olduğunu söyleyenlere kesinlikle katılmıyorum. Bence iyi niyetle geldi, sadece beceremedi. Ama Atay başkan'la onu kıyaslarsak da 5 defa Atay başkan derim, her şeye rağmen. Şeref tribününde Atay Başkan'ın oturduğu takım 8 savunmacıyla sahaya çıkarsa hocası o gece memleketine bilet kazanırdı en azından.
_______
Bu takıma yapılacak hiç bir transferin hiç bir şeyi değiştiremeyeceğini düşünüyorum. Zenbereği kırık saatte akreple yelkovanın ne günahı var? Ne kadar kötü yönetilirsen yönetil, teknik ekibin birazcık "teknik" olabilse çok şey değişebilirdi. Ama şimdi... Cık! Şimdi Szymek'i ilk haliyle geri alsak mesela, ne değişecek? Bekler, ön liberolar topu ileriye şişirip duruyorlar. Kim, nasıl top atacak adama? Veya Hami'yi Almanya'dan döndüğü seneki haliyle geri alsak, "sen kafana göre oyna" diyecek biri mi var takımda. Daha doğrusu işi sadece "şut" olan, koşmayan Hami bu takıma girebilir miydi? Abdullah'ı oynatsa bacağından bizim 18 yayının köşesine kazık çakıp bağlamaya kalkmaz mıydı?
Hocanın işi Ayman'la, Ferhat'la... İstediğin kadar adam al. Ya Marcel'de olduğu gibi Mercedes'ten Anadol yaratmaya kalkacak, ya da oynatmayacak. Hiç değilse borç artmasın.
Yorum
-
Emrah Yalcınalp abi güzel anlatmıs tamamen katılıyorum abime Atay Aktug konusunda fakat bu benden mi kaynaklanıyor bilemem ben öyle görüyorum
yapılacak bir-iki takviyenin 3 İstanbul Takımının kötü oldugu bu dönemde takıma hocaya ragmen olumlu yansıyacagını düsünüyorum esas cözümün Ziya Hocayla yola devam etmemek oldugunu düsünenlerdenim ama buna gücümüz yetmiyor kadromuzun cok kötü oldugunu düsünmüyorum.........
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
konuya atliyorum ama .....Martinez'i baska bir yabanci klup alicak biz yonetimin degismesini beklerken filan ve biz sonra kafamizi duvarlara vuracagiz ona yaniyorum ben...
Gerci Fenerbahce, Besiktas, Galatasaray, üçünün de kalesi saglam degil, Turkiyeden bir klube de gidebilir...There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
Martinez hayatının kazığını yedi haberiniz yok galibaİlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonuya atliyorum ama .....Martinez'i baska bir yabanci klup alicak biz yonetimin degismesini beklerken filan ve biz sonra kafamizi duvarlara vuracagiz ona yaniyorum ben...
Gerci Fenerbahce, Besiktas, Galatasaray, üçünün de kalesi saglam degil, Turkiyeden bir klube de gidebilir...
Sevinmeniz gerekiyorken üzülüyorsunuz.
Yorum
-
tebrik ederim aynen katılıyorum adam hasta ruhlu kardeşimİlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takıma yapılacak hiç bir transferin hiç bir şeyi değiştiremeyeceğini düşünüyorum. Zenbereği kırık saatte akreple yelkovanın ne günahı var? Ne kadar kötü yönetilirsen yönetil, teknik ekibin birazcık "teknik" olabilse çok şey değişebilirdi. Ama şimdi... Cık! Şimdi Szymek'i ilk haliyle geri alsak mesela, ne değişecek? Bekler, ön liberolar topu ileriye şişirip duruyorlar. Kim, nasıl top atacak adama? Veya Hami'yi Almanya'dan döndüğü seneki haliyle geri alsak, "sen kafana göre oyna" diyecek biri mi var takımda. Daha doğrusu işi sadece "şut" olan, koşmayan Hami bu takıma girebilir miydi? Abdullah'ı oynatsa bacağından bizim 18 yayının köşesine kazık çakıp bağlamaya kalkmaz mıydı?
Hocanın işi Ayman'la, Ferhat'la... İstediğin kadar adam al. Ya Marcel'de olduğu gibi Mercedes'ten Anadol yaratmaya kalkacak, ya da oynatmayacak. Hiç değilse borç artmasın.ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.
Yorum
-
arkdasalar nuri gitse simdi ronaldinhoyu ronaldoyu vs.alsa ziya yine oynatmıyacakki.adamın oyun anlayısı defansif 4lü defans 3lü önlibero.trabzonda oynaman icin defans yada defansif orta saha olmaz gerekiyor.simdi hücumu düsünen iyi bir t.d alsak bu takım sampiyonluga yine oynar.cünkü kadro kötü degil.sadece kadroda keceli hasan vs.gibi cok gereksiz kalitesiz oyuncular oynadıgı icin takım kötü görünüyor...
Yorum
-
ziya doğan gitsin ben başkana razıyım transferde istemem çünkü adamın her kadrosu defans ağırlıklı kadroyu başkan çıkartmıyor hücum oynasak geçen sene 2.dik en kötü ihtimalle başkanında kalmasını istemiyorum beceremedi ama ziya tam bir faciaUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Ya oflu arkadaşlar alınacak ama valla kastım memleket olarak deil bunu belirterek söliyim... Malum 3 Ofludan diyeyimde anlaşılsın..(hatta bu aralar bitane daha türedi ama ona yedirmezler
) O 3 Oflu gelmesinde kim gelirse gelsin..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
yönetim ve ziya gerçekten birbirlerini bulmuşlar.nasıl olurda 1-2 hafta önce transferi bitirdik dersiniz ya,hadi yönetim para gitcek diye istemez peki ziya?nasıl olurda şampiyonluktan bahsederler ya anlamıyorum gerçekten..kimse bu sene şampiyonluğa inanmıyor.trabzonspor taraftarı cahil değildir..kandırmaya çalışmayın 40.yılda şampiyonluk falan,yemezler...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum