Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pek takdir etmediğim ama doğru söze ne denir babından şu sözünüde çok tuttuğum Özkan Sümer'i yadderek;
    ''Trabzonda yıldız görmek isteyen gece gökyüzüne baksın''
    Özkan Sümeri'in o sözü tamamen kendini bağlar.Kendisi zaten hergün gökyüzüne baktığından sanırım kaç senedir alt yapıdan adam gibi biri çıkmıyor
    TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
    7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tekke için Fb 6 milyon önermiş, Zenith 7 istemiş, bugün tekrar görüşme olacakmış. Bizim teklif ise fenerinkinin 3te biriymiş.

Lig Tv
      fatih e bonservis bedeli olarak fb nin üçte birini teklif edip medyaya görüşmeler sürüyor demek tamda bir "şahsiyet" sorunudur bence ....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• fatih i sattığın fiyata almak tükürdüğünü yalamak demek
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• ya arkadaslar Fatih bızım ıcın neden bukadar onemli ??? sampıyonmu yaptı bızı de ben hatırlamıyorum yaa adam futbolcu parayı veren dudugu calar adam bızemı baglı yaaa ıstedıgı takıma gıder alla alla transfer sayfasında konu sadace fatıh tekke olmus ?? bu nasıl ıstır sanıyoruzkı fatıh trabzona geldıgınde kaldıgı yerden devam edecek oolemii ??? arkadasla 14 yasındakı bır cocugun futbol hayallerı gıbı hayaller kurmayalım lutfen madem taraftarsınız madem gercek taraftarsınız ozman fatıh fenerede gıtse ewet bızım evladımız dıyebılmelısınız gıder fenerde oynar gelır bu takımada baskan olur bu konuda bence bos yere tartısıyosunuz sampıyon olan takımımızn da cok futbolcu ıstanbula trasfer oldu ne futbolcuları kabullendık bu takımda fatıhe sesımızı cıkarırsak allah bızı carpar ...!

sankı degılmıdır mehmetalıyılmaz fenerbahce kongre uyesı (sampıyojnlugumuzu veren) sankı degılmıdır albayrak GS oyesı ve bunun gıbı nıceleri ...!
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya arkadaslar Fatih bızım ıcın neden bukadar onemli ??? sampıyonmu yaptı bızı de ben hatırlamıyorum yaa adam futbolcu parayı veren dudugu calar adam bızemı baglı yaaa ıstedıgı takıma gıder alla alla transfer sayfasında konu sadace fatıh tekke olmus ?? bu nasıl ıstır sanıyoruzkı fatıh trabzona geldıgınde kaldıgı yerden devam edecek oolemii ??? arkadasla 14 yasındakı bır cocugun futbol hayallerı gıbı hayaller kurmayalım lutfen madem taraftarsınız madem gercek taraftarsınız ozman fatıh fenerede gıtse ewet bızım evladımız dıyebılmelısınız gıder fenerde oynar gelır bu takımada baskan olur bu konuda bence bos yere tartısıyosunuz sampıyon olan takımımızn da cok futbolcu ıstanbula trasfer oldu ne futbolcuları kabullendık bu takımda fatıhe sesımızı cıkarırsak allah bızı carpar ...!

sankı degılmıdır mehmetalıyılmaz fenerbahce kongre uyesı (sampıyojnlugumuzu veren) sankı degılmıdır albayrak GS oyesı ve bunun gıbı nıceleri ...!
            olay budur işte bende bunu söylemeye çalışıyorum.Bıorakım artık fatihi ya ne yapıyorsa yapsın bizene.Gitsin fenerde top oynasın.Kendi düşen ağlamaz.Fenerde oynayanları Allah kurtarsın.Türk futbolunun en balon takımı fenerbahçe sadece paraları var ondan başka birşeyleri bilgileri,sıfatları bile yok.
            TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...

Yorum

• Fatihler gider başkaları gelir ama Trabzonspor büyüklüğünden hiçbirşey kaybetmez...Kaybeden Fatih olur Trabzon'lu fatih biter Futbolu bıraktığı zamanda biz kendisini tanımayız.

Yorum

• Gİden GİtmİŞtİr Bİz Gİdenİ DeĞİl Gİden Bİzİ KaybetmİŞtİr

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatihler gider başkaları gelir ama Trabzonspor büyüklüğünden hiçbirşey kaybetmez...Kaybeden Fatih olur Trabzon'lu fatih biter Futbolu bıraktığı zamanda biz kendisini tanımayız.

neden tanımıyormusuz ??? bız yedıgımız kabımı bılmıyoruz yoksa gittigimiz lavaboyumu ???
                  fatih trabzonludur ve trabzonsporludur ne trabzonun nede trabzonun ıpoteklı malı veya kolesı degıldır istedıgı yere gıder ıstedıgı yerde oynar
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• yaa giden nereye gıderse gıtsın bızene bız kendımıze bakalım takımda ıkı forvet sakat durumuzmuz ıcler acısı sız burada fatıh tekke konusuyorsunuz ???? fatih takımdan buyuk benmı bılmıyorum ????

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      neden tanımıyormusuz ??? bız yedıgımız kabımı bılmıyoruz yoksa gittigimiz lavaboyumu ???
                      fatih trabzonludur ve trabzonsporludur ne trabzonun nede trabzonun ıpoteklı malı veya kolesı degıldır istedıgı yere gıder ıstedıgı yerde oynar
                      bizde Trabzonsporun taraftarıyızdır..
                      Dolayısıyla
                      bu renkleri ne Fatih için sevdik ne de başkası...
                      İstediği yere gidebilir.
                      Haklısınız...
                      Bizde istediğimizi tanımayız...
                      Bizde haklıyızdır..

Bu arada açıkca söyleyeyim..
                      Ben Fatih'in Fenerbahçeye gideceğini düşünmüyorum...
                      En azından öyle umuyorum...

Bu arada Stichus'tan Masallar geri dönmüş..
                      Adile Naşit'i gelde arama yahu...

Yorum

• "giden gitsin kalan sağlar bizimdir" diye bi söz var.Fatih Tekke konusunda bu lafı söyleyemeyiz çünkü Fatih zenitin futbolcusu bırakalım da zenitli taraftarlar tartışsın fatih gitsin mi kalsın mı diiye...şimdi moda genç futbolcu,alt yapı oyuncusu...forvet istiyosunuz ergin keles diye bi adamımız var...u 21 takımına çağırıldı..oynasın adam..uyum sorunu olmaz maddi zararı olmaz,yusuf oynasın,selim oynasın....genc oyuncuları desteklemekle beraber,tomas jun ve kiki musampanın kazanılmasından yanayımm...
                        Alayina isyan ölümüne Trabzon

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pek takdir etmediğim ama doğru söze ne denir babından şu sözünüde çok tuttuğum Özkan Sümer'i yadderek;
                          ''Trabzonda yıldız görmek isteyen gece gökyüzüne baksın''
                          Benim bildiğim o ''Benden yıldız bekleyen gece gökyüzüne baksın''

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizde Trabzonsporun taraftarıyızdır..
                            Dolayısıyla
                            bu renkleri ne Fatih için sevdik ne de başkası...
                            İstediği yere gidebilir.
                            Haklısınız...
                            Bizde istediğimizi tanımayız...
                            Bizde haklıyızdır..

Bu arada açıkca söyleyeyim..
                            Ben Fatih'in Fenerbahçeye gideceğini düşünmüyorum...
                            En azından öyle umuyorum...

Bu arada Stichus'tan Masallar geri dönmüş..
                            Adile Naşit'i gelde arama yahu...

yaa zaten ben bu yaygaranın gerksızlıgınmı anlatmaya calıyorum nasılda gundem degısıyor yahu fatıh dedımı bengelıyorum dıye ??? yok ozman gerek yok bu tartısmalara gundem degıstı takımın halı vahım ama kımse ses cıkarmıyor herkesın derdı fatıh tekke ??? cıkın bu moddan yaaa bu takımda forvet yok hee dostum bu yazı sana degıl bu yazıda sadece gulme bolumu sana oda adıle nasıt espoırısınden dolayı yazının gerı kalanı ortak yorum D:

Yorum

• Demirbeyy, konu başlığının "Trabzonspor transfer dosyası ", olduğu unutuluyor sanırım.

Takımın hali içler acısyken, bunu tartışmıyoruz; FByle ilgili haberlere yorum yapıyoruz.
                              En son İHSAN tarafından düzenlendi; 20.08.2007, 16:43.
                              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Fatihi zaten bu saatten sonra almak ne kadar dogru o tartışılır ... Adamın en dogal hakkı transfer yapmak ... Asıl soru şu en baştan beri ...

Fatih niye gitti ? gitmesindeki asıl sebep neydi ? nasıl gitti ?

kimsenin bence Fatihe kızmaya hakkı yok bu anlamsız ...ve o dönemde de olan olaylar neticesinde gitmekte son derece haklıydı ...Fatihe fenere gidecek diye kızan arkadaşlar başka yerlere baksınlar .. cevap orada ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X