Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    habu haber nereninn nerden alıntııı doğrumuu
    Fotomac tan alıntı

fatih dedik kral dedik bagrımıza bastık sultan dedik fatih sultan tekke lakabı taktık fenere giderse bir daha trabzonluyum demesin
    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• ya her seneki haberler alışığımda bu senekiler bir farklı ya inanılacak cinsden yaniii
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Zaten Sultan her transfer sezonunda gidiyor fenere..
        O kadar fenere transfer ettiler adamı ama bir kere de oynadığını göremediler orada (fener eziğine karşı oynadıklarını tabiki saymıyorum)..
        Şimdi yine transfer ettiler..
        Transfer sezonu bitmeden bir iki kere daha transfer ederler.
        Her zamanki gibi havayı da alırlar...
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• az once netten bi kizla tanistim, 2 saat foruma bakmadim moralimi az duzelltim derkene ...
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Fotomaç'a nasıl inanırsınız anlamıyorum. Yıllardır yalan yazıyorlar, fb yakalası bir gazete.
            BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              az once netten bi kizla tanistim, 2 saat foruma bakmadim moralimi az duzelltim derkene ...

cok sanslısın benım durum daha kotu Galati macından sonra kafayı yememek ıcın nete daldım mynette masıum masum dolasırken bır bayanla rtanıstım aaa ne goreyım oda bu takımı tutuyor ve benden daha dertlı o gundur bu gundur baska sıtelere gırmıyorum varsın burada moralım bozulsun baska yerlerde moralıun bozulunca paylasacak kadar adamda bulamıyorsun helekıde bu bayansa
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fotomaç'a nasıl inanırsınız anlamıyorum. Yıllardır yalan yazıyorlar, fb yakalası bir gazete.

cüki sahibi sadettin saran (saran holding) yeterlı bır sebep degıolmii
                En son demir tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 17:40.
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• fotomac saran holding degil turgay ciner´in gazetesiydi ama su an yönetimi devletin elinde, turgay ciner in bütün medya sirketlerinin yönetimi su an TMSF ´da !!

Yorum

• bu yönetim trabzonspora zarar veriyor otomatikmende o zarar bizim vucudumuza geçiyor
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Hadi prica gel yavrum...
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hadi prica gel yavrum...

Ne pricası yaa elin kazmasımı bizi kurtaracak o geleceğine yerine ergin keleş oynasın çok daha iyi...
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• arkadaslar kusura bakmayın ufak bır hata yaopmısım onu hemen dusetmek ıstıyoruım fotomac sarean holdıng degıl ciner grup a ait bir gazetedır yanii daha fenaa D:

Yorum

• şuanda fatih tekke videoları izliyorum

bu arada bişey tespit ettim fenmere attığımız her golden sonra fenerli denizi gösteriyo neden
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne pricası yaa elin kazmasımı bizi kurtaracak o geleceğine yerine ergin keleş oynasın çok daha iyi...
                              ergin boş kaleden başka gol atamıyor sayın dostum. olsa olsa 3. forvet yedeği olur.
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bence bu noktadan sonra bir dolu para verip geri almak çok mantıklı değil geröekçi olmak gerekirse Fatih 30 yaşında ve sık sakatlanıyor ayrıca Trabzonspor'umuzun şu anki mali tablosunda tek futbolcuya bu kadar para verilmesi mantıklı değil ona harcanan parayla bir çok noktasında eksiği olan takıma 3-4 adam gibi transfer yapılabilir ama şu anki yönetimle bunun mümkün olmadığı zaten aşikar bunun yanında Fatih'in Fener'e gitmesi üzerine pek konuşmamak lazım sonuç olarak biz elimizdeki değerlere sahip çıkmalıyız Rusya'da mutsuzsa ve illede gelecekse bizimde maddi olarak buna gücümüz yetmiyorsa yapılabilecek bişey yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X