ya ben anlıyamıyorum abii fatihi 7,5 milyon euroya sattık aynı paraya geri almaya çalişyoruz niye sattık niye alıyoruz ya alacaktık niye sattık geri gelecekdin niye gittin yanii geri gelirse ne klüp para kazanır nede kendin ne biçim iş ben bişe anlamadım
onceden planlanmis bu hulle yolu fb icin
alisen gazproma ortak, hisselerin %40na sahip yanilmiyorsam
ve böylece fb ye gitmek iicin ancak böyle bir yola varabilidiler
yani aslında fatihde direk trabzondan fenere gidecekdi ancak gidemedi böylece ortalık duruldukdan sonra hülle yoluyla fenere gidiyor diyorsun yanii bence fatih açıklama yapmaması şaşırtıcı kendisi de istiyor olabilir
yani aslında fatihde direk trabzondan fenere gidecekdi ancak gidemedi böylece ortalık duruldukdan sonra hülle yoluyla fenere gidiyor diyorsun yanii bence fatih açıklama yapmaması şaşırtıcı kendisi de istiyor olabilir
aynen öyle
böylece yönetimde dicek biz satmadik zenit satti onu fb ye
onceden planlanmis bu hulle yolu fb icin
alisen gazproma ortak, hisselerin %40na sahip yanilmiyorsam
ve böylece fb ye gitmek iicin ancak böyle bir yola varabilidiler
Ali Şen gazproma değil gazprom Ali Şen'in Türkiye'deki şirketine ortak benim bildiğim ve diğer bildiğim ise Fatih orada mutsuzsa bile orda kalır gelmez fenere. Ama benim bildiğim Fatih ise eğer...
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
evet doğru peki bende diyorum ki bu olay iki şekilde olabilir
1.si bu hülleden fatihin zenitin fenerbahçenin trabzonspor yönetiminin haberi vardı
2.si fatihin trabzonsporun haberi yokdu fener ve zenit düzenledi bu olayıı
Ali Şen gazproma değil gazprom Ali Şen'in Türkiye'deki şirketine ortak benim bildiğim ve diğer bildiğim ise Fatih orada mutsuzsa bile orda kalır gelmez fenere. Ama benim bildiğim Fatih ise eğer...
sonucta ortaklar
hem alisen onlara degil
onlar alisene ortaksa
ozaman soz sahibi alisen demektir
evet doğru peki bende diyorum ki bu olay iki şekilde olabilir
1.si bu hülleden fatihin zenitin fenerbahçenin trabzonspor yönetiminin haberi vardı
2.si fatihin trabzonsporun haberi yokdu fener ve zenit düzenledi bu olayıı
bence hepsinin haberi vardi
taraftar tepkisinden cekindikleri cin böyle bir yola basvurdular bence
bu transferde kesin para yikanmistir
sözde avrupaya transfer olcakti fatih
pekii abii sitede yetkil kim eğer fatih tekke transferi gerçkleşirse şimdiden bir karar vereilm bir başlık altında toplanıp sakince vereceğimz tepkileri düşüncelerimizi dile getirelim sonrada bizim düşündüklerimizi medyayla paylaşalım birde tabi stadda maçda fatif tekkeye karşı paylaşalım tepkimizi
Fatih o hastabahce gidecegi yerde gitsin avrupa da dogru avrupa bir lige. Ama o hastalarin takimina giderse taraftar 1 kalemde siler ve atar belki iclerinde birkaci hala sever o onlarin bilecegi is ama genelde cogu bunu kabul etmez ve etmiyecekte. Bu hastabahceliler düne kadar Fatihe atmadigi camur yoktu simdi ise almak istiyorlar gökdeniz ile fatihe mafia diyorlardi en hafifi neyse Fatih verecegi karari bence güzel düsünmeli biz olmasakda olur ama o takima gitmesin
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Yorum