Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bundan sora transfer olmasa hangimiz şok oluruz

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya ben anlıyamıyorum abii fatihi 7,5 milyon euroya sattık aynı paraya geri almaya çalişyoruz niye sattık niye alıyoruz ya alacaktık niye sattık geri gelecekdin niye gittin yanii geri gelirse ne klüp para kazanır nede kendin ne biçim iş ben bişe anlamadım
      onceden planlanmis bu hulle yolu fb icin
      alisen gazproma ortak, hisselerin %40na sahip yanilmiyorsam
      ve böylece fb ye gitmek iicin ancak böyle bir yola varabilidiler

Yorum

• yani aslında fatihde direk trabzondan fenere gidecekdi ancak gidemedi böylece ortalık duruldukdan sonra hülle yoluyla fenere gidiyor diyorsun yanii bence fatih açıklama yapmaması şaşırtıcı kendisi de istiyor olabilir
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

yani aslında fatihde direk trabzondan fenere gidecekdi ancak gidemedi böylece ortalık duruldukdan sonra hülle yoluyla fenere gidiyor diyorsun yanii bence fatih açıklama yapmaması şaşırtıcı kendisi de istiyor olabilir
          aynen öyle
          böylece yönetimde dicek biz satmadik zenit satti onu fb ye

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onceden planlanmis bu hulle yolu fb icin
            alisen gazproma ortak, hisselerin %40na sahip yanilmiyorsam
            ve böylece fb ye gitmek iicin ancak böyle bir yola varabilidiler
            Ali Şen gazproma değil gazprom Ali Şen'in Türkiye'deki şirketine ortak benim bildiğim ve diğer bildiğim ise Fatih orada mutsuzsa bile orda kalır gelmez fenere. Ama benim bildiğim Fatih ise eğer...
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• evet doğru peki bende diyorum ki bu olay iki şekilde olabilir
              1.si bu hülleden fatihin zenitin fenerbahçenin trabzonspor yönetiminin haberi vardı
              2.si fatihin trabzonsporun haberi yokdu fener ve zenit düzenledi bu olayıı

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Şen gazproma değil gazprom Ali Şen'in Türkiye'deki şirketine ortak benim bildiğim ve diğer bildiğim ise Fatih orada mutsuzsa bile orda kalır gelmez fenere. Ama benim bildiğim Fatih ise eğer...
                sonucta ortaklar
                hem alisen onlara degil
                onlar alisene ortaksa
                ozaman soz sahibi alisen demektir

Yorum

• Eğer Tekke Fenere giderse bence para para para demiş olur.Fenere gitmesinde bizede gelmesin ispanyaya falan gitsin

Yorum

evet doğru peki bende diyorum ki bu olay iki şekilde olabilir
                    1.si bu hülleden fatihin zenitin fenerbahçenin trabzonspor yönetiminin haberi vardı
                    2.si fatihin trabzonsporun haberi yokdu fener ve zenit düzenledi bu olayıı
                    bence hepsinin haberi vardi
                    taraftar tepkisinden cekindikleri cin böyle bir yola basvurdular bence
                    bu transferde kesin para yikanmistir
                    sözde avrupaya transfer olcakti fatih

Yorum

• o zaman kendi yönetimimiz bizi mi kandırıyor

Yorum

o zaman kendi yönetimimiz bizi mi kandırıyor
                        sirf yönetim degil
                        fatih te bizi kandirmis olur
                        eger böyle bir transfer gerceklesirse

Yorum

• peki o zaman trabzonsporun bilinçli taraftarı biz olarak nasıl bir politika izlememiz lazım

Yorum

peki o zaman trabzonsporun bilinçli taraftarı biz olarak nasıl bir politika izlememiz lazım
                            orasini bilmem
                            hep birlikte karar vermek lazim

Yorum

• pekii abii sitede yetkil kim eğer fatih tekke transferi gerçkleşirse şimdiden bir karar vereilm bir başlık altında toplanıp sakince vereceğimz tepkileri düşüncelerimizi dile getirelim sonrada bizim düşündüklerimizi medyayla paylaşalım birde tabi stadda maçda fatif tekkeye karşı paylaşalım tepkimizi

Yorum

• Fatih o hastabahce gidecegi yerde gitsin avrupa da dogru avrupa bir lige. Ama o hastalarin takimina giderse taraftar 1 kalemde siler ve atar belki iclerinde birkaci hala sever o onlarin bilecegi is ama genelde cogu bunu kabul etmez ve etmiyecekte. Bu hastabahceliler düne kadar Fatihe atmadigi camur yoktu simdi ise almak istiyorlar gökdeniz ile fatihe mafia diyorlardi en hafifi neyse Fatih verecegi karari bence güzel düsünmeli biz olmasakda olur ama o takima gitmesin
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X