Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ergin boş kaleden başka gol atamıyor sayın dostum. olsa olsa 3. forvet yedeği olur.

Pardon prica dediğin adam geçen sene kıl payı kakayı geçip fifa altın adam ödülünü almıştı dimi...
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• nereye gideyisun ey yamal yamal yoluna feda olsun benim bubamın maliii vay bee

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• marcelinho´lu vfl wolfsburg su an alman bundesligada show yapiyor !!

yanarim yanarim bu adami elimizden kacirdigimiza yanarim

Yorum

• 926 sayfadır yorum yapıyorz ne gelen var nede gıden hala da yazmaya devam edıyoruz buyucu olmaya gerek yok ben solıyım ne gelecek olacak nede gıdecek gercı gıden cok olacak ama gelen
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• yok yok transfer yok 14 günde olmaz transfer
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nereye gideyisun ey yamal yamal yoluna feda olsun benim bubamın maliii vay bee

http://www.youtube.com/watch?v=japU-Tm27w4
              nere gideysun dediğinde fatih almış valizi gidiyor ya orda güldüm baya

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne pricası yaa elin kazmasımı bizi kurtaracak o geleceğine yerine ergin keleş oynasın çok daha iyi...
                adam her hafta gol atıyo bide pricayı izlemeden konuşma

Yorum

• Fatih Tekke´nin transferine onay vermemiz icin fenerbahce bize mattheus de souza´yi 1 senelegine kiralamayi teklif etmis...

gecen sezon bu oyuncunun bursadaki performansi nasildi ?

Yorum

• tüm TRABZONSPOR taraftarı onun adını tribünde anıyorken onun fenere gitmesi hiç de hoş olmaz
                    ısrarla söylediği söylerin üstüne eğer yine de fenere giderse hiç profesyonellik ayağı yapmasın
                    bu fatihin ne derece delikanlı olduğunu gösterir
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak edanur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke´nin transferine onay vermemiz icin fenerbahce bize mattheus de souza´yi 1 senelegine kiralamayi teklif etmis...

gecen sezon bu oyuncunun bursadaki performansi nasildi ?
                      Semih ve Vederson'u bonservisi ile versinler , Fatih onların olsun

Yorum

• arkadaşlar saçmalayın kimin oyuncusunu kime satıyorsunuz,komik oluyorsunuz..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Semih ve Vederson'u bonservisi ile versinler , Fatih onların olsun

ben bizim yönetimin yerinde olsam alex´i isterim yoksa onay filan vermem ...

Yorum

• fatih gitmez bence giderse sonu ogün gibi olur.trabzonda gördüğü tüm sevgi ve saygıyı kaybeder.Giderse yolu açık olsun bi dahada Trabzonspor umuzun adını ağzına almasın başka bir şey demiyorum
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• fatihi bonservisi bizdede haberim mi yok

Yorum

• burda böyle mesajlar yazıyorsunuz sonra etrafta bizle dalga geçiyorlar hamsi kafalılar diye,ayıp oluyor uşaklar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X