Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aymanın küçük maçlarda değil büyük ve zor maçlarda takıma katkısı maksimum oluyor. ayrıca transferi lig başlayıncaya bıraktılar ya, helal diyorum sadece.
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden Ayman? Neden Hasan? Neden Hüseyin? Neden çünkü oyunun tek tarafını düşünen bir hocamız var.
      Tek tarafı da düşünemiyor ki.....

* * * * * * * *
      poetricus

Yorum

• bunlar transfer için transfer yapmayacağız diyorlar doğru diyorlar. çünkü ortadaki başarısızlığı kapatmak için transfer yapacakları belli... şimdide kıvırıp iyice unutturmaya çalışıyorlar. ama sivas maçında bir kaza olsun o zaman kıyametler kopar yine
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Transfer yapmıyorlar çünkü Ziya Doğna'In adam gibi topçuyu oynatmayacağını biliyorlar..
          E o zaman neden duruyor o adam o takımda.
          Ulna bir kovamadılar şunu.
          Bir türlü kurtulamadık gitti..
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğan'dan revizyon yalanlaması !
            Ziya Doğan, kadroda azalmaya gideceği yönündeki haberleri yalanladı.
            10 Ağustos 2007 17:42
            Trabzonspor camiası çalkantılı dönemi atlatmaya çalışırken, takımını yeni sezona hazırlamaya çalışan Teknik Direktör Ziya Doğan ise basında çıkan "yıpratmaya yönelik" haberlerden dolayı sıkıntı çekiyor! Doğan son olarak "takımda revizyon" haberlerini kesin bir dille yalanladı..

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bugün bir haber ajansından servis edilen Ziya Doğan'dan revizyon sinyali" haberini yalanladı.

Haberde yer alan, 'takımdaki futbolcu sayısını indirmeye çalıştığı' yönündeki ifadeleri kesin bir dille yalanlayan tecrübeli teknik adam, yaptığı açıklamada; "Yaşanmamış olaylar yaşanmış gibi gösterilmeye çalışılıyor" ifadesini kullanırken, bunların yıpratma amacıyla yapıldığını belirtti.

Doğan, yerel bir televizyon kanalında yapıldığı belirtilen röportajın bugünlerde gerçekleştirilmediğini sözlerine eklerken, "Bu tip haberlerle taraftarımız yanlış yönlendiriliyor ve camiamız yıpratılmaya çalışılıyor" diye konuştu.

Usta teknik adam yeni sezon öncesi tüm takımlara başarı dileyerek sözlerini tamamladı.

Ajansspor

Hoca azaltmaya gitmeyecek 32 kişiyle oynayacak bütün sezon Allah bu adama akıl versin........
            .........................................................
            En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 11.08.2007, 13:45. Sebep: Forum Kurallarına aykırı sözcükler içerdiği için tarafımdan silinmiştir.
            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• 32 kişiylen mi oynayacan sezonu okadar adamın parası nı cebindenmi ödeyeceksin

Yorum

• Riquelme: "Boca'dan Ayrılıyorum"

Arjantinli oyunkurucu Juan Roman Riquelme sonunda Boca Juniors’ta oynamaya devam etmeyeceğini ve bu Pazartesi günü Villareal’e döneceğini söyledi.

Riquelme, haftalardır süren spekülasyonlardan sıkılmış olacak ki bir basın toplantısı düzenledi ve herşeyi açıklığa kavuşturdu. Arjantinli yıldız, Boca’dan ayrılacağını ve Pazartesi günü Villareal’e döneceğini belirtti.

Villareal’e dönme kararını "Birkaç gün içinde klübüm Villareal ile çalışmalara başlamam gerekiyor. En kısa zamanda kendimi Teknik Direktör Manuel Pellegrini'yle çalışmak için hazır hale getireceğim. Kendisi, sadece oyuncu-hoca ilişkisi içinde olmayı düşündüğüm biri" sözleriyle açıklayan Riquelme, hocasıyla çok samimi bir ilişkisi olmayacağını da ima etmiş oldu.

Her zaman bir Boca taraftarı olduğunu hatırlatan Arjantinli yıldız, "Villareal’de oynadığım dönemde de Boca maçlarını izlerdim. Takım arkadaşlarımdan birinin 10 numarayı giydiğini görünce, sanki o formayı ona ödünç vermişim de, döndüğümde tekrar ben alacakmışım gibi hissederdim" dedi.

Villareal'le olan kontratının 2009 yılında dolacağının altını çizen Riquelme, daha sonra tekrar Boca Juniors'a dönebileceğini, belirterek, Boca camiasına şöyle seslendi.

"Beni takımda tutmak adına elinizden geleni yaptığınız için teşekkür ederim. Ancak bir gerçek var ki, o da 31 Temmuz’dan itibaren Villareal’in oyuncusu olacağım. Kendimi orada göstermem gerekiyor."

* * * * ** **

Tamam biizmkilerin parası yokta alamıyoruz (Albayrak öyle diyor ama kesinlikle yalan) bu ezikler şu adamı nasıl alamıyorlar en azından öyle bir girişimleri bile yok bu adam tek başına şampiyon yapar bir takımı alexmiş ricoymuş delgadoymuş lincolnmüş hepsi balon bence Riquelme...............

* * * *
                poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Riquelme: "Boca'dan Ayrılıyorum"

Arjantinli oyunkurucu Juan Roman Riquelme sonunda Boca Juniors’ta oynamaya devam etmeyeceğini ve bu Pazartesi günü Villareal’e döneceğini söyledi.

Riquelme, haftalardır süren spekülasyonlardan sıkılmış olacak ki bir basın toplantısı düzenledi ve herşeyi açıklığa kavuşturdu. Arjantinli yıldız, Boca’dan ayrılacağını ve Pazartesi günü Villareal’e döneceğini belirtti.

Villareal’e dönme kararını "Birkaç gün içinde klübüm Villareal ile çalışmalara başlamam gerekiyor. En kısa zamanda kendimi Teknik Direktör Manuel Pellegrini'yle çalışmak için hazır hale getireceğim. Kendisi, sadece oyuncu-hoca ilişkisi içinde olmayı düşündüğüm biri" sözleriyle açıklayan Riquelme, hocasıyla çok samimi bir ilişkisi olmayacağını da ima etmiş oldu.

Her zaman bir Boca taraftarı olduğunu hatırlatan Arjantinli yıldız, "Villareal’de oynadığım dönemde de Boca maçlarını izlerdim. Takım arkadaşlarımdan birinin 10 numarayı giydiğini görünce, sanki o formayı ona ödünç vermişim de, döndüğümde tekrar ben alacakmışım gibi hissederdim" dedi.

Villareal'le olan kontratının 2009 yılında dolacağının altını çizen Riquelme, daha sonra tekrar Boca Juniors'a dönebileceğini, belirterek, Boca camiasına şöyle seslendi.

"Beni takımda tutmak adına elinizden geleni yaptığınız için teşekkür ederim. Ancak bir gerçek var ki, o da 31 Temmuz’dan itibaren Villareal’in oyuncusu olacağım. Kendimi orada göstermem gerekiyor."

* * * * ** **

Tamam biizmkilerin parası yokta alamıyoruz (Albayrak öyle diyor ama kesinlikle yalan) bu ezikler şu adamı nasıl alamıyorlar en azından öyle bir girişimleri bile yok bu adam tek başına şampiyon yapar bir takımı alexmiş ricoymuş delgadoymuş lincolnmüş hepsi balon bence Riquelme...............

* * * *

riquelmede ön libero tipi war sanki dimi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    riquelmede ön libero tipi war sanki dimi
                    ön libero oynarsa bile şampiyon yapar
                    poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ön libero oynarsa bile şampiyon yapar
                      harbiden he

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• riquelme bizde olsa ziya onu önlibero ronaldinho olsa solbek oynatır mustafayı salar sol acığa tamamdır bu iş...

Yorum

• Riquelme maliyet olarak Türkiye Liginden herhangi bir takımın transfer edebileceği bir oyuncu değil...Bir oyuncu Lavezzi yken onu alabilirsiniz ama o oyuncu Riquelme olduktan sonra onu kolay kolay alamazsınız...Riquelme ayarında bir oyuncu Türkiye Ligi ne gelmedi ve gelmez...

Not (Riquelme ayarındaki futbolcu) :

1- Yaşlı değildir
                          2 - Süper bir kariyeri vardır
                          3 - Ço kyetneklidir
                          4 - Dünya Kupalarında ve Kıtalarının şampiyonlar liginde mücadele etmiş,parmak ısırtmıştır
                          5 - Son oynadığı yıl kıtasının şampiyonlar ligini neredeyse tek başına kazanmıştır
                          6 - Bonservisi için 25 mil € istenmektedir
                          7 - Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptığınız,vatandaşı olduğunuz ve tuttuğunuz takım bile sizi takımında tutmak istiyordur ama bunu ojnlar bile becermez...

Son not : Bu adam 32-33 yaşından önce Türkiyeye gelmez...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Riquelme maliyet olarak Türkiye Liginden herhangi bir takımın transfer edebileceği bir oyuncu değil...Bir oyuncu Lavezzi yken onu alabilirsiniz ama o oyuncu Riquelme olduktan sonra onu kolay kolay alamazsınız...Riquelme ayarında bir oyuncu Türkiye Ligi ne gelmedi ve gelmez...

Not (Riquelme ayarındaki futbolcu) :

1- Yaşlı değildir
                            3 - Ço kyetneklidir
                            4 - Dünya Kupalarında ve Kıtalarının şampiyonlar liginde mücadele etmiş,parmak ısırtmıştır
                            5 - Son oynadığı yıl kıtasının şampiyonlar ligini neredeyse tek başına kazanmıştır
                            6 - Bonservisi için 25 mil € istenmektedir
                            7 - Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptığınız,vatandaşı olduğunuz ve tuttuğunuz takım bile sizi takımında tutmak istiyordur ama bunu ojnlar bile becermez...

Son not : Bu adam 32-33 yaşından önce Türkiyeye gelmez...
                            35 ten önce kramponları bile gelmez

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 35 ten önce kramponları bile gelmez
                              katılıyorum kramponları gelse antreman kramponudur maçda oynadığnı bile göndermez
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

süper mi...hangi kariyerden bahsediyorsun........
                                poetricus

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X