Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, kaleci transferinde Martinez'i Tolga'ya alternatif olarak düşündüklerini, ancak bu transferin gerçekleşmediğini söyledi.
    Kafkas, yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez ile ilgilendiklerinin doğru olduğunu belirterek, ''Ahmet Şahin'i isteyen Süper Lig takımları vardı. Biz de Martinez'i Tolga'ya alternatif olarak düşündük. Ama alternatif bir kaleciye istenen bonservis bedeli karşısında geri adım attık ve vazgeçtik'' dedi.
    Tolga'nın geçen sezon ligde en iyi performans gösteren kalecilerden biri olduğunu ifade eden Kafkas, ''Biz mevcut kalecilerimize güveniyoruz. Tolga da başarılı bir kalecidir ve Trabzonspor'un kalesini güvenle koruyacaktır'' diye konuştu.
    ''TRANSFERİ KAPADIK''
    Transferi ise olağanüstü bir durum olmadıktan sonra kapadıklarını kaydeden Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Kadromuz geçen yıl zaten ikinci yarı en fazla puan toplayan takımdı. Serkan, Adnan ve Jabi gibi çok iyi transferler yaptık. Bir de özgüvenini kazanan Tayfun geri döndü. Bu sene savaşan, inanan, ekip ruhu taşıyan kadromuzla hedeflerimiz doğrultusunda mücadele edeceğiz.''
    Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Trabzonspor'a geldiğinden bu yana ilk kez sezon başı çalışma fırsatı bulduğunu vurgulayan Kafkas, ''Defanstaki sakatlıklardan dolayı şansızlık yaşıyoruz ama hocamız kadroyu iyi biliyor. Onun en iyi kadroyu sahaya süreceğine inanıcımız tamdır'' diye konuştu.

29.06.2007
    Kaynak : AA

Arkadaslar hemen kulübü e-mail yagmuruna tutalim!!! Bunlar bizimle alay etmeye basladilar, her biri baska birsey söylüyor. ALLAH rizasi icin, eger icinizde zerre kadar TRABZONSPOR aski varsa bu olayda sessiz kalmayin!!!

Yorum

• Bu haber tam bir skandal
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu haber tam bir skandal

EVET REZALET!!!

Özgüvenini kazanan Tayfun geri dönmüs.
        Ya 3 kötü Mac sonrasi özgüvenini tekrar kaybederse?

Martinez Alternatifmis

Tolga en iyi Performanslardan birini göstermis

Yapilan Takviyeler ile güclendik tamam ama ya acik kalan yerlerimiz?
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• cem gönderilecekler arasında )))martinez geliyomu ))))
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Bu haber tam bir skandal
            hangisi degilki

Yorum

• OLAY BİTMİŞTİR

Yönetim istedi, Doğan onayladı ve Trabzonspor transfer defterini kapattı...

Başkan Albayrak'ın görüştüğü Doğanın, "Her kararınıza saygılıyım. Bizim iyi bir kadromuz var" demesi üzerine Trabzonspor transferi erken kapattı. Tek açık kapı Martinez için bırakıldı...

TEK AÇIK KAPI

Trabzonspor, taransferi sürpriz bir şekilde erken noktaladı. Futbol Federasyonunun yabancı oyuncu konusunda 6+2ye onay vermemesi nedeniyle transferde eli kolu bağlanan Bordo-Maviiler, teknik direktör Doğanın da onayı ile birlikte transfere noktayı koydu. Başkan Nuri Albayrak ve yönetim, aldığı kararı teknik direktör Ziya Doğan ile paylaşırken, Doğanın da karara saygılı olduğunu belirtmesi üzerine transfer erken kapatıldı. Taransferde tek açık kapı Sakaryasporun Kolombiyalı file bekçisi Marteniz için bırakıldı.

SAVAŞÇI TAKIMIZ

Trabzonspor Teknik Direktör Ziya Doğan ise transferde olsun, başka konularda olsun yönetim ile karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını belirtirken, "Şu anda yönetim kuruluyla mükemmel bir uyum içerisindeyiz. Birileri bunu görüyorlar ve transferde olsun başka konularda olsun art niyetli davranıp bu uyumu bozmaya çalışıyorlar. Her şeyimizle yakından ilgilenilen bu süreçte yapılamaya çalışılanlar maksatlıdır. Trabzonsporlular oyuna gelmesinler" diye konuştu. Doğan, savaşçı bir takıma sahip olduklarını, yaptıkları transferlerle güçlendiklerini de belirtirken, "Bizim iyi bir kadromuz var. Transferin kapanması yönetimin tasarrufudur" dedi.

Allah belanızı versin yazıklar olsun hepinize
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor tarihi bu kadar rezil ve beceriksiz bi yönetim görmedi..
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Bu haber tam bir skandal

yönetimin görevde kaldığı her dk bir skandal zaten
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Bu haber tam bir skandal
                    Yok abi skandal filan degil, baksana yöneticiler actigim basligi hemen kapatti bile!!! Yönetimlerinin elestirilmesini istemiyorlar!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok abi skandal filan degil, baksana yöneticiler actigim basligi hemen kapatti bile!!! Yönetimlerinin elestirilmesini istemiyorlar!!!!!!!!!!!!!!

bura açmadımı seni? yazacaklarını buraya yaz işte..

Yorum

• SAKIN KAÇMA!

İBRAHİM CEVAHİR
                        icevahir@abcmedya.com

Süper Ligin bütün takımları noksanlarını tamamlamak için ciddi bir çalışma içine girdiler.

Ne yazık ki Trabzonspor yönetimi ciddi bir çalışma içinde olmadı. Ciddi çalışma olabilmesi veya ciddi düşüncelerin yapılabilmesi ciddi adamların işidir. Ama görülüyor ki; Trabzonspor Başkanı oyalama, aldatma, kandırma ile verdiği sözü tutmuyor, söylediğini yapmadan boş vakit geçiriyor ve sonunda da bırakıp kaçma hazırlığı içinde görülüyor.

Bu yanlış yapıldığı takdirde, söz verdiğiniz süper futbolcuyu şahsınız almadığı takdirde, söz verdiğin bizlere bu hesabı da vereceğini unutma.

Trabzonsporun üyesi dahi olmadan Trabzonspor başkanlığını yakalamış olabilirsin; ama verdiğin sözleri yerine getirmediğin takdirde sokağa da çıkamayacağını unutma.

Benimle konuştun.

Senin duygusal yanlışlarla dolu olduğunu yeni yakaladım. Sakın ola ki 7 trilyon borçla aldığın Trabzonsporu 30 trilyon borca çıkarıp gitme. Şu anda bile kimi alman gerektiğini bilmeyen sarhoş konumunda olduğunu maalesef görüyorum.
                        Tekrar ediyorum, Trabzonsporu elinize aldığınız noktadan getirdiğiniz bu günkü nokta, sizin yanlışlarınız ile doludur.

Bu hataları düzeltmeden, Trabzonspora verdiğin zararı halletmeden sakın ve sakın kaçmayı düşünme. Bunun vebali ağır, sorumluluğu ağır, suçluluğu ağır....Bu hesabı vermeden atlayabileceğinizi düşünüyorsanız o zaman sizin aklınızı da kaybettiğinizi düşünürüm.

Zannediyorum bozduğun düzeni yerine getirecek kadar maddi gücün var. Aklın da varsa bunu yerine getirmeden kaçmaya teşebbüs etme.

Trabzonspor başkanlığına aday olmayı düşündüğünüzde benimle konuşarak erdiğiniz özleri anlatmak için İbrahim Hacıosmanoğlu ile bana gelmiştiniz, o zaman verdiğin sözleri unutma!

Alacağın süper futbolcu dahil yaptığın vaatleri yerine getirmeden ne cemiyetin ne Trabzonspor cemaatinin arasında bulunabilirsin.
                        Trabzondan yolcu olarak dahi geçebileceğini de zannetmiyorum.

Şimdi gelsinde stichus yalancı baskanını savunsun dediklerinin hepsi yalan cıktı nerede stichus şimdi onunda yüzü yok buralarda gelip bu adam yalancının tekimiş demeye......
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• demınde ben bu nurı ve yonetımıne ısyan bayragını actım sılınmıs...alla halla...yonetım ne karısır burası trabzonsporluların yerı degıl mı.?

Yorum

• of yaa hergun transfer yaptik mi diye gir nete tv lere bak ama hic bir yerde bizden bahseden yok
                            bahsettikleri haberler ise ts kuzu cevirdi, mangal party yaptilar falan filan.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bura açmadımı seni? yazacaklarını buraya yaz işte..
                              Sana mi soracam neyi nereye yazacagimi??? Senin gibi hic birseyin umrunda olmadigi insanlar oldugu sürece TRABZONSPOR hic bir zaman basarili olamaz!!!!!! Hep sizin bu duyarsizliginiz yüzünden, adamlar transferi kapattik diyor, siz sessiz kalin bakalim!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SAKIN KAÇMA!

İBRAHİM CEVAHİR
                                icevahir@abcmedya.com

Süper Ligin bütün takımları noksanlarını tamamlamak için ciddi bir çalışma içine girdiler.

Ne yazık ki Trabzonspor yönetimi ciddi bir çalışma içinde olmadı. Ciddi çalışma olabilmesi veya ciddi düşüncelerin yapılabilmesi ciddi adamların işidir. Ama görülüyor ki; Trabzonspor Başkanı oyalama, aldatma, kandırma ile verdiği sözü tutmuyor, söylediğini yapmadan boş vakit geçiriyor ve sonunda da bırakıp kaçma hazırlığı içinde görülüyor.

Bu yanlış yapıldığı takdirde, söz verdiğiniz süper futbolcuyu şahsınız almadığı takdirde, söz verdiğin bizlere bu hesabı da vereceğini unutma.

Trabzonsporun üyesi dahi olmadan Trabzonspor başkanlığını yakalamış olabilirsin; ama verdiğin sözleri yerine getirmediğin takdirde sokağa da çıkamayacağını unutma.

Benimle konuştun.

Senin duygusal yanlışlarla dolu olduğunu yeni yakaladım. Sakın ola ki 7 trilyon borçla aldığın Trabzonsporu 30 trilyon borca çıkarıp gitme. Şu anda bile kimi alman gerektiğini bilmeyen sarhoş konumunda olduğunu maalesef görüyorum.
                                Tekrar ediyorum, Trabzonsporu elinize aldığınız noktadan getirdiğiniz bu günkü nokta, sizin yanlışlarınız ile doludur.

Bu hataları düzeltmeden, Trabzonspora verdiğin zararı halletmeden sakın ve sakın kaçmayı düşünme. Bunun vebali ağır, sorumluluğu ağır, suçluluğu ağır....Bu hesabı vermeden atlayabileceğinizi düşünüyorsanız o zaman sizin aklınızı da kaybettiğinizi düşünürüm.

Zannediyorum bozduğun düzeni yerine getirecek kadar maddi gücün var. Aklın da varsa bunu yerine getirmeden kaçmaya teşebbüs etme.

Trabzonspor başkanlığına aday olmayı düşündüğünüzde benimle konuşarak erdiğiniz özleri anlatmak için İbrahim Hacıosmanoğlu ile bana gelmiştiniz, o zaman verdiğin sözleri unutma!

Alacağın süper futbolcu dahil yaptığın vaatleri yerine getirmeden ne cemiyetin ne Trabzonspor cemaatinin arasında bulunabilirsin.
                                Trabzondan yolcu olarak dahi geçebileceğini de zannetmiyorum.

Şimdi gelsinde stichus yalancı baskanını savunsun dediklerinin hepsi yalan cıktı nerede stichus şimdi onunda yüzü yok buralarda gelip bu adam yalancının tekimiş demeye......

stichus şimdi tatil yapıyodur..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X