elimizde kaliteli bir adam vardı kazanmak yerine maalesef kaybettik...ziya hoca şu musampa üzerinde biraz ısrarcı olsaydı birazda oyucuyu anlama yolunu deneseydi bence çok faydalı olabilirdi....şimdi elimizden nasıl çıkarırız onu düşünüyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası bir paylaşım platformu herkes fikrini ortaya koyar. Hiç izlemediğim bir oyuncu hakkında neden yorum yapayım ? Mantıksız konuşmayalım .
Ben kötü bir oyuncu olduğunu söylemedim. Geçmişte büyük bir yıldız olacağı gözüyle bakılan bir oyuncunun bu aşamayı kaydedemediğini ve yerinde saydığını belirttim. 3 sene önceki Uğur üzerine bir şeyler katabilseydi şu an Antep'e transfer olmazdı.
Senin bakış açınla Uğur müthiş bir yetenek , Murat trabzonun sol beki , Ali ve Özer trabzonda oynayacak kapasitede oyuncular olabilir.
Bence Uğur iyi bir oyuncu , Murat Ocak 2. lig kapasitesinde , Ali ve Özer en az 1 yıl düzenli oynayabileceği bir takımın 11'inde olmalı.
Bunlar subjetif yaklaşımlar. Bunlar üzerinden yargıya varman çok yanlış.
dediklerin çok doğru fakat arkadaşların haklı olduğu bi yer var. keçelinin olduğu takımda murat, ömer rızanın olduğu takımda ali, hasanın olduğu takımda özer hayli hayli top oynar. uğur yıldırımda bunun cabası
VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
ooooofffff
Yok en büyük transferimiz yönetimin transferi olur.
Bu yönetimi gönderirsek gerisi gelir zaten. yeni yönetim bu Ziyanı hemen gönderir.
Bu şartlar altında ben Aralıka kadar futbola ara vermeyi düşünüyorum.
Ama Trabzonda bulunduğum süre içerisinde Sivas maçını izlerim belki !Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
-
ya siz neyden bahsediyonuz ceyhunu gonderirsenız teknık gucu yuksek bi oyuncu kalmıyorkı trabzona kattıgı basarıları bılmıyormusunuz ceyhunu nereye gonderıyonuz. siz simdi hangi takıma gitmesi gerektıgınıde belıtlemıssınızdır allah bilir...Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........
Yorum
-
Senin yorumundur ama Uğur Yıldırımın kendini geliştiremediğini heerenvenden daha küçük bir takıma transfer olması mı gösterir Heerenvenin kadrosu ile antepi mi karşılaştıracaz Uğur heerenvende her maç oynayamaz ama antepde ilk 11 de oynayacak bence bu sezon lige renk kataacak oyunculardanİlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası bir paylaşım platformu herkes fikrini ortaya koyar. Hiç izlemediğim bir oyuncu hakkında neden yorum yapayım ? Mantıksız konuşmayalım .
Ben kötü bir oyuncu olduğunu söylemedim. Geçmişte büyük bir yıldız olacağı gözüyle bakılan bir oyuncunun bu aşamayı kaydedemediğini ve yerinde saydığını belirttim. 3 sene önceki Uğur üzerine bir şeyler katabilseydi şu an Antep'e transfer olmazdı.
Senin bakış açınla Uğur müthiş bir yetenek , Murat trabzonun sol beki , Ali ve Özer trabzonda oynayacak kapasitede oyuncular olabilir.
Bence Uğur iyi bir oyuncu , Murat Ocak 2. lig kapasitesinde , Ali ve Özer en az 1 yıl düzenli oynayabileceği bir takımın 11'inde olmalı.
Bunlar subjetif yaklaşımlar. Bunlar üzerinden yargıya varman çok yanlış.
Bu yıl öne çıkacak oyuncular
Uğur Yıldırım
Murat Ocak
Özer Hurmacı
Ali Güzeldal
Tevfik KöseEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
ne kattı ceyhuun ilk maçt gol attı 3-5 asist yaptı ama 300 tane top kaybetti bencil bencil oynadı bjk maçında kaç tane golden etti biziİlk olarak tuncii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya siz neyden bahsediyonuz ceyhunu gonderirsenız teknık gucu yuksek bi oyuncu kalmıyorkı trabzona kattıgı basarıları bılmıyormusunuz ceyhunu nereye gonderıyonuz. siz simdi hangi takıma gitmesi gerektıgınıde belıtlemıssınızdır allah bilir...
otelul maçında bencillikten 1 pas vermedi kendini trabzondan üstün görüyor onun tekniğine ihtiyaç yok ver onu ankaraspora al özeri adamlar kabul eder BİZ de trabzonlu bir oyuncu alır bir bencilden kurtuluruzEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
fenerbahçe taraftarları bile bu oyuncuyu istiyor ÖZERİ sakın fb forumlarında ne işin var demeyin
google a özer hurmacı yazınca 2.sırada antu.com çıkıyor 10 000 tane konu açalım belki yönetim görür diyolar 1 kişi yokmu şu adamı yönetime önerecek Ama ben yapacam 2-3 sonra trabzona gidiyorum yönetimin suratına vurcam bu adamı nasıl görmmüyorsunuz nasıl gözlemcileriniz var KÖR mü bu adamlarEy Türk Gençliği!
Yorum
-
Dünya çapında bir yıldız alacakmışİlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben 2 ağustosta bi transfer bekliyorum bakalım hayırlısı
Bakacaz kimi alacak hakan şükürümü
Onada şükür
Yorum
-
benim resmi siteye atmadığım mesaj kalmadı ama malesef bizimkiler biraz sağır işitmede zorluk çekiyolar...İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://forum.antu.com/KonuOkuZiyaret...ID=116&kID=496
fenerbahçe taraftarları bile bu oyuncuyu istiyor ÖZERİ sakın fb forumlarında ne işin var demeyin
google a özer hurmacı yazınca 2.sırada antu.com çıkıyor 10 000 tane konu açalım belki yönetim görür diyolar 1 kişi yokmu şu adamı yönetime önerecek Ama ben yapacam 2-3 sonra trabzona gidiyorum yönetimin suratına vurcam bu adamı nasıl görmmüyorsunuz nasıl gözlemcileriniz var KÖR mü bu adamlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum