Giresunspor’da imza şov
İçte Üç Dışta 6
Teknik Direktör Akif Başaran ile anlaşılmasının ardından vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başlayan ve iç transferde üç, dış transferde ise Kartalspor’dan Ünal ile Yimpaş Yozgatspor’dan Tayfun’la anlaşan Giresunspor, dün üç oyuncuyla daha anlaştı. Yeşil-beyazlılar, uzun süredir takip ettiği Trabzonspor’un genç oyuncularından Burak Keskin ve Emrah Kol ile Sarıyerspor’un takım kaptanı Uğur’a imza attırdı. Bonservisi elinde bulunan sol kanat oyuncusu Uğur ile bir yıllık sözleşme yapılırken, Trabzonspor’dan alınan oyuncuların ise bonservisleriyle birlikte alınacağı açıklandı.
Uğur Sabırsızlanıyor
Yedi yıl Sarıyerspor’da forma giyen Uğur, Giresunspor gibi büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sarıyer’de daha önce birlikte oynadığı Ümit Teke ve Ahmet’ten Giresunspor ile ilgili çok güzel şeyler duyduğunu söyleyen Uğur; “Giresunspor’un çok muhteşem bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu biliyordum. 2000-2001 sezonun da Pazarspor forması altında Giresunspor’a rakip oldum. O maçı kazanan biz olmamıza rağmen Giresunspor taraftarı, takımını maç sonrasında alkışlarla soyunma odasına gönderdi. Böylesine muhteşem bir taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Giresunspor’da başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.
Başarılı Olacaklar
Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Sarıyerspor’da 16 gol atan Emrah ile Arsinspor’da oynayan orta saha oyuncusu Burak, yeni sezonda Yeşil-beyazlı ekibin başarısı için ter dökecekleri için mutlu olduklarını ifade ederek; “Giresunspor hedefleri olan bir takım olduğunu Türk Telekom Lig A’ya terfi ederek gösterdi. Bizler de hedefleri büyük olan oyuncularız. Giresunspor’un taraftarına hayranız. Böylesine muhteşem bir taraftarla Lig A’da fırtına gibi eseceğimizi düşünüyoruz. Giresunspor forması altında başarılı olarak, bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştular.
Trabzonspor bu iki oyuncuyu bedavaya veriyorda peki önümüzdeki yıl Giresun birinci lige cıkınca ve Emrah cok basarılı olursa bedava verebileceklermi bize yazıklar olsun niye kiralamıyorlar da satıyorlar biz özürlümüyüz anlamıyorum Canı bonservisiyle Emrah bonservisiyle Ali Güzeldalı bonservisiyle ver oh .......

.jpg)

Yorum