Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZON DA SESSİZLUK
    Başkan Nuri Albayrak transferde ‘bekle gör’ taktiği uyguluyor. Başkanın amacı, biraz daha zaman kazanıp yabancıların fiyatlarını aşağıya çekmek
    TRABZONSPOR, taransferi sürpriz bir şekilde erken noktaladı. Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu konusunda henüz net bir açıklama yapmaması nedeniyle transferde eli kolu bağlanan bordo-mavililer, teknik direktör Doğan’ın da onayı ile transfere son noktayı koydu. Başkan Nuri Albayrak ve yönetim, aldığı kararı teknik direktör Ziya Doğan ile paylaşırken, Doğan’ın da karara saygılı olduğunu belirtmesi üzerine transfer çalışmaları durduruldu...ÖZELLİKLE 3 futbolcu daha almanın hesaplarını yapan Trabzonspor’da basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, takımdaki oyuncuların yeterli olduğunu açıkladı. Başkan Nuri Albayrak ise transfer girişimlerini şimdilik durdururken, ‘Ne acelesi var’ diyerek İntertoto maçlarını beklediklerini vurguladı. İntertoto’ya bu takımla gireceklerinin altını çizen başkan Albayrak, “Rakamlar çok yüksek, amacımız biraz daha zaman kazanıp fiyatları düşürmek. Ama 2 transfer daha yapabiliriz” dedi...SAYISIZ futbolcuyu izleyen ve takip eden Trabzonspor’da kaleci konusunda gözler yeniden Martinez’e çevrildi. Sakaryaspor kulübünün 4 milyon eurodan fiyatını açtığı Kolombiyalı kaleci de 1.5 milyon euroya kadar inildi. Albayrak ise Kolombiyalı kaleci için son olarak 1 milyon dolar ve kaleci Ahmet’i teklif etti. Martinez’in transfer edilmesi durumunda Jefferson’un İstanbul Büyük Şehir Belediyespor’a verileceği sızan bilgiler arasında.

Yorum

• Doğan forveti ikiliyor

GEÇEN sezon oyun tarzı nedeniyle eleştiriler alan ve 4-2-3-1 sistemini uygulatan teknik direktör Ziya Doğan, yeni sezonda 4-4-2 sistemine geçmeyi planlıyor. Savunma yönü güçlü yapıdan vazgeçmeyen Doğan, ikili forvete dönmeyi planlarken, Umut’un yanına Ersen veya Ömer Rıza’dan birini monte edecek. Doğan’ın rakiplere göre zaman zaman oyun sistemini 3-5-2’ye çevirmeyi düşündüğü belirtildi.

Yorum

• Gençler’e tam not

TRABZONSPOR’UN, Gerede kampında 3 genç futbolcusu dikkat çekti. Orta sahanın sağ kanadında oynayan Yusuf, defans ve sol kenarda görev yapan Eyüp Kadri ile birlikte stoperde mücadele eden Selim Ziya Doğan’ın gözdeleri oldular. Yusuf geçtiğimiz sezon Darıca Gençlerbirliği’nde, Eyüp Kadri Sarıyer’de, Selim ise Akçaabat Sebatspor’da kiralık olarak forma giymişti.

Yorum

• Fener'den Fatih Tekke harekatı

Fenerbahçe yönetimi, federasyonun yabancı sınırlamasını kaldırmaması ihtimaline karşılık yerli forvetlere öncelik veriyor. Önce Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan gündeme geldi, hatta futbolcuyla anlaşıldı. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, Karan'ı bırakmadı. Sarı-lacivertliler bunun üzerine geçen yıl transfer etmek istedikleri ama Zenit'e kaptırdıkları Fatih Tekke'yi yeniden gündemlerine aldılar

YÖNETİM ENGELLEDİ
          FENERBAHÇE'DE Fatih Tekke sesleri... Şampiyonlar Ligi'nde başarı için güçlü bir kadro kurmayı amaçlayan sarı-lacivertliler dünyaca ünlü bir golcüyü almak istiyor. Ancak federasyonun yabancı sınırlamasını kaldırmaması ihtimalini düşünen yönetim yerli forvetleri de transfer listesine ekledi. İlk önce Galatasaraylı Ümit Karan ile temasa geçildi ve her konuda anlaşıldı. Ancak takımıyla 3 yıllık anlaşması olan Karan'ı sarı-kırmızılı yönetim bırakmadı. Fenerbahçe de Fatih Tekke'ye yöneldi.

GOVOU İLE ANLAŞILDI

MİLLİ oyuncuyu geçen yıl Trabzon'dan almak isteyen Fenerbahçe, ciddi girişimler yapmış ancak bu transferi bitirememişti. Zenit'e giden ve Rusya'da mutsuz olduğunu açıklayan Tekke için yabancı sınırlaması bu haliyle kalırsa yeniden harekete geçilecek. Fenerbahçe'nin, Lyon'da forma giyen 27 yaşındaki forvet Sdney Govou ile de ilgilendiği öğrenildi. Juninho ile sorunlar yaşayan Govou, Tuncay gibi savaşçı bir yapıda. Yıldız oyuncu geçen yıl 39 maçta 3 gol kaydetti.

Yorum

• Carlos şov yaptı

Bu Carlos başka!
            Carlos, Trabzonspor'un Dorukkaya'da yaptığı son antremandaki şovla herkesin beğenisini kazandı. Ama bu Carlos başka Carlos... Şov sahibi Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı Roberto Carlos değil, Serkan Balcı'nın Carlos isimli köpeği.

Hayatı köpeği
            Carlos'un çok akıllı olduğunu söyleyen Serkan Balcı, "İdman ve maç sonrasında kalan zamanımın büyük bölümü Carlos ile geçiriyorum" derken sözlerini şöyle tamamladı; "Trabzonspor'a gelmekten son derece mutluyum."

eğer serkanın köpeği carlos türk statüsündeyse transfer edelim onu:-)

Yorum

• Ceyhun'un sorunu yok

Ceyhun Eriş'in çalışmalara katılmasından sonra kampa gözle görülür bir hareketlilik geldi. Basında hakında çıkan yazılara kulak asmadığını söyleyen Ceyhun, "Benim Trabzonspor ile bir yıllık sözleşmem var. Ne yönetim, ne de hocam Ziya Doğan ile aramızda bir problem yok" dedi.

Yorum

• ROTA ARJANTİN!

Lavezzi veya Palermo’dan birinin gol silahı olarak transfer edileceği ileri sürüldü. Lavezzi’nin genç ve bonservisinin yüksek olması yönetimi kara kara düşündürüyor. Yine da pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. Palermo’da alternatif olmayı sürdürüyor. Yabancı kontenjanına göre yerli isimler arasında Mehmet Çakır, Özer Hurmacı, Engin Baytar, Bekir, Kemal Okyay, Serhat, Uğur, Selçuk ve Erman Kılıç başı çekiyorlar

Doğan’da Onları İstiyor
                Trabzonspor’un yabancı transferde kader günleri yaklaşırken, forvet olarak Arjantin’in San Lorenzo takımında forma giyen 22 yaşındaki Ezeguiel Ivan Lavezzi ile Boca Juniors’un gol makinesi Martin Palermo gündemdeki yerlerini koruyorlar. Bu iki isimden birisinin takıma takviye edileceği konuşuluyor. Lavezzi’nin bonservis bedelinin yüksek olması sıkıntı yaratıyor. Palermo ise bonservisi elinde olmasına karşın, 34 yaşına gitmiş olması kafalarda soru işareti yaratıyor. Kaleci olarak Martinez, Bobadilla, Herpoel gibi isimler konuşulurken, oyun kurucu olarak önerilen bir dönem Milan’da oynayan, Paris Seint Germaen’in yıldız ismi Vıkash Dhorosso’ya Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ‘Yaşlı’ diye karşı çıktığı belirtildi.

Yerli Alternatif Liste Hazır
                Futbol Federasyonunun bugünkü toplantısında belirleyeceği yabancı kontenjanına göre kadrosuna yeni takviyeler yapmayı planlayan Bordo-Mavili yönetim bir yanda da Teknik Direktör Ziya Doğan’ın verdiği liste doğrultusunda yerli oyuncularla ilgili de çalışma yürütüyor. G.Birliği’nden Engin Baytar ve Mehmet Çakır yerli isimlerinin başında yer alıyor. Fenerbahçe’den Uğur Boral, Selçuk Şahin, Ankaraspor’dan Özer Hurmacı, Kayserispor’dan Kemal Okyay, Gaziantepspor’dan Bekir, Elazığspor’dan Erman Kılıç gibi isimler de yeniden listeye giren oyuncular oldular. Ufukhan’ın Çaykur Rizespor’a transfer olması halinde bu takımdan Serhat Akyüz istenecek. Yönetimin 3 oyuncu transferi yapacağı dile getirildi

Yorum

• ‘Şampiyonluk istemeyin Genç isimleri kazanalım’

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın 3 gün önce Gerede Kampında Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Transfer Komitesi Üyeleriyle yaptığı transfer zirvesinde ilginç bir talepte bulunduğu ortaya çıktı. Yöneticilerin, “Takımda çok sayıda genç var. Bunlara şans ver. Fazla transfer isteme” şeklindeki isteği karşısında Teknik Direktör Doğan’ın, “Ben sizden çok daha fazla genç oyuncuyu oynatmak, kazanmak ve vitrine etmek isterim. Ancak sizler yöneticiler olarak kesinlikle şampiyonluktan söz etmeyeceksiniz. ‘Bu sezon hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur’ demeyeceksiniz. Ben de gençleri oynatıp kazanacağım. Topluma, ‘Biz 3 yıllık bir plan yaptık. Bu plan dahilinde hedefimiz 3 yıl sonra şampiyonluktur’ şeklinde mesaj verin. Ben de elimdeki gençleri kullanayım” dediği kaydedildi.

Baskı Altında Oluyoruz
                  Doğan’ın aynı sohbet sırasında, “Trabzonspor 24 yıldır şampiyonluk yaşamamış. Herkes şampiyonluk bekliyor. Yönetici de şampiyonluk vaadinde bulunuyor. Biz o zaman büyük baskı altında kalıyoruz. O zaman şampiyonluğa ulaşabilecek, o baskıyı kaldırabilecek tecrübeli oyuncular arıyoruz. Genç oyuncular, lig boyunca yaşanabilecek baskılar karşısında zorlanıyorlar. Bocalıyor ve sıkıntı yaşanıyor. Bunun için yapılması gereken yeni bir programdır. Bunun topluma iyi anlatılmasıdır. Taraftarın ikna edilmesidir. Bunlar yapıldığı zaman biz de gönül rahatlığı içinde genç ve yetenekli oyuncuları sahaya sürebiliriz” ifadelerini kullandığı dile getirildi. Yöneticilerin de Doğan’a hak verirken, bundan sonra daha dikkatli mesajlar vermeye çaba harcayacaklarını dile getirdiler.

Yönetimle Sorunum Yok
                  Teknik Direktör Doğan bir açıklama yaparak yönetim kuruluyla uyum içerisinde yola devam ettiklerini belirtti. Doğan, “Bu uyumu bozmaya hevesli olanlar amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi. Yönetim Kurulu’ndan istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Gerede kampını ziyaret etmesi sırasında kendisine “Hoş geldin” demesinin dahi farklı boyutlara çekilemeye çalışıldığına işaret eden Doğan, “Ben profesyonel bir teknik adamım. Kampımızı, antrenmanımızı ziyarete eden insanlara hoş geldiniz dememden daha doğal ne olabilir. Görüşmede bahsedildiği gibi “Başkan bizi bıraktın gibi bir ifadem olmamıştır’. Şu anda yönetim kuruluyla mükemmel bir uyum içerisindeyiz. Her şeyimizle yakından ilgilenilen bu süreçte yapılamaya çalışılanlar maksatlıdır” diye konuştu.

Yorum

• TAYFUN CORA HUZURSUZ!

Bordo-Mavili takıma yeniden dönen Tayfun Cora’nın önemli rahatsızlıkları bulunduğu ve bu arada eski takımından yeniden teklif aldığı belirtildi. Kayserispor’un yanında Vestel Manisaspor, Ankaraspor ve Çaykur Rizespor’dan da renklerine katmak istediği Tayfun Cora karar aşamasına gelirken, sıkıntılı bir süreç yaşadığı ve bunu kampta Teknik Direktör Ziya Doğan ile de paylaştığı vurgulandı. Samet Aybaba, Aykut Kocaman, Giray Bulak ve Tolunay Kafkas tarafından bizzat aranan Tayfun, Trabzonspor’dan ayrılma planı kurduğu da ileri sürüldü. Bu oyuncuyla ilgili son kararı verecek olan Ziya Doğan’ın ise genç oyuncuyu hiçbir biçimde bırakmayı düşünmediğine işaret edildi.

Şu Anda Çok Rahatsız
                    Trabzonspor takımında geçen sezon forma bulamadığı için kiralık giden ve kendini de ispatlayan Tayfun Cora özellikle yönetimin hala daha kendisiyle masaya oturup, önümüzdeki sezon için ne kadar ücret vereceğini söylememiş olmasının yanında sağ kanada 3 yeni transfer yapılmasından dolayı çok rahatsız olduğu dile getirildi. Tayfun’un, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile defalarca konuşarak, “Durumumu açıklığa kavuşturalım” demesine karşın oyalama taktiği uygulandığı da kaydedildi. Jabi, Adnan ve Serkan transferleriyle birlikte kendilerine güvenilmediğini düşünen Tayfun’un gitmek isteyebileceği belirtildi. Tayfun’un kendilerine hala güvenilmediğini düşündüğü de vurgulandı.

Kampta Doğan İle Görüştü
                    Genç sağ kanat oyuncusu Tayfun Cora’nın, hem alacağı ücreti yönetimin henüz belirlememiş olması, hem de oynadığı alana birçok oyuncu transferi yapılması nedeniyle kapta Teknik Direktör Ziya Doğan ile bir görüşme yaptığı da belirtildi. Tayfun’un, “Yönetim beni sürekli oyalıyor. Siz ise sağ kanada çok sayıda oyuncu aldınız, stoper transferi istiyorsunuz. Oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum” dediği vurgulandı. Doğan’ın ise bu talebe, “Seni asla bırakmayı düşünmüyorum. Bu takımda yerin olacak. Oynama garantisi vermiyorum ama önemli oyuncularımdan birisin. Hiçbir takımada gidemezsin, gerekirse seni PAF takımına gönderirim, orada oynarsın” karşılığını verdiği dile getirildi.

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın 3 gün önce Gerede Kampında Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Transfer Komitesi Üyeleriyle yaptığı transfer zirvesinde ilginç bir talepte bulunduğu ortaya çıktı. Yöneticilerin, “Takımda çok sayıda genç var. Bunlara şans ver. Fazla transfer isteme” şeklindeki isteği karşısında Teknik Direktör Doğan’ın, “Ben sizden çok daha fazla genç oyuncuyu oynatmak, kazanmak ve vitrine etmek isterim. Ancak sizler yöneticiler olarak kesinlikle şampiyonluktan söz etmeyeceksiniz. ‘Bu sezon hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur’ demeyeceksiniz. Ben de gençleri oynatıp kazanacağım. Topluma, ‘Biz 3 yıllık bir plan yaptık. Bu plan dahilinde hedefimiz 3 yıl sonra şampiyonluktur’ şeklinde mesaj verin. Ben de elimdeki gençleri kullanayım” dediği kaydedildi.
                      Hasbinallah..Yarabbim sen sabır ver !!!
                      Açılamaya bak Cevaba bak. Biz bekleyelim ha 23 ha 3
                      "Transfer isteme gençleri kullan" .
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oynama garantisi vermiyorum ama önemli oyuncularımdan birisin. Hiçbir takımada gidemezsin, gerekirse seni PAF takımına gönderirim, orada oynarsın” karşılığını verdiği dile getirildi.
                        bu ne demek ya? paf takıma gönderirmiş. oynatmayacaksan önünü aç bari kiralık ver gitsin

Yorum

• bu ne kardeşiiiiiiiim

‘Şampiyonluk istemeyin Genç isimleri kazanalım’

hangi 3 sene dalgamı geçiyorsunuz madem bu işler 3 sene de oluyordu da biz boşuna mı bekledik en son şampiyonluğu 83/84 senesinde aldık hala şampiyonluk göremedik bu nasıl iş kardeşiiiiiiiiim yaş oldu 24 (25 ten gün aldık ) yolu yarıladık yavaş yavaş ömür tükeniyor ama yöneticilerin nutukları tükenmiyor ölmeden trabzonsporun şampiyonluğunu görsem gözüm arkada gitmeyecek ama nerdeeeee bu yönetici kafasıyla bizim torunlarımız bile göremeyecek gibi İNŞAALLAH ben yanılırım neyse kısacası yine BEKLEMEYE DEVAM NASIL OLSA YARINLAR BİTMİYOR
                          ÖLÜM BİR NEFES KADAR YAKIN

Yorum

• bu kadar fatih için haberler çıkıyor olduda fatih ist eziklerine gitti e o zmana nereye kaçacaksın ve ne diyceksin ey albayrak
                            işkenaz

Yorum

• Anlaşılan ziya doğan bir 3 sene daha kalmanın hesaplarını yapıyo gençlerle devam etse nede olsa tepki çekmeyecek katlanılacak düşüncesinde ama o kendine destek veren yönetim yerinde duramayacak bunun hesabını yanlış yapmış anlaşılan
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Nasılsa alıştık da biz beklemeye.Bizden iyi bekçi mi olur. Nolacak bekleriz 3 sene daha sevgili Sayitoğlu ve Doğan
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X