Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dış transferi kapatmadık!

Ziya Doğan, Federasyonun yabancı transferi konusunda henüz net bir karara varamamasının sıkıntısını yaşadıklarını da belirterek, “Bu durum bizde olduğu gibi bütün kulüplerde sıkıntı yarattı. Yine bu durum dış transferi kapattık, almayacağız anlamını taşımaz. Mutlaka bu konuda atak yapacağız. Sizin de bildiğiniz gibi bu işler çok kolay olmuyor. Eğer yabancı artışı olmazsa bizde Türkiye liglerinde yerli oyunculara yönelebiliriz. Kalecide dahil” dedi. Rakip takımların transferleriyle ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Doğan, “Kimi aldıkları hiç önemli değil. Önemli olan biz istediğimiz kadroyu oluşturup takım oyununu bir an önce sahaya yansıtmaktır. Trabzonspor’un kadrosunda da önemli oyuncular var. Biz de onlar kadar iddialıyız. Elimizde iyi forvetimiz var. Savunmada, stoperler oyuncuların sakatlıkları beni düşündürüyor. Sayın başkanımızla görüşüyoruz, Dediğim etkenler ortadan kalkarsa transfer için daha rahat hareket edebileceklerini biliyorum” dedi.

Ziya Dogan kapatmadık diyor arkadaslar anlaşılan büyük gerginlik var Trabzonda anlayabilmiş degilim

ulan dalgamı geçiyosunuzzzzzzzzzz...başlarım sizin ekp çalışmanıza daha birbirinizden haberiniz yok...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Son sezonum

Trabzonspor’un golcüsü Ersen Martin bu ifadeyi kullanıp, ‘Bu yıl şampiyon olmak istiyoruz. Sonra Avrupa’ya gideceğim’ dedi. Bordo-Mavili yıldız, Gerede kampına uğrayan yönetmen A.Faik Akıncı’nın bir filmde oynama önerisini de kabul etti

ERSEN Martin, Türkiye defterini kapatıyor... Gerede kampında starspor’a açıklamalarda bulunan Bordo-Mavili oyuncu, ‘Mukavelem sona eriyor. Yani Trabzonspor’da son sezonum. İyi bir kadromuz var. Gitmeden Trabzon’da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Seneye Avrupa’da oynamayı planlıyorum. Teklifler var, lig bitmeden gidersem de kimse şaşırmasın’ diye konuştu.

TEKNİK Direktör ZiyaDoğan’ın forvete oyuncu istemesinin kendisini kamçıladığını belirten yıldız oyuncu, ‘Geçen yıl iki kez burnum kırılmasına rağmen 10 gol attım. Kim gelirse gelsin rekabete hazırım. Bu sıcakta bu kadar teri döküyorsak, o formayı almak için değil mi? İyi olan formayı giyeceğine göre sorun yok’ dedi. Bu arada Ersen, dün Gerede kampına gelerek kendisine sosyal içerikli bir filmde oynamayı teklif eden yönetmen ve yapımcı A.Faik Akıncı’ın önerisini de kabul etti. n Cevat KOL

Trabzon, Gürcü Zaali Eliva’yı listesine aldı

SOL kanat için futbolcu arayan Trabzonspor, Letonya ekibi Skonto Riga’da forma giyen Gürcü Zaali Eliva için düğmeye bastı. Bordo-Mavililer’in Gürcistan Milli Takımı’nda da bir kez forma giyen Eliva için Letonya kulübü ile büyük oranda anlaşmaya vardığı bildirildi.

Trabzon’un Gineli yıldızları rötar yaptı

GEREDE kampına katılmayan Trabzonspor’un Gineli oyuncuları İbrahim Yattara ve Jabi’den rötar. Ziya Doğan, uçak biletlerinde sorun yaşadıkları için Trabzon’daki çalışmalara da birkaç gün geç katılacak olan iki yıldızın bir an önce getirilmesini istedi.

Kaleci transferinde rota yine Martinez!

ZİYA Doğan’ın raporu üzerine kaleci arayan Trabzonspor, rotayı daha önce sonuç alamadığı Sakaryasporlu Martinez’e çevirdi. Bordo-Mavililer, bu transferi 2 Temmuz’a kadar bitirmeyi hedefliyor. Martinez olmazsa Hasagiç ya da Bobadilla alınacak.

Yönetimle uyum süper

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan, yönetimle arasını kimsenin bozamayacağını söyledi. Doğan, ‘Uyumumuz mükemmel. Bunu kimse bozamaz’ dedi. Bu arada Bordo-Mavililer, Gerede’de yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Çalışmaya kasık ağrıları bulunan Ferhat ve Ergin Keleş katılmadı. Ergin bugün İstanbul’da çift taraflı fıtık ameliyatı olacak. Öte yandan Trabzonspor, Gerede kampını bugün bitirip, Trabzon’a dönecek.

29.06.2007

Ersen akıllı davranıyor sözlesmesi bitince bedavaya gidecek o da haklı bu arada bu kadar genc futbolcuyu kiralık gönderecegizki bunlara Ufukhan ve Ergin de dahil olabilir nereye gönderecegiz bunları keske yapacagımız transferlerde kullansak bazılarını.........
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dış transferi kapatmadık!

Ziya Doğan, Federasyonun yabancı transferi konusunda henüz net bir karara varamamasının sıkıntısını yaşadıklarını da belirterek, “Bu durum bizde olduğu gibi bütün kulüplerde sıkıntı yarattı. Yine bu durum dış transferi kapattık, almayacağız anlamını taşımaz. Mutlaka bu konuda atak yapacağız. Sizin de bildiğiniz gibi bu işler çok kolay olmuyor. Eğer yabancı artışı olmazsa bizde Türkiye liglerinde yerli oyunculara yönelebiliriz. Kalecide dahil” dedi. Rakip takımların transferleriyle ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Doğan, “Kimi aldıkları hiç önemli değil. Önemli olan biz istediğimiz kadroyu oluşturup takım oyununu bir an önce sahaya yansıtmaktır. Trabzonspor’un kadrosunda da önemli oyuncular var. Biz de onlar kadar iddialıyız. Elimizde iyi forvetimiz var. Savunmada, stoperler oyuncuların sakatlıkları beni düşündürüyor. Sayın başkanımızla görüşüyoruz, Dediğim etkenler ortadan kalkarsa transfer için daha rahat hareket edebileceklerini biliyorum” dedi.

Ziya Dogan kapatmadık diyor arkadaslar anlaşılan büyük gerginlik var Trabzonda anlayabilmiş degilim
        ALLAH senide yönetimide nasil biliyorsa öyle yapsin!!!!

Yorum

• sezon sonunda 4 yerde eksiğimiz vardı...

sol kanat , ortanın göbeğinde oyun kurucu pozisyonunda bir adam , forvet ve acil olarak kaleci....

şimdide aynı eksiklerimiz var....

nasıl bir transfermiş bu anlamadım....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu yönetim daha transfer yapamaz,3 tane aynı yerde oynayan adamı aldılar,birisi eksiğimiz kalmadı,birisi dış transfer devam edecek diyor,iki gün sonra camiada problem yok teknik heyet yönetim çok iyi anlaşıyor diye haber çıkıyor basına.Sonra bir isim atıp ortaya parada anlaşamadık deniliyor,anlayacağımız bu çark böyle dönüyor.Bu yönetimin ne futbolcu araştırma ekibinin ne de transfer ile ilgili bir bölümünün profesyonel anlamda olduğuna inanmıyorum.Bu sene ki taktiğimiz sırf sağ bek üzerinden kurulu olacak herhalde malum bir kanada o kadar adam alınırsa!Birisi aldık,birisi alacağız,birisi anlaşamadık ihtiyaç yok diye diye intertoto maçına kadar gelirler.Bir aksilik olmazsa büyük ihtimalle ilk rakibi geçeceğimiz düşünerek muhteşem bir takım kurduk filan deyip bir yıkama yağlama yapılır hele bir dahaki turda geçilirse kadrodaki oyuncuları satmaya bile başlarlar....Aralık ayında da kulup üyesi olup oy kullanma hkkına sahip olanlar umarım şimdlik sayın başkana gereken cevabı verir....Yaptığı bir tane olumlu hareket olduğunu ve olacağını düşünmüyorum....

Sezon bittiğinde ve sezon boyunca sol kanat,topu ileride en azından ayağında 20-30 sn tutacak bir golcümüz orta sahada oyunu yönlendirecek bir oyuncu ve şampiyonluk için bir kalecimiz yoktu bunlar hala yok,ama sağ bek epey var.Transferi de kapamışız!!!
            En son agahozlu tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 14:07.
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Sag bekimizi kimse delemeyecek bu sene!!! Ortalar apacik ayri dava, ortadan gelen ataklar sorun degil zaten, onlari Ziya keser artik, nasil demeyin o bulur bir yolunu!!!

Yorum

• Ziya doğan 3 kişi daha alınacak diyor....

Zeyyat Kafkas transfer tamam diyor.....

TUNA Nehri akmam diyor

etrafımı yıkmam diyor....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu yönetim hergün taraftarini hasta ediyor, Cernobilin yapmadigi zarari bu yönetim yapiyor. Bu yönetim cok konusuyor az is yapiyor. Diger takimlar taraftarlarini sevindirirken hep bizimkiler malesef Istanbul coplüklerini toplamaya calisiyor. Insallah gencleri satmazlar bari.
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sag bekimizi kimse delemeyecek bu sene!!! Ortalar apacik ayri dava, ortadan gelen ataklar sorun degil zaten, onlari Ziya keser artik, nasil demeyin o bulur bir yolunu!!!

zaten rakiplerimize rica edecez bize sağ taraftan atak yapacaklar..
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• arsin-araklı-değirmendere-sebat-of-sürmene
                      6 profesyonel takım eğer bu oyuncular bu 6 takımdan birisine kiralanacaksa veya bedelsiz olarak verilecekse amennah ama eğer bu 6 takım dışında bir takıma satılacaksa defolun gidin derim....
                      kadro belli bu başlığı tartışmaya gerek yok diyorum anlatamıyorum

tolga
                      jabi-erdinç-step-cello
                      ayman-hüseyin
                      yattara-serkan-gökdeniz
                      umut

kimi nereye alıp oynatacağız belli değil ayman-hüseyin-serkan üçlüsünden biri çıkar ceyhun girer değişir durur bu diziliş ama fazla oyuncu sokamazsınız bu takıma tolganında üstüne gidilip durulmasın o çocuk duruşuyla kaleci olacak ve hatta oldu bile...
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sag bekimizi kimse delemeyecek bu sene!!! Ortalar apacik ayri dava, ortadan gelen ataklar sorun degil zaten, onlari Ziya keser artik, nasil demeyin o bulur bir yolunu!!!
                        Çalışamalara başladı bile Ömercim

T R A B Z O N S P O R

Yorum

• arkadaşlar pazartesiyi bekleyin bence dün şerif bombayı attı gitti foruma
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• geceleri bu forum daha zevkli hiç değil se biri bişey söylüyor sabaha kadar umutla bekliyoz gündürzleri ii ce karamsar oluyoz. bir umut işte
                            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• zeyyat kafkas/Hasim Sayitoglu/Nuri Albayrak Trabzonspor icin ne yaptiniz desek cevaplari kocaman bir hic olur borcu artirdilar fatihi sattilar baskada bisey yapmadilar

Yorum

• Aylarca Brezilya'da kalıp yiyip içenler vardı hatırlarsınız. Sonuçta da Almanya'dan topçu almıştık.

Şimdi sorsak bu zatı muhteremlere,

1) Hollandanın kazandığı 21 yaş altı turnuvayı transfer komitesi seyretti mi ?
                                2) Copa Amerika'ya yine transfer komitesinden bir temsilci gitti mi ?

Ne işiniz olur değil mi ? aylarca otellerde kalıp Trabzonspor'un parasını yiyip eli boş dönmek varken.. ne gereği var değil mi ?
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X