Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dolar dolar merak etme gurbetciler yavas yavas akiyor trabzona
    evet ancak gurbetciler doldurur ve bide o gun karadeniz oyunlari icin orda olanlar.
    ama butun sezon boyunca yine bos kalir sessiz sedasiz
    almanyada st.pauli 3.ligte gecen sene hep 20bin kisi onunde oynadi, stadlari daha buyuk olsa bu rakam daha fazla olacakti eminim.
    hatta lok leipzig diye amatör takim (köklü takim) her macini 10bin kisi onunde oynuyor.

YA BIZ????

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet ancak gurbetciler doldurur ve bide o gun karadeniz oyunlari icin orda olanlar.
      ama butun sezon boyunca yine bos kalir sessiz sedasiz
      almanyada st.pauli 3.ligte gecen sene hep 20bin kisi onunde oynadi, stadlari daha buyuk olsa bu rakam daha fazla olacakti eminim.
      hatta lok leipzig diye amatör takim (köklü takim) her macini 10bin kisi onunde oynuyor.

YA BIZ????

ver onlarada albayrak gibi başkan ziya gibi teknik direktör koltuğa yapışşınlar taraftarı sinir hastası etsinler yönetimleriyle mentaliteleriyle satın aldıkalrı tribünlerlle bakalım kim gelecek tribüne
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Musampa aranıyor

Trabzon'un kadroda düşünmediği Musampa'ya ulaşılamıyor. Kongo'ya gittiği sanılan Musampa'yı satmak isteyen yönetim Hollanda kulüplerinin 400 bin euro verdiği oyuncuyu bulursa "600 bin euro istiyoruz" diyecek.

Cok arariz onu cooooooooook....
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İkisinden biri
          Yattara'nın menajeri Adnan Demir'in önerdiği Emile Mpenza ve Thomas Buffel'den birini almak için son kararı Doğan verecek.

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'a, Belçika Milli Takımı'nın iki forveti Emile Mpenza ve Thomas Buffel'den birini almaları önerildi. Yattara'nın Belçika'da yaşayan menajeri Adnan Demir'in teknik direktör Ziya Doğan'a bu futbolcular hakkında bilgi verdiği ve bordo-mavililerin bu futbolcular için araştırma yaptıkları öğrenildi. Doğan beğenirse ikisinden biri Trabzonsporlu olabilecek.

MARTİNEZ İÇİN SİTEM
          Trabzonspor'un "Defteri kapattık" açıklamaları sonrasında yine harekete geçtiği kaleci Martinez için Sakaryaspor, "yeşil ışık" yaktı. Sakaryaspor Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu "Satıyoruz da demiyoruz, satmam da. Kendileri arayıp fiyat sordu. Paraları yok. Takas önerdik. Hemen kabul ettiler. Gelince istediğimiz oyuncu isimlerini söyledik, vazgeçtiler. Almak isteyen ciddiyse değerini verir alır" diye sitem etti.

Sakaryasporun Baskani Trabzon hakkinda "Paralari Yok" diyor.

Hey Allahim.

Ne günlere kaldik!
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Trabzon bitiriyor

Trabzonspor'un Gerede kampı bugün bitiyor. Bordo- mavililer, 8 Temmuz'da oynayacağı İntertoto 2. tur ilk maçı öncesi genç oyuncularla takviyeli kadrosuyla Bolu'nun Gerede ilçesinde gerçekleştirdiği 9 günlük kampı bu sabah yapacağı tek çalışma ile bitirdikten sonra akşam Trabzon'a dönecek. Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarını pazar günü start verecek.

Yorum

• 3 SÜPER GENÇ

Trabzonspor’un 9 günlük Gerede kampında üç genç futbolcusu ön plana çıktı, Yusuf, Eyüp Kadri ve Selim üstün performanslarıyla Doğan’ın gözüne girdi

YUSUF, EYÜP KADRİ, SELİM
              Trabzonspor’un Gerede kampında 3 genç futbolcusu dikkat çekti. Orta sahanın sağ kenarında oynayan Yusuf, defans ve sol kenarda görev yapan Eyüp Kadri ile birlikte stoperde mücadele eden Selim Ziya Doğan’ın gözdeleri oldular. Yusuf geçtiğimiz sezon Darıca G.Birliği’nde, Eyüp Kadri Sarıyer’de, Selim ise Akçaabat Sebatspor’da kiralık olarak forma giyinmişti. Bu 3 futbolcu gösterdiği üstün performansla kampın da yıldızı oldular.

Tarih: 29.06.2007 Saat: 10:24:17 (857 okuma)

Umarin Sezon basladiginda bizim TD onlari unutmaz.....

Yorum

• YENİ SİSTEM 4-4-2Trabzonspor'da Doğan, gelecek yıl çift forvetli oyun planını uygulamayı düşünüyor...UMUT'A PARTNER İSTİYOR
                Trabzonspor forveti ikiliyor! Geçen sezon tek forvetli ve savunma ağırlıklı oyun tarzı nedeniyle eleştirilen alan ve 4-2-3-1 sistemini uygulatan Teknik Patron Ziya Doğan, yeni sezonda 4-4-2 sistemine geçmeyi planlıyor. Savunma yönü güçlü yapıdan vazgeçmeyen Doğan, ikili forvete dönmeyi planlarken, Umut'un yanına Ersen veya Ömer Rıza?dan birini monte etmeye çalışıyor. Doğan'ın rakiplere göre zaman zaman oyun sistemini 3-5-2'ye çevirmeyi düşündüğü, bu doğrultuda hazırlık döneminde çalışmalar yapacağı ifade edildi.
                MALZEMEYE GÖRE
                Doğan'ın yeni oyun planında da Gökdeniz ve Hüseyin'in rolünün önemli olması nedeniyle satışlarına kesinlikle karşı çıktığını yönetime ilettiği ve bu yönde güvence aldığı da ifade edildi. Oyun sistemde eldeki malzemenin belirleyici olduğunu ifade eden Doğan, "Yeni sezonda 4-4-2 sistemini uygulatmayı düşünüyoruz. Ancak zaman zaman rakiplere ve maçlara göre sistem değişikliğine gidebiliriz. Unutulmamalı ki sistemi başarılı kılan futbolcuların performansıdır" dedi.

2 Forvet?
                Sicaklar bizim TD etkilemis :-)

Yorum

• UFUKHAN ANTEP'EGenç oyuncu, Güney ekibi ile anlaştı...DOĞAN ONAYLARSA
                  Trabzonspor'un genç oyuncusu Ufukhan, Gaziantepspor ile anlaştı. Özellikle sağ kanata yapılan takviyeler nedeniyle forma şansı azalan genç oyuncu, G.Antep'in transfer teklifine 'evet' dedi. Teknik Patron Ziya Doğan'ın Ufukhan'ın gidişine onay vermesi durumunda, transferin gerçekleşeceği belirtildi. Ufukhan'ın G.Antep ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Gencleri bir bir verin.

Bakalim sonumuz ne olacak....

Yorum

• ÇOK 10 NUMARA GÖRDÜMTrabzonspor'un yıldız oyuncusu Ceyhun'dan, Karadeniz'e özel açıklamalar...CEYHUN: "Daha yeni geldim, nereye gidiyorum. Uyum sorununu artık aştım, gelecek yıl farklı Ceyhun izlettireceğim. 10 numara aranması benim gideceğim anlamına gelmez"...

TRABZON ZOR ŞEHİR
                    Trabzonspor'da 'gitsin mi, kalsın mı?' tartışmaları yaratan yıldız oyuncusu Ceyhun Eriş, suskunluğunu Karadeniz'e bozarak, "Hiç bir yere gitmiyorum. Trabzon'a daha yeni geldim, nereye gidiyorum ki!" dedi. Bir oyuncunun gönderilmesinin düşünüldüğünde bunu sezeceğini ifade eden yıldız oyuncu, "Ne Ziya hocamdan ne yönetimden yana böyle bir şey sezmedim. Gelecek yıl da Trabzonspor'dayım. Uyum sorunu yaşadım ve istenilen katkıyı yapamadım. Gerçekten Trabzon zor bir şehir. Ama herkes görecek ki yeni sezonda gerçek Ceyhun'u izlettireceğim" dedi.
                    10 NUMARA ARANIR
                    Trabzonspor'un '10 numara' araması nedeniyle, kendisinin gönderileceği yönünde bağ kurulduğunu ifade eden Ceyhun, "Ancak bundan öncede oynadığım takımlarda da çok '10 numara' gördüm. Hepsi de yedek oturdu. Önemli olan benim performansım. İyiysem, gelen kim olursa olsun, kulübede oturur. Bu düşünce ile yeni sezona kendimi hazırlıyorum" dedi. Geç katılmasının speküle edilmesine bir anlam veremediğini ifade eden yıldız oyuncu, "Ziya hocamdan izin aldım ancak tatilde de özel programa uydum. Şuan iyi durumdayım ve Trabzonspor için bu yıl herşeyimi ortaya koyacağım" dedi.
                    BAŞARISIZ DEĞİLİZ
                    Trabzonspor'un geçen sezon devre arasındaki durumu göz önüne alındığında başarısız olarak nitelendirilmemesi gerektiğini ifade eden Ceyhun, "Tabi ki sezon başında düşünülen hedef konusunda istenileni veremedik. Ancak devre arasındaki tabloyu kimse unutmasın. İkinci yarıda Trabzonspor için başarılı demiyorum ama iyi bir performans gösterdiğini herkes kabul etmeli" dedi. Ceyhun, ilk hedeflerinin İntertoto'da iki turu da geçerek UEFA'ya katılmak olduğunu ifade ederek, "Ligde de Trabzonspor'u arzuladığı başarıya taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Vallahi Ceyhun sen cok 10 Numara görmüssünde biz bir 10 Numara göremedik.....

Yorum

• Feldkamp, Ümit Karan'ı idmana almadı

DHA

GS Teknik direktörü Feldkamp, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan'ı antrenmana almadı. Bu gelişme golcü oyuncunun sarı-lacivertli takıma gitme ihtimalini de kuvvetlendirdi. Alman hoca “Bu haldeki bir oyuncuyu istemiyorum. Kafasında sadece Galatasaray’ı düşünürse, huzuru bulursa aramıza dönebilir. Bu haldeki Ümit’i istemiyorum'' dedi.

Ah ulan ah.

Ümit Karan Fenere gitmez insallah.

Keske biz alabilsek onu.

Süper olurdu SÜPER

Yorum

• Arkadaslar Paraguay dün 5 - 0 yenmis.

Santa Cruz 3 Gol atmis!

Bobadilla oynadimi acaba??

Seyreden oldumu?

Yorum

• artık transferi kapattığımıza göre diğer takımların aldığı oyuncuları takip edebileceğiz maalesef.zaten ıvır zıvır alacaklardı.hiç almasınlar daha iyi
                          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Feldkamp, Ümit Karan'ı idmana almadı

DHA

GS Teknik direktörü Feldkamp, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan'ı antrenmana almadı. Bu gelişme golcü oyuncunun sarı-lacivertli takıma gitme ihtimalini de kuvvetlendirdi. Alman hoca “Bu haldeki bir oyuncuyu istemiyorum. Kafasında sadece Galatasaray’ı düşünürse, huzuru bulursa aramıza dönebilir. Bu haldeki Ümit’i istemiyorum'' dedi.

Ah ulan ah.

Ümit Karan Fenere gitmez insallah.

Keske biz alabilsek onu.

Süper olurdu SÜPER

kim bizmi alsak, ya birak ya biz sokaktan geleni bile alamayiz

Yorum

• Carlos Gerede Kampında

Takımımız yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı olan Gerede kampını bugün 10.00'da yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana fıtık ameliyatı olan Ergin ve sakatlığı bulunan Stepanov katılmadı.

Takımımız yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda kondisyona yönelik arttırmalı düz koşu yaptı.

Gerede kampının son antrenmanına gelen Serkan Balcı'nın annesi Aysel, kardeşi Serhat Balcı ve Carlos'a genç oyuncuya büyük moral verdi. Serkan antrenman sonrası köpeği Carlos'la birlikte sahada bir süre oynadı.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Milliyet Son Dakika

İstafalar peşpeşe geldi!..

Merkez Hakem Komitesi Başkanı istifa etti. Dün Abant'ta yapılan toplantıda önemli kararlar alınırken ikinci toplantıya bu istifa haberi toplantıya damgasını vurdu. Mali Genel Kurul'da seçimle göreve gelmemiş kurumların yapılandırılması için istifa ettiği öğrenildi.
                                Mustafa Çulcu bu kararı Haluk Ulusoy'un önünü açmak için aldığı öğrenildi. Başkan vekili olarak Ali Aydın vekalaeten görev yapacak.
                                Ayrıca Profesyonel Disiplin Kurulu üyelerinin tamamının da istifa ettiği gelen haberler arasında.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X