Oldu ben senin sinirlerini daha fazla germem, ben burda sinirden kafayi yiyorum sorun degil!!! Bu aciz, gurursuz ve onursuz bir yönetim olamaz! TRABZONSPOR'u yok etme hedefi, az kaldi bu gidisle seneye kümedeyiz merak etmeyin. ALLAH'im sen bana sabir ver yüce rabbim, sonumuzu hayirli eyle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yapalim artik dayanamaz oldum millet sapur supur oyuncu aliyor ....gicik oldum su zipzip kafkasa..İlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık bişeyler yapalım alay ediyorrrrrrrrlar şerefsizlerrrrrrrrrrrrr
Yorum
-
Dün akşam bir kalecinin takıma ne kattıgını bir takım icin ne anlama geldigini Paraguay macında gördük Bobadilla oynamadı ama Villar inanılmaz oynadı penaltımı kurtarmadı gollük kac pozisyon cıkardı sayamadım oyunu baslatması kalede duruşu herşey profesyonel bizim 24 yaşına gelmiş iceriden torpilli topla beraber kaleye giren kalecimiz Tolga komiacılıgını devam ettiriyor oraya transferi engelliyor aferin Tolga keşke ikili ilişkilerde iyi oldugun kadar kalede de iyi olsan ama maalesef 10 üzerinden 5 zor alırsın senle devam edelim bakalım nasılsa hedef yok birşey yok
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Abi Enis , Emre gelecekte yıldız olucak kapasitede futbolcular. Kafayımı yemiş bu Ziya hoca ya.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte Doğan'ın gözden çıkardığı futbolcular: Emre Kahraman, Emre Aygün, Erhan, Zafer, Zeki, Ufuk, Mustafa, Cem, Enis, MuhammetTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
bunlara hakikatli bi ders vermek lazım..öyle bişe olması lazımki şuan başkanlığa aday olacak şahsiyetlerde gelmeden önce onu düşünerek gelsin..
benim fikrim herhangi bir gün belirleyerek tesislere gitmek..ve ne gerekiyosa yapmak..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
IBRAHIM CEVAHIR NIYE HIC ADAYLIGINI KOYMUYOR BASKANLIGA YAAA... nasil biridir bu... iyi seyler duydum hakkinda ama pek tanimamİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSAKIN KAÇMA!

İBRAHİM CEVAHİR
icevahir@abcmedya.com
Süper Ligin bütün takımları noksanlarını tamamlamak için ciddi bir çalışma içine girdiler.
Ne yazık ki Trabzonspor yönetimi ciddi bir çalışma içinde olmadı. Ciddi çalışma olabilmesi veya ciddi düşüncelerin yapılabilmesi ciddi adamların işidir. Ama görülüyor ki; Trabzonspor Başkanı oyalama, aldatma, kandırma ile verdiği sözü tutmuyor, söylediğini yapmadan boş vakit geçiriyor ve sonunda da bırakıp kaçma hazırlığı içinde görülüyor.
Bu yanlış yapıldığı takdirde, söz verdiğiniz süper futbolcuyu şahsınız almadığı takdirde, söz verdiğin bizlere bu hesabı da vereceğini unutma.
Trabzonsporun üyesi dahi olmadan Trabzonspor başkanlığını yakalamış olabilirsin; ama verdiğin sözleri yerine getirmediğin takdirde sokağa da çıkamayacağını unutma.
Benimle konuştun.
Senin duygusal yanlışlarla dolu olduğunu yeni yakaladım. Sakın ola ki 7 trilyon borçla aldığın Trabzonsporu 30 trilyon borca çıkarıp gitme. Şu anda bile kimi alman gerektiğini bilmeyen sarhoş konumunda olduğunu maalesef görüyorum.
Tekrar ediyorum, Trabzonsporu elinize aldığınız noktadan getirdiğiniz bu günkü nokta, sizin yanlışlarınız ile doludur.
Bu hataları düzeltmeden, Trabzonspora verdiğin zararı halletmeden sakın ve sakın kaçmayı düşünme. Bunun vebali ağır, sorumluluğu ağır, suçluluğu ağır....Bu hesabı vermeden atlayabileceğinizi düşünüyorsanız o zaman sizin aklınızı da kaybettiğinizi düşünürüm.
Zannediyorum bozduğun düzeni yerine getirecek kadar maddi gücün var. Aklın da varsa bunu yerine getirmeden kaçmaya teşebbüs etme.
Trabzonspor başkanlığına aday olmayı düşündüğünüzde benimle konuşarak erdiğiniz özleri anlatmak için İbrahim Hacıosmanoğlu ile bana gelmiştiniz, o zaman verdiğin sözleri unutma!
Alacağın süper futbolcu dahil yaptığın vaatleri yerine getirmeden ne cemiyetin ne Trabzonspor cemaatinin arasında bulunabilirsin.
Trabzondan yolcu olarak dahi geçebileceğini de zannetmiyorum.
Şimdi gelsinde stichus yalancı baskanını savunsun dediklerinin hepsi yalan cıktı nerede stichus şimdi onunda yüzü yok buralarda gelip bu adam yalancının tekimiş demeye......
Yorum
-
ufuk bayraktari gozden cikaran ziya doganin td olmadigi birkez daha anlasildi oz evladi celalettinden daha iyi olan bu cocugu 2 sene sonra 2 milyon euroya aliriz artik.Arkadaslar bu sene gecen seneden daha eziyetli olacak
Yorum
-
Dış transferi kapatmadık!
Ziya Doğan, Federasyonun yabancı transferi konusunda henüz net bir karara varamamasının sıkıntısını yaşadıklarını da belirterek, “Bu durum bizde olduğu gibi bütün kulüplerde sıkıntı yarattı. Yine bu durum dış transferi kapattık, almayacağız anlamını taşımaz. Mutlaka bu konuda atak yapacağız. Sizin de bildiğiniz gibi bu işler çok kolay olmuyor. Eğer yabancı artışı olmazsa bizde Türkiye liglerinde yerli oyunculara yönelebiliriz. Kalecide dahil” dedi. Rakip takımların transferleriyle ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Doğan, “Kimi aldıkları hiç önemli değil. Önemli olan biz istediğimiz kadroyu oluşturup takım oyununu bir an önce sahaya yansıtmaktır. Trabzonspor’un kadrosunda da önemli oyuncular var. Biz de onlar kadar iddialıyız. Elimizde iyi forvetimiz var. Savunmada, stoperler oyuncuların sakatlıkları beni düşündürüyor. Sayın başkanımızla görüşüyoruz, Dediğim etkenler ortadan kalkarsa transfer için daha rahat hareket edebileceklerini biliyorum” dedi.
Ziya Dogan kapatmadık diyor arkadaslar anlaşılan büyük gerginlik var Trabzonda anlayabilmiş degilim
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
4 Genç Sınıfı Geçti.Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 10 gün sona eren Gerede kampının son gününde değerlendirmelerde bulundu. Doğan, toplantı da Serkan’a övgüler yağdırdı ve “Serkan Balcı çok yönlü bir oyuncu. Trabzonspor’un jokeri olacak. O’nu ben Fenerbahçe’den alırken defans oyuncusu olarak transfer etmedim. Burada orta sahada oynayacak. Fakat ihtiyaç da duyulursa her mevkide de oynatabilirim” dedi. Gökdeniz hakkında gazetelerde çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Doğan, “Gökdeniz bizim için çok önemli bir futbolcu. Gideceği yönünde haberler yazılıyor. Bu konuda yapacak bir şey yok” dedi. Bütün takımlar tatilde olduğu için hazırlık maçı yapacak takım bulamadıklarını da ifade eden Doğan, “Dikkat edin daha çok kendi aramızda maçlar yaptık. Taktik çalışmalarını Trabzon’da yapacağız” dedi.
4 genç kaldı.
Ziya Doğan, Genç oyunculardan Emre Hızarcı, Selim,Yusuf ve Eyüp Kadri’nin takımda kaldığını da belirterek, diğerlerinin iyi takımlara göndereceklerini bunun da kiralık olacağını söyledi.
Doğan, “Trabzon’da 30 kişilik kadroyla çalışacağız. Genç oyuncuları bünyemize katmıştık. Onları da Gerede kampında görme imkanını bulduk. Bu gençlerin büyük bir bölümünü Trabzon’da idmanlara katılamayacaklar. Çünkü oldukça fazla sayıda oyuncumuz var. Gençleri başka bir yerde oynamasını sağlayacağım. Gençlerimizi Pilot takım bünyesi altında toplayabilmemiz lazım. Gerçekten üzülüyorum. Bu göndereceğim gençler birinci lig takımlarında rahatlıkla oynayabilirler. Genç oldukları için oynamazsalar aşama yapamazlar. Hiç birinin satılmamasını istiyorum. Kiralık onayıp aşama yapmalarını istiyorum, kesinlikle takipçileri olacağım” dedi.
Biraz olsun icim rahatladı insallah satılık gönderilmezler de bu sen bu takımda Jefferson Musa Mustafa Keceli ve Ahmet sahin kalırsa bu dörtlünün ilk 18 de yer aldıgı macları izlemeyecegim.........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Ulan bu yönetim neyin peşin de yaa,illa olay çıkmasını mı bekliyolar,nerde transferler bu aldıkları ile şampiyonluğa mı oynayacaklar,bu nasıl bi anlayıştır.adamlar transferi kapatmışlar yavv,yok yaa dükkanı mı kapatıyosun sen,yapmak istediklerini bi açıklasınlar taraftara bizde anlayalım.
Yönetimin Trabzonspor'un başarısını düsündüğü yok bence,fazla para harcamayalım da ne olursa olsun zihniyetiyle hareket ediyolar.zaten futbol dan anlamadıklarıda ortada işte. lanet olsun...En son Sacit tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 13:57.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum