Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
beIN SPORTS TürkiyeVerified account @beINSPORTS_TR 3m3 minutes agoMore
Mehmet Ekici'nin sol üst adalesinde zorlanmaya bağlı ödem tespit edildi http://dgtrk.lu/73q8
ekici aynı ekici. fbli arkadaşlara ekici istikrarsız diyorum da inanmıyorlar
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUslubuna dikkat et asker arkadasin yok senin karsinda.
Ben cok uzun zamandir yaziyorum bir tane ben biliyorum diye mesajim yok tanimadigim topcu hakkinda da yorum yapmam..
Izlediysen ben izledim su sebeplerden istemiyorum dersin olur biter.
Bu kadar bilgiyle insallah bu meslekten gelir elde ediyorsundur. Bak futboldan hic anlamayan Ersun bile dunyalari kazanıyor.
Hadi kal saglicakla sana göre bir sey yok.
Herşeye para kazanma olarak bakmandan niye junuzovic'i istediğin belli oluyor, o da herşey para diyor baksana.
Bir işten para kazanmıyorsan bir hiçsin sana göre öyle mi?Yani bir iş sadece para kazanmak için yapılır?
Çok merak ediyorsan beden eğitimi öğretmeniyim hakettiğim halde atanamıyorum, c antrenörlük diplomam var ama zittiri beokeden bir amatör takımın 10 yaşındaki çocuklarını çalıştırmak için bile bilmem kaç tane protokolden(yani totosu büyüklerden) bir sürü sığırı yalaman gerekiyor. Bu ülkede bir yerlere hakederek gelinmediğini biliyor olman gerekirdi öncelikle.
Ben Ersun futboldan hiç anlamaz gibi bir ifade de kullanmadım, onu git kahve ağzıyla konuşanlara söyle.Sanki ben öyle bir ifade kullanmışım gibi beni itham etme.Bu itham etme işi sende hastalık olmuş diyim.
Hiç bana kızmanıza öfkelenmenize de gerek yok, bende size karşı hiç öyle birşey yok, kendi mesajlarınızı ve benim yazdıklarımı sakin kafayla okursanız doğru ifadeler kurmadığınızı anlayacaksınızdır.
Yorum
-
Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Luis Pedro Cavanda kadro dışı bırakıldı.
Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Belçikalı futbolcu, disiplinsiz davranışları ve uyumsuzluk nedenleriyle teknik heyet kararı doğrultusunda takımın Slovakya'da yaptığı kamptan gönderildi....Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
Yaızıcının tek başına bu yükü kaldıramayacağını düşünüyorum ben de. Ancak çok kaliteli bir isim alıp orta sahada bu kadar isim varken Yusuf'un kaybolmasına da karşıyım. O yüzden ya 10 numarada oynayabilen bir kanat transfer etmeliyiz yada yedekliği sorun etmeyecek genç bir yetenek. Güney Amerikadan bir isim olabilir.
Aslında Ersun hocanın ne tip bir 10 numara istediği asıl önemli olan. Çıkan isimlere bakınca hocanın öyle Jaja yada Talisca tarzı bir 10 numara yerine daha diri ve dirençli bir 10 numara istediği anlaşılıyor. Yeterlidir değildir tartışılabilir ama Bero forvete yakın oynadığında golü koklayan,verkaçlar yapabilen yedek kalmayı da dert etmeyecek bir joker. Forvet, Stoper ve sağ kanat daha elzem iken parayı 10 numara gömmeyip Bero Yusuf'u yedeklese daha iyi olmaz mı bu maddi sıkışıklıkta?En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 09.07.2017, 15:39.
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Luis Pedro Cavanda kadro dışı bırakıldı.
Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Belçikalı futbolcu, disiplinsiz davranışları ve uyumsuzluk nedenleriyle teknik heyet kararı doğrultusunda takımın Slovakya'da yaptığı kamptan gönderildi.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin karşında da boş ithamlarınızı çekecek kimse yok.Şurda Junuzovic gelmesin diyen 3-5 kişi var bunların hepsini de özenle takip ediyorum neden istemediklerini bir bir izah ediyorlar, hal böyleyken istemeyenler 2 maçını izlememiştir, yok bilmem ne etmemiştir diyorsan bu üslupla karşılık almayı göze almışsın demektir.
Herşeye para kazanma olarak bakmandan niye junuzovic'i istediğin belli oluyor, o da herşey para diyor baksana.
Bir işten para kazanmıyorsan bir hiçsin sana göre öyle mi?Yani bir iş sadece para kazanmak için yapılır?
Çok merak ediyorsan beden eğitimi öğretmeniyim hakettiğim halde atanamıyorum, c antrenörlük diplomam var ama zittiri beokeden bir amatör takımın 10 yaşındaki çocuklarını çalıştırmak için bile bilmem kaç tane protokolden(yani totosu büyüklerden) bir sürü sığırı yalaman gerekiyor. Bu ülkede bir yerlere hakederek gelinmediğini biliyor olman gerekirdi öncelikle.
Ben Ersun futboldan hiç anlamaz gibi bir ifade de kullanmadım, onu git kahve ağzıyla konuşanlara söyle.Sanki ben öyle bir ifade kullanmışım gibi beni itham etme.Bu itham etme işi sende hastalık olmuş diyim.
Hiç bana kızmanıza öfkelenmenize de gerek yok, bende size karşı hiç öyle birşey yok, kendi mesajlarınızı ve benim yazdıklarımı sakin kafayla okursanız doğru ifadeler kurmadığınızı anlayacaksınızdır.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum