Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madem Junuzovic olmuyor. Forvet de alamazsak o halde en mantıklı on birimiz şu olur, riskli ama denememiz gerekebilir:

Onur

Pereira Durica Medel Mas

Kucka

Okay İnler

Visca Rodallega Castillo

Yedekler: Esteban, Uğur, Kamil Ahmet, Yusuf Yazıcı, Olcay, Bongonda, N'doye.

Yorum

• Deportivo'dan Emre Çolak'ı kiralık istesek 1 yıllığına?

Zlatko'nun alternatifi Eysseric mi? Kanatta oynar temiz iş.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.07.2017, 14:54.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• visca gelse iyi olurdu ama başakşehir ile alışveriş yapma işi hiç hoşuma gitmiyor. kasamızdan onlara gidecek 1 kuruşa bile tahammülüm yok. çok antipatik bir takım

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Deportivo'dan Emre Çolak'ı kiralık istesek 1 yıllığına?
          Banko 11 oynuyor takımın yıldızı oldu neredeyse. Villarrealin, Valencianın falan talip olduğu söyleniyor. Kiralık vermezler bonservisine de paramız yetmez. Gerek de yok
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Junusovici istemeyenler neye göre istemiyor merak ediyorum..

Bu istemeyen arkadaşların %80 i ni belki de daha fazlasi eminim 2 tane 90 dk macini izlememistir..
            Kesin şu tatavayı artık ya.Yok neymiş kimse 2 maçını izlememiş, sen izlemiyorsun diye kimse izlemedi olmuyor.Bir tek siz izliyorsunuz zaten başka kimse maç izlemiyor! Sen istiyorsun başkası da istemiyor bu kadar basit.
            Bir sürü insan var çok izlemedim yorum yapamam diyen, her istemeyen izlemedi oluyorsa sen de izlemeden istiyorsun diyelim o zaman biz de..

Yorum

• Juno merkeze iyi giderdi
              kadroda bu tip tek adamımız yok
              neyse madem yattı
              artık Ben Arfa şart
              3 imza 3 maaş gömün gelsin

Yorum

• Bugün Medel Tigrese imzalıycaktı deniliyordu. O haber kolpa mı çıktı acaba. İnşallah öyledir..
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Ben Arfa'yla gs uğraşıyor, kesenin ağzını açmışlardır, biz alamayız. Kerem Demirbay'ı, Yunus Mallı'yı alamadık Zlatko'yla falan uğraşıyoruz.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hatem ben arfayı dillendirmemiz lazım. Aradığımız adam
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Guido Pizarro, Tigres'den Sevilla'ya transfer olmuş 8 milyon karşılığında. Tigres Medel'i çok rahat alır. Adamlarda zaten gırla para var.

Yorum

• Trabzonspor'da transferde hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Slovak oyuncu Juraj Kucka'yı İtalya'ya giderek Türkiye'ye getiren başkan Muharrem Usta'nın hedefinde şimdi de Zlatko Junuzovic var. Usta'nın prensipte anlaşmaya varılan Boşnak asıllı orta sahanın transferini sonuçlandırmak için bugün ya da yarın Avusturya'ya gideceği öğrenildi.
                        MENAJERLER DEVREDE
                        Usta, bu ülkede kamp yapan Werder Bremen yöneticileri ile son bir görüşme yaparak işi bitirmeyi hedefliyor. Araya giren bazı menajerlerin Junuzovic'in aklını çelmeye çalıştığı belirtilse de Usta'nın yıldız oyuncuya imza attırmayı çalışacağı ifade edildi. Öte yandan Gary Medel'de ise yeni bir rakip çıktı.
                        MEDEL'E 2 YENİ TALİP
                        Boca Juniors ve Tigres, Şilili oyuncudan vazgeçtiklerini açıklarken, bu kez listeye Espanyol eklendi. La Gazzetta Dello Sport, CSKA Moskova'nın da tecrübeli ön libero için İnter'e teklif yaptığını duyurdu. Trabzonspor, 5 milyon euro bonservis önerisiyle hala rakiplerinden 1 adım önde.
                        Fotomaç / Yunus Emre SEL

Yorum

• Adamın açıklamalarını yorumlayıp, içinden geçeni okuyup karaktersiz demek yanlış geliyor bana.

Biz karakterli iyi oyunculardan kurulu takımız lafı kadar boş laf yok. Lafın sahibi önce bir kendine baksın, vukuatları ortada.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://www.transfermarkt.com.tr/gio...spieler/412616

şu çocuğa bir bakın. yönetime falan bir şekilde iletebilsek keşke. böyle gençler de almak lazım.
                            bmn yönetime liste yolluyor mu hala?

Yorum

• Medel, Junuz, Visca olmayacak bence. Şuan ki izlenim o yönde. Yarın ne olup biter kimse bilemez.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Arfa'yla gs uğraşıyor, kesenin ağzını açmışlardır, biz alamayız. Kerem Demirbay'ı, Yunus Mallı'yı alamadık Zlatko'yla falan uğraşıyoruz.
                                o kadar da uzun boylu değil
                                Belhanda'ya milyonları gömdüler
                                bonuslarla 5 milyon alan Sneijder var
                                onun meselesi hallolmadan Ben Arfa'yı almaları mantık dışı

Yorum

Yükleniyor...
                                X