Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kucka, medel, janu, vs gibi isimler 2,5 milyon € maaş bareminden aşağı olmaz..
    O zaman başka isimler bulacaksın, bulan buluyor. Dünya kadar borç var hala isim peşindeyiz.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hazırlık maçlarıyla ilgili bir açıklama yapıldı mı? Bu sene de geçen seneki gibi dandik takımlarla maç yapmayız inşallah.

Yorum

• Her ne kadar makul şartlarla anlaşılsa mutlu olacağım Medel ve Junusoviç transferleri olmuyor diye, bir ben seviniyorum sanırım!

Taş gibi, tamamı milli orta sahamız, genç ama potansiyeli kanat adamlarımız, standart üstü bir defans bloğumuz ve Onur'umuz var. Daha ne olsun?
        Bu kadroya bir forvet yeterli. Ekonomik açıdan imkan kalırsa bir de genç stoper ballı kaymak olur.

Hiç hayal kurmaya uçmaya gerek yok. Kadromuz TSL için gayet iyi. Yeterli değil, Eksikleri olsa da iyi bir kadro. Hoca performansı ilk devre konumumuzu belirler. Ara transferde küçük dokunuşlarla göç yolda düzelir. Rahat olalım bence.
        .
        Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
        .

Yorum

• Bir golcü bir de stoper yeter.........
          Geri kalan mevkiler için fırsat transferleri veya takas olabilir yoksa boşuna israf.

Yorum

• Transferde belli isimlere yöneldik ama B C planları hiç gündeme gelmedi. Medel ve Junuzovic transferleri iptal oldu deniyor. Orta sahada Okay, Onazi, Kucka, Olcay, Yusuf, Abdülkadir, Castillo, Bongonda ile devre arasına kadar bir şekilde döndürülür. Sağlam bir stoper ve adam yiyen bir forvet mutlaka alınmalı.

Yorum

• Burak Medel Visca olsun nasıl 8. Şampiyonluk geliyor arkana yaslan izle
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Eduardo vargas 1milyon euro kazanıyor yaklaşık. Uygun maliyetle alinabilir aslında.

Yorum

• Trabzonspor, kaleci İbrahim Demir ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eduardo vargas 1milyon euro kazanıyor yaklaşık. Uygun maliyetle alinabilir aslında.
                    TSL yi süpürür.Hücumun her bolgesinde rahatlıkla oynatırsın.

Eger ndoye gonderilirse bana kalırsa yerli bir forvet gerekiyor.Benim en begendigim isim Osmanlıspor a donen umut nayır.Takas ile anlasılır diye dusunuyorum.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• öyle yada böyle sağ kanat transferi olmalıydı.birde bu sezon maçın kilitlendiği anda serbest vuruş kazanacağız.topun başına geçen isim topu müsait pozisyonda dağlara taşlara yollayacak o zaman iyi bir 10 numaraya olan ihtiyacımız anlaşılmış olacak.

serdar sağlam

Yorum

• Bu fesih yaptıgımız adamlardan hicmi para kazanamazdık.Mesela muhammed.Bu adamın TSL de hicmi piyasası yok?Ya da ucuncu forvet olarak kalamayacak kadarmı kotu bu adam?
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bu Abraham nasıl bir oyuncu, ,izleyen arkadaşlar yorumlayabilir mi ?

Yorum

• Yunus gereksiz, olmuyorsa Medel'i kasmaya gerek yok.

Stoper lazım mutlaka. Hatta iki tane. Durica sakatlanabilir, yaşı malum.

Bir de olmazsa olmaz golcü.

5 bonservis; 2,5 maaş vermeden bunları yapmak lazım elbette.

Yorum

• Bu ibanez'e hiç mi talip yok kim aldırdı bu adamı cebinden versin paraları.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TSL yi süpürür.Hücumun her bolgesinde rahatlıkla oynatırsın.

Eger ndoye gonderilirse bana kalırsa yerli bir forvet gerekiyor.Benim en begendigim isim Osmanlıspor a donen umut nayır.Takas ile anlasılır diye dusunuyorum.
                                Bonservisi de sıkıntı olmaz gibi vargas'ın ama damdoyu nasıl göndersinler bedava versen 1.7m kazanıyor bizde kim verir o parayı

Yorum

Yükleniyor...
                                X