İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Her ne kadar makul şartlarla anlaşılsa mutlu olacağım Medel ve Junusoviç transferleri olmuyor diye, bir ben seviniyorum sanırım!
Taş gibi, tamamı milli orta sahamız, genç ama potansiyeli kanat adamlarımız, standart üstü bir defans bloğumuz ve Onur'umuz var. Daha ne olsun?
Bu kadroya bir forvet yeterli. Ekonomik açıdan imkan kalırsa bir de genç stoper ballı kaymak olur.
Hiç hayal kurmaya uçmaya gerek yok. Kadromuz TSL için gayet iyi. Yeterli değil, Eksikleri olsa da iyi bir kadro. Hoca performansı ilk devre konumumuzu belirler. Ara transferde küçük dokunuşlarla göç yolda düzelir. Rahat olalım bence..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
Transferde belli isimlere yöneldik ama B C planları hiç gündeme gelmedi. Medel ve Junuzovic transferleri iptal oldu deniyor. Orta sahada Okay, Onazi, Kucka, Olcay, Yusuf, Abdülkadir, Castillo, Bongonda ile devre arasına kadar bir şekilde döndürülür. Sağlam bir stoper ve adam yiyen bir forvet mutlaka alınmalı.
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEduardo vargas 1milyon euro kazanıyor yaklaşık. Uygun maliyetle alinabilir aslında.
Eger ndoye gonderilirse bana kalırsa yerli bir forvet gerekiyor.Benim en begendigim isim Osmanlıspor a donen umut nayır.Takas ile anlasılır diye dusunuyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
öyle yada böyle sağ kanat transferi olmalıydı.birde bu sezon maçın kilitlendiği anda serbest vuruş kazanacağız.topun başına geçen isim topu müsait pozisyonda dağlara taşlara yollayacak o zaman iyi bir 10 numaraya olan ihtiyacımız anlaşılmış olacak.
serdar sağlam
Yorum
-
Bu fesih yaptıgımız adamlardan hicmi para kazanamazdık.Mesela muhammed.Bu adamın TSL de hicmi piyasası yok?Ya da ucuncu forvet olarak kalamayacak kadarmı kotu bu adam?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTSL yi süpürür.Hücumun her bolgesinde rahatlıkla oynatırsın.
Eger ndoye gonderilirse bana kalırsa yerli bir forvet gerekiyor.Benim en begendigim isim Osmanlıspor a donen umut nayır.Takas ile anlasılır diye dusunuyorum.
Yorum
Yorum