Bir sene daha başlamadan bitti maalesef...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer Dosyası - 13 -
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu twitten anlayabilirsiniz ki Trabzonspor'un bu senesi de çöptür..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaze yalanların üzerine taraftardan forma ve kombine dilenmeye utanmayan büyük başkan. Adeta bir vizyon parçası.
Yorum
-
50. yıla hedef koyan Başkan topu taraftara atıyor. Vay be ne Başkan ama. Formamız en ağır forma olacak diyen sen; sırtı, kolu, çorabı boş bırakan yine sen! Stad sponsorumuz tamam diyen sen resmileştiremeyen yine sen! Ne hikmetse paramız yok diye ağlayan yine sen!! Oyuncu satmayı ve almayı beceremeyen sen, suçlu forma ve kombine almayan taraftar.
Neredeyse 2 sene olacak bu saydıklarımı yapsaydın seni tutan mı vardı? Bu saydıklarımı yapsaydın bilançoya 100'lerce milyon lira yansıyacaktı yalan mı Başkan? MAY tesisleri, Kartal Projesi ne alemde? Taraftardan kazanacağın 3 kuruşa mı kaldın? Sen o kadar sözü ver milleti oyala sonra suçu taraftara at. Lan ne güzel iş bu!Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Başkan Trabzonspor taraftarını herhalde tanımamış. Sabır ve destek söylemlerine katılıyorum ama attığı şu tweet yanlış. Taraftar kombine ve forma almıyorsa sebebi zaten heyecanını kaybetmesidir. Yapacağı 1-2 iyi transferle o heyecanı geri getirebilirdi. Taraftar takımına inansın, güvensin zaten forma ve kombine konusunda gerekli özveriyi gösterecektir. Yoksa başkan böyle çok daha bekler. Taraftarı ateşleyeceksin ki taraftar da ateşlesin..
Yorum
-
Burada Ihoyu savunacağım aklima bile gelmezdi.
Ki onu da savunmuyorum ama.
Adam gitti kulübün altina belki dinamit koyarak yapti transferleri.
Takımda lige çok iyi başladı.
Inonude bile 8jka sahayi dar etti maç kazandi.
Ben 15 yildir TRABZONSPORUMU izliyorum.
15 yildir Ihonun Tffnin Sikebahcenin ayagina bastığı kadar yönetimde bir adam görmedim.
15 yildir bir sezonda IHO DÖNEMİNDEKİ KADAR ALENEN HAKEMLERLE DOĞRANAN BİR TRABZONSPOR GÖRMEDİM.
GS MAÇINI HELE 7 KİŞİ KALDIĞIMIZ MAÇI DÜNYADA GÖRMEDİM.
Peki Iho basarisiz oldu gitti eyvallah.
Sen nabtin Usta?
Ne gibi bir başarın var yalan sozlerinden baska.
Yeter artik.
Kulübü rant kapisi yaptiniz hepiniz.
Hani sponsor.
Hani formanin dolulugu.
Hani transfer?
Sonra kombine ve forma diye sitem et..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
Yorum